Nvt

Dikke prima

Mooie producten, gaan lang mee en blijven lang mooi.

Fijne boxershort met snelle verzending!

De bamboo basics boxershorts zijn van mooie goede kwaliteit. Gaan langer mee dan gewone boxershorts. En ze zitten heel fijn.

I.p.v. 2 seamless hipsters ontving ik 1 hipster en 1 full briefs belle.

Helaas dus 2 verschillende slips ontvangen, ik houd ze beide maar vind het wel jammer. Volgende keer graag de juiste bestelling sturen.

Te kleine shirts in te grote doos

Twee grijze shirts M besteld. Ze kwamen in een belachelijk grote doos! Terwijl het ook in de brievenbus paste.... Shirts te strak. En dan moet ik ook nog retourkosten betalen.

Heldere website, snelle levering, top

Fijne basic

Lekkere zachte basics, fijne pasvorm en blijft mooi in de was. Ik draag elke dag het ondergoed en de t-shirts. De heren t-shirts zijn lekker lang en blijven daardoor mooi zitten.

Dikke prima!

Snelle verzending goede pasvorm

Comfortabel ondergoed

Comfortabel

Stof voelt goed aan en de pasvorm is goed

Geweldig!

Wauwww wat een fijn ondergoed (slips). tot nu toe dan. Hoe het zich houd na het wassen en dragen moet ik nog ondervinden, maar de eerste indruk is goed.

Snelle en goede service!

Maten vallen eerder kleiner uit.

Snelle levering. Mooi product!

Mooi

Prettig en comfortabel

Niets zit zo fijn als de sokken van bamboo basics! Eerst geprobeerd nu flink assortiment aangeschaft zodat ik nooit mis grijp! Ook de hemdjes zitten heerlijk!

Alles 100 % naar wens.

Eerder dit jaar de zwarte dames longsleeves besteld en die dragen zo heerlijk en zijn zo zacht van stof en heb ik zo vaak aan dat een blauwe set hiervan is binnengekomen afgelopen week, weer helemaal tevreden en blij ermee.

OK

Ok

Super fijn

Zit goed, comfortabel.

Top producten snelle levering

Top producten snelle levering

Uitstekende produkten en vlot geleverd

Ik ben bekend met de Bamboo Basics produkten. Prima ervaring!

Een fijn bedrijf

Ondanks in het begin een bestelfout van mij werd alles prima opgelost, en zodoende heb ik vlak achter elkaar twee bestellingen geplaatst. Alles werd keurig afgewikkeld, teveel betaalde bedragen per omgaande terugbetaald. Met de tshirts ben ik ZEER tevreden. Ze zitten perfect !!

Verrassend zacht!

De onderbroeken zijn zoals de website aangeeft heerlijk zacht waardoor ze erg comfortabel zitten. Ik hoop dat ze ook lang meegaan om zo duurzaam mogelijk te zijn.

Zeer prettig in gebruik

Zitten gewoon erg lekker.

De onderbroeken zitten goed en de schuren niet.

Snel safe en simpel Top

Goede snelle service