Prima pasvorm

Hele fijne sokken

erg fijne boxers

Prima, snelle levering, boxers van prima kwaliteit! Ben er blij mee.

Excellent

Superb in all ways. Thank you.

Prima product en dito levering.

Product voldoet aan de verwachting. Goede materialen en pasvorm.

Prima kwaliteit en snelle verzending

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle verzending.

Prima onderbroek

Prima onderbroek. Versie met gulp is ook fijn

Absolute aanrader

Zachte t-shirts - snel geleverd

Mooi

Goede pasvorm. Goede kwaliteit. Ben er blij mee.

Erg goede boxer's (Men) maar toch te duur.

Hiervoor de boxershorts van Bamigo gedragen. Prima shorts maar nadat ik nu hier met een mooie aanbieding rond Black Friday heb besteld is mijn conclusie, met mijn onderlijf, wat bij iedereen anders is, dat deze shorts van Bamboo Basics veel beter passen en comfortabeler zitten. Ook heb ik het idee dat de samenstelling net wat "zachter" en comfortabeler is. De boxers van de conculega's van Bamigo hebben allemaal net een iets andere maatvoering en tolerantie waardoor de ene soms net wat te strak zit en niet comfortabel terwijl een andere in dezelfde maat wel beter zit. De aanbieding rond Black Friday was voor mij een reden hier te bestellen om het te proberen maar ik zal hier blijven bestellen.

Gewldig

Lekker warm niet te dik en blijft goed in model.

Zit lekker

Levering volgens afspraak, volgende dag. Zit iets minder warm als dat ik gedacht had. Maar heerlijk zacht materiaal

Zeer tevreden!

super snelle levering en mooie verpakking

de levering is super snel en de verpakking is erg mooi en netjes gedaan. ik heb al eerder deze boxers gekocht en ben er zeer tevreden mee dus heb ik er een paar bijgekocht. Ik draag geen ander ondergoed meer.

Excellent service and product

Very good products delivered super fast

Fijne shirts!

Zowel mijn man als ikzelf dragen elke dag de shirts van bamboo basics. Ze zijn mooi, zitten lekker, hebben een goede pasvorm en zorgen ervoor dat we minder transpireren en geen (natte) zweetplekken in de shirts krijgen. En hiermee ruik je dus ook niet naar zweet. Met katoen heb ik dat wel en dat is heel vervelend. De prijskwaliteitverhouding is goed. Dus super blij met bamboo basics en een aanrader!

Goede en snelle service

Goede service en snelle reactie op vragen per mail.

Sokken besteld. Deze werden meteen volgende dag geleverd. Snelle service dus en uitstekende producten. Sokken dragen heerlijk!

Heerlijk comfortabele shirts

Heerlijk en prachtig materiaal! Draagt superlekker.

Snelle levering en mooi product!

Zeker een aanrader!

Alles top.

Heel goede ervaring met Bamboo basics; vlotte bestelling, snelle levering en een top product. Mooie zachte stof en goede pasvorm.

Heerlijke stof

Mooi ingepakt, leuk om te geven. Heerlijke stof. Als je het eenmaal draagt, wil je niet anders meer.

Het was even op

De maat die ik wilde was even op, maar kreeg netjes een reminder toen het weer leverbaar was, daarna alles snel en netjes in huis.de kwaliteit is erg mooi en blijft ook mooi na wassen

Prima pasvorm en kwaliteit!

Fijne sokken heerlijk zacht en snelle levering!

Super kwaliteit

Bezorging heel snel en erg blij met de goede kwaliteit en mooie kleur rood. Het materiaal voelt geweldig soepel en zacht aan.

Snelle levering en lekkere zachte onderbroek

Ik ben erg voorstander van duurzaamheid en kwaliteit. De bamboo broek zit lekker, de stof is lekker zacht en ademt goed. Miss nog 1 puntje dat ik graag zie is, een extra elastiek in de benen. Anders kruipt de onderbroek omhoog ..

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD