Zowel het bestellen, betalen als de levering verliep zonder problemen. Heerlijk ondergoed!

Prima.

Fijn materiaal, draagt lekker en voelt goed aan.

Fijne onderbroek met goed prijs

Snelle levering Goede prijs kwaliteit

Zeker top boxers maar slijten best snel

Een voordeelpack met enkel grijs zou top zijn.

Mooie kwaliteit

Goede service en mooie producten

Redelijk

Nou, voor mij zijn de bamboo’s niet geschikt, omdat ik inlegkruisjes draag, maar die plakken niet aan de bamboe stof!! Helaas! Ik heb het ondergoed weg moeten geven! Maar… weer een ervaring rijker!

Blij mee

Zitten heerlijk comfortabel

Sokken en onderbroeken zijn top.

Goeie kwaliteit en sluit mooi aan. De sokken lijken snel te 'pillen', na een tijdje heb je hier geen last meer van. Ik draag nu al een half jaar sokken van bamboo basics en ze zijn nog keurig!

Tevreden

Aangenaam verrast van het draagcomfort van gekochte onderhemdjes en slips. Nieuwe bestelling geplaatst voor singlets en boxershorts voor mijn man!

ok

Snelle levering en prima kwaliteit!

mooi materiaal

Mijn bestelling werd binnen de 2 dagen geleverd, heel netjes in een doos. De kwaliteit is prima: zacht, warm en aangenaam om dragen. Ga zeker nog gebruik maken om kleding te bestellen

Alles naar wens

Fijn product, snel in huis.

erg tevreden

Gebruik deze onder kleding al jaren zitten perfect en voelen erg prettig tijdens het dragen.

Uitstekende service en goed produkt

Een goed product voor een redelijke prijs. Goede pasvorm, ben dus helemaal tevreden

Superzacht en aangenaam!

Past zich als een tweede huid rond lichaam.

Prima. Snelle levering!

Super comfortabel.

Slecht

Bestelling na een week nog niet ontvangen, maar wel mails ontvangen met de vraag hoe mijn ervaring is met dit bedrijf? Niet handig!

Fijne boxershorts ook voor sporten

Fijne boxershorts, naadloos en dus, ideaal voor hardlopen en andere sporten.

Mooi product

Mooie spulletjes. Uitstekende kwaliteit. Snelle levering. Uit de kunst.

Alles naar wens gegaan

De volgende dag al geleverd, heel blij mee , binnenkort nog een nieuwe bestelling plaatsen.

Fijne sokken

De sokken zijn comfortabel en houden mijn voeten droog, dus perfect. Ze blijven ook redelijk op hun plek zitten ( ik heb nog wel eens last van sokken die om zich van je voeten wurmen).

Super service voor een topproduct!

Mijn bestelling werd zoals beloofd geleverd. De producten zijn top!

Goed sluitende tshirts, goede stretch. Zien er ook kwalitatief erg goed uit.

De tshirts dragen heerlijk sluitend om lichaam. Zien er ook kwalitatief goed uit.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD