Perfecte pasvorm

Ondergoed voelt goed aan op de huid, vooralsnog zeer tevreden. Net alleen de producten maar ook de prijs is zeer aantrekkelijk naar de kwaliteit. Als het mij bevalt ook op langere termijn zal ik hier vaker mijn ondergoed bestellen! :)

Fijn ondergoed!

Fijn ondergoed, snelle levering en mooi en goed verpakt.

Vreemde T shirts maten

De t shirts vallen te strak en te lang. Volgens de maattabel moet ik maat S hebben, maar M past mij beter, ook al is deze maat veel te lang.

Zeer snel

Fijne kwaliteit

Duidelijk, snel, overzichtelijk

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd, goed product.

Super correcte klantenservice

De ervaring begon minder goed, maar dat lag aan de bezorgdienst en niet aan BB. Ik heb gemaild dat mijn pakket niet aan is gekomen terwijl de bezorgdienst zei van wel. Dit werd meteen beantwoord en na enkele dagen kwam er een nieuwe zending mijn kant op. Helaas zat bij die nieuwe zending 1 boxer met schade. Ook weer een mail gestuurd en wederom snel antwoord met een oplossing: je krijgt een nieuwe. Het lijkt soms zo logisch dat er zo wordt omgegaan met "issues" maar ik heb het helaas ook anders meegemaakt. Dus top service. Bijkomend voordeel is dat de boxers erg lekker zitten!

Heerlijk zittend ondergoed.

Nu 2 bestellingen bij jullie gedaan. Naar alle tevredenheid.

Heel fijn

Zeer comfortabel ondergoed en het zit vooral fijn bij mensen met de aandoening LS. Ik ben er erg blij mee.

Jullie doen wat jullie zeggen!

Goed materiaal en op tijd geleverd. Zit heerlijk!

bijzonder goed

Kwaliteit concept ok

Helemaal tevreden, topproduct!

Alles helemaal top. Zit geweldig, mooi verpakt en snelle levering. Helemaal blij!

Zit lekker, snelle levering

Helemaal tevreden, even afwachten of de levensduur ook goed is.

Op tijd en prima kwaliteit

Mooie, fijne en een passende onderbroek

Late levering

We hebben de verkeerde maat besteld maar heb geen retourlabel of brief hoe je dit kunt retourneren. Daarnaast duurde het meer dan een week voordat we het product ontvingen. Product is prima overigens

Bestellen top, betalen drama

Ik moest via Klarna betalen. Wat een ramp was dat. Kon me niet identificeren en kreeg steeds een foutmelding

Nog nooit zulk zacht ondergoed gehad!

Bij hele gezin het favoriete ondergoed vanwege het hoge draag comfort!

Supercontent

Supercontent Super warme sokken waarmee ik uren kan wandelen...

Snel geleverd en product is naar wens

Snelle levering. Goede track & trace en goede product kwaliteit.

Kwaliteit snel in huis.

Ik bestel hier vaker t-shirts en deze liggen altijd de volgende werkdag in de brievenbus.

Levering dag later dan eerder aangekondigd

Tijdens het bestelproces raakte de kortingscode kwijt. Daardoor betaalde ik teveel. Via klantenservice krijg ik het teveel betaalde terug. Dat is top! Pakjesbezorgers klagen soms over klanten die niet thuis zijn, maar deze keer kwam mijn pakje een dag later. Alles kwam gelukkig goed.

Kleding blijft wat droger !

Prima sokken

Plezierig online winkelen