Super goed

Snelle levering en goed website.

Inmiddels is mijn pakketje geleverd. De bezorgdienst van DHL maakte het wel heel bont. Bijna een puzzeltocht om mijn pakketje te krijgen. Maar mede dank zij Rikst van Bamboo Basic alles in goede orde opgelost. Het is gewoon het fijnste ondergoed en daar moet je dan soms maar een puzzeltocht voor over hebben. Al hoop ik dat DHL de volgende gewoon weer op de zaak afleverd.

Snelle bestelling, levering en goede producten.

Bamboo basics doet wat ze belooft

Duidelijke site Goede producten En bezorgen op tijd

Alle producten die wij tot nu hebben aangeschaft zijn geweldig. Pasvorm:goed Thirt: zweet niet, zit comfortabel

Correcte levering

Snelle levering, mooi verpakt. Mooie kwaliteit

prachtig ondergoed

Prachtig ondergoed. Bovendien duurzaam.

Super product

Ik heb shirts en mondkapjes besteld, ze zijn snel geleverd en de producten vielen super zacht aan, heel fijn.

t- shirt mag wat langer

Graag aangeven als het een brievenbus pakketje is, dan hoeft de klant niet thuis te blijven

Is ok

Alles is in orde.

Artikel is perfekt... En ook de levering perfekt.

Hele goeie kwaliteit voor klein prijs

Heb boxershorts en sokken voor mijn zoon besteld. Boxershorts die ik een paar jaar geleden heb hier heb besteld en zeer vaak gewassen zien er nog steeds goed uit. Ben zeer te vreden over het materiaal. Ik kocht altijd sokken van een paar euro voor hem en na een jr of 2 waren die op. Heb nu ook sokken besteld en mijn verwachting zijn hoog. Heb nu ook nog kerst korting gekregen dus flink ingekocht.

Snelle service en snel geleverd!

Soepele boxer, comfort hoge kwaliteit.

uitstekend

snel bezorgd, precies wat ik op de site had aangeklikt.

Bezorging

Via de e-mail bericht ontvangen dat de bestelling gisteren bezorgd zou worden tussen 10.30-23.30 Hoefde niet thuis te zijn, pakketje kon door de brievenbus. Vanochtend geen pakketje in de brievenbus. Wel bericht dat het niet afgeleverd kon worden. Uiteindelijk de volgende dag bezorgd. Gewoon in de brievenbus. Tevreden over het product.

Gisteren besteld, heden geleverd! Super.

top service en kwalitatief product.

Snelle en perfecte levering

Snelle en perfecte levering

Blij met mijn bestelling

De seamless slips zijn geweldig, de singlets ook. Ik wil geen andere meer. Ze blijven ook mooi in de was.

Super goed

Ondanks de drukte ivm kerst was de bestelling snel bezorgd. Het zijn fijne shirts en blijven mooi. Een aanrader!!

Bovennatuurlijk/geweldig !

Zoals een bedrijf zou moeten reageren op een hiaat. Zeven sterren is beter op zijn plaats! Absoluut Top bedrijf. Fantastische producten !!! Harry

Compleet, snel, kwaliteit!

Duidelijke site, en levering compleet, snel en kwalitatief goed materiaal.

Keurig verpakt en snelle levering

Eerste koop. T-shirt zaten netjes verpakt. Zag er verzorgd uit

Product goed levering zeer slecht

Erg tevreden met het product maar de levering duurde een week. Uiteindelijk bleken er orders vast te hangen. Dit monitor je toch en zeker tijdens je black friday sale? Product is aan te bevelen maar koop vooral niet direct via hun website.

Vrijdag besteld en de dag erna de levering al. Top

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD