Mooi ondergoed en snel geleverd

Heel erg goed. Het ondergoed blijft erg mooi, ondanks veel wassen. Ik bestelde de onderbroeken en had ze de volgende dag al in huis. TOP!!!!!

Snelle service, prima product

Ik ben allergisch voor wol en acryl, ben blij met bamboe

Zit lekker

Ik heb inmiddels de t-shirts meerdere keren gedragen en gewassen. Ik vind ze erg lekker zitten en ze krimpen niet in de was.

Heerlijke stof om te dragen. Kwaliteit echter wat minder

Ik heb zowel strings als hempjes van bamboo basics. Het draagt heerlijk en voelt heel zacht aan. Se stof lijkt echter niet zo sterk en nogal kwetsbaar. Zowel in 1 van de strings als in 1 van de hempjes zit al een gat..terwijl ik het nog maar een paar keer heb gedragen..

De boxershorts zitten erg lekker

En snel geleverd ook zeer prettig

Het tussenstuk is te soepel.

Ik hou er niet van om dingen aan te bevelen omdat het bij iedereen anders voelt.

Komt tegemoet aan de verwachtingen

De sokken de slips reeds gedragen: zacht en comfortabel. Ik had al een paar bamboesokken en die zijn van een betere kwaliteit dan de die ik gewoonlijk draag. Ook de hemdjes lijken me comfortabel, maar die heb ik nog niet gedragen.

Aangenaam zacht materiaal, echter hemden en shirts aan de korte kant.

Ik had al ondergoed van BambooBasics. Heb er nu ook enkele shirts met korte en lange mouw bij gekocht. Het materiaal voelt aangenaam zacht en ziet er ook na vaak wassen nog erg mooi uit. Er is maar één nadeel: de lengte van de hemden en shirts. Ze mogen wat mij betreft echt langer voor nog meer draagcomfort. Noot hierbij: ik ben 1.87m.

Slechte pasvorm

slechte pasvorm en ze verliezen hun vorm na het eerste gebruik.

Niet tevreden!

Deze eens geprobeerd na mijn jaren lange ervaring met Sloggi hipsters. Om meer rekening te houden met het milieu. De Sloggi zitten perfect tot de laatste draad. De Bamboo geeft in de loop van de dag al zoveel ruimte zodat ze niet fijn meer zitten!

Mooie stof, makkelijk en snel geleverd

Drie verschillende slips besteld. Toen ik de Chloe uit de was haalde schrok ik van de grootte. Is die tent echt van mij?! Als basic en duurzaam ondergoed prima en praktisch, maar ik zou het echt geweldig vinden als duurzaamheid ook gecombineerd kan worden met een vleugje Victoria Secret ;-) Kunnen jullie daar eens naar kijken Bamboo Basics? Overigens ook sokken, 2 shirts met lange mouwen en 2 hemdjes besteld. Mooie stof, heerlijk zacht en warm. Ik hoop dat het ook lang meegaat. Daar kan ik nu nog niks over zeggen, en is voor mij ook zeker heel belangrijk in het kader van duurzaam minder consumeren. Ik zou overigens (nog) niet aanbevelen omdat ik nog niet weet of de producten ook mooi blijven. Dat kan op termijn dus zeker veranderen.

great product. website could be easier to navigate

Love these briefs. I bought Iris a few months ago and just reordered in grey. Also trying the seamless briefs which are v comfortable. Love the ecological aspect of using bamboo, how great it feels in your skin. Would like to read about impact of increasing bamboo clothing on pandas habitat and food supply on the site. That’s part of the picture too. Find I spend too much time navigating to find what I want which puts me off or postpones me buying online - but cannot put my finger in why that is.

Nette levering

Alles zeer netjes en op tijd geleverd. De stof is echt zo zacht, voelt als een 2e huid.

Draagt lekker, goede stof

zijn goed bevallen

levering snel en goed

Ze zitten prima

Ze zitten prima, nu afwachten hoe ze over een paar weken zijn

Bestelling kwijt

Helaas zou mijn bestelling bij buren afgegeven zijn maar helaas niet en is deze dus kwijt.

Fantastisch materiaal en een supersnelle levering

T-shirts zitten als tweede huid. Zijn goed van lengte. Sokken blijven op hun plek zitten en zakken niet af. Onderbroeken vallen ruim, maar als je de juiste maat heb, zitten ze prachtig. Wij zijn super blij met onze order.

Ontbreken van wasvoorschrift

Nog niet gedragen

Prima ervaring

Snelle levering, goede kwaliteit

Inderdaad een prima draagcomfort

Echt een heerlijk draagcomfort, wel was het jammer dat er na 1 dag dragen een naadje niet goed was dichtgestikt en dus open ging, maar geen probleem dat heb ik zelf gerepareerd

zeer snelle levering, draagt zeer prettig

Gewoon goede

Alees prima!

Snel en eenvoudig.

Snel en eenvoudig bestellen. Ook supersnel geleverd. Fine sokken ook. Zacht, soepel en goede fit.

Zeer tevreden!!

Levering op tijd Mooie verpakking Fijne T-Shirts prima kwaliteit.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD