Zeer tevreden!

Snelle levering, goed en efficiënt verpakt en vooral een TOP product. Ik ben zeer tevreden!

comfortabel

De sokken zijn geweldig, tijdens het wandelen geen koude en /of zweetvoeten gehad. Dragen heerlijk

Goede kwaliteit en service

De bezorging is heel snel en de kwaliteit Is heel goed. Begonnen met trunks die als gegoten zitten en aan en je ballen meer ruimte geven. Ondergoed om mee voor de dag te komen. Nu ook shirts besteld die goed aansluiten en luchtig aanvoelen. Prijs/kwaliteit vind ik goed.

Gelijk tevreden

Zo doorgaan

Heerlijk ondergoed

Mooi sportief ondergoed, heerlijk zacht en komt mooi uit de wasmachine.

goed geregeld

geen op of aanmerkingen

Zit zacht en voelt ook zodanig

Zit gewoon lekker

Het is comfortabel ondergoed.

De levering was snel en volgens afspraak. Ik weet nog niet of de pasvorm goed blijft na lang wassen, maar ik heb er wel vertrouwen in.

Mooie slipjes heerlijke stof t shirt dragen heerlijk

Zacht

Net gedragen, zit lekker.

rustig aan. zie hieronder

Voelt goed en zacht aan. Maar verder enig geduld, de zending is net binnen of ik moet al een oordeel uitspreken. Niet zo hijgerig, past niet bij een echt eco product. Het gaat immers niet alleen om de kleding maar ook om de leefstijl.

Voldoet aan de verwachting

Voldoet aan de verwachting,

Heerlijk

Het is een waar genot deze broekjes. Een fantastische kwaliteit en ze zitten als een tweede huid. Zo zacht. Ik wil niet anders meer. Ik kijk uit naar dames hempjes in verschillende modellen.

Vooral de kleine verpakking vond ik geweldig. Het ondergoed voelt fijn aan.

Goed product en snelle levering

Het broekje zit comfortabel en is heerlijk zacht.

Vlug bezorgd en heel fijn materiaal

Fijn

Snel bestellen, iets te late levering, prima kwaliteit ondergoed, zit heerlijk!

Een fijne broek, zit lekker !

Ik zat op het pakje te wachten, er kwam niets !?. De andere ochtend zag ik in de mail, dat het bezorgd was ?, ! Het bleek in de brievenbus te zitten. (Flat) Graag even dit melden ! Verder alles prima in orde.

Prima pasvorm en zit lekker

Voor het eerst geprobeerd. Zit lekker heeft een goede pasform.

Snel, verzorgd, verder kan ik er nog niet veel over zeggen. Draagcomfort etc.

Lees boven

Alleen ervaring met de levering.

Ik heb nog geen ervaring met het produkt daar de levering pas een dag geleden heeft plaats gevonden. Alleen ervaring met de levering. Vlot geleverd binnen een dag. Brievenbuspakket 's avonds geleverd in een stevig doosje. Prima eerste ervaring.

Héérlijke stof!!

2 t shirts met lange mouw, voelt zo zacht als een tweede huid

Heerlijk zacht, goede pasvorm je merkt niet dat je het draagt

Precies zoals voorspeld, zacht licht lekker en een goede pasvorm

Supersnelle levering!

artikelen voelen heel zacht aan.

Prima shirts

Mooie pasvorm en heerlijk zacht en comfortabel.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD