Goede kwaliteit ondergoed

Goede kwaliteit ondergoed. Perfecte pasvorm en zit en staat ook mooi. Kortom probeer het ook uit.

Alles super

Super snel geleverd!

De bestelling werd supersnel geleverd en fijn dat het pakketje door de brievenbus kon. De slips zijn zacht maar zijn wel groter dan verwacht aan de zijkant.

Goed product, snelle service, geen huidirritatie

Mooi product, draagt heerlijk

Vanochtend uitgepakt en gedragen. Het draagt fijn en ziet er super uit!

Snelle levering en topproduct

Nette afhandeling van bestelling en levering volgens afspraak. Heerlijke onderbroeken om te dragen

Product prima, bezorging moeizaam

Product is prima, stevig en lekker zacht materiaal. Als ik de maattabel aanhou zou ik een maat groter dan ik normaal heb moeten nemen, dat bleek te groot. De bezorging ging uitermate moeizaam met DHL. Dat ligt niet aan Bamboo Basics, maar zij werken er wel mee samen. Ik moest er zelf ook acher aan zitten. Ik zie er nu tegenop om het opnieuw in de juiste maat te bestellen. Fijn als er voortaan een retourlabel bij de levering zit. Dit soort pakketten kunnen ook met fietskoeriers worden bezorgd.

Perfecte afhandeling van de bestelling en een zeer goed product. Voelt goed aan.

Comfortabel en zacht

Het product, bamboe is heerlijk zacht en draagt comfortabel. De service is prima. Vandaag besteld is morgen geleverd. Dus helemaal top! Zeker voor herhaling vatbaar

Bamboe sokken en ondergoed voelen heel prettig en ademend.

Service is super en het draagt heel comfortabel

top

Heb het de eerste dag aan gehad is zacht om dragen geen allergie met mijn truien die ik er boven draad en licht aan genaamd warm dank u !

Vlotte levering van een perfect product.

heel fijn ondergoed

Snelle levering en heel prettige slips! Zit top.

Snelle levering, en ben heel blij met deze boxers. Ze zitten heerlijk

Super service

Hele fijne en goede service. Was direct goed en fijn opgelost. Mogen meer bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Goed product!

Eerdere bestelling via een andere site. Waarbij ik zeer tevreden was met het geleverde product. Kwaliteit, pasvorm en materiaal allemaal even fijn. Daarom nu via de oorspronkelijke site besteld. Zeer goede afhandeling en snelle levering.

Snelle levering en kwalitatief goede shirts

Snelle levering van mijn bestelling, goed verpakt in een minimale verpakking. Heel goed

Fijne zachte t shirts, passen perfect

Prima kwaliteit en snelle levering

Heel goede kousen die zeer comfortabel zijn.

Echt heel goed

Is altijd weer afwachten als je op, een voor jou onbekende web-side iets besteld maar het was boven verwachting, snelle reactie op de bestelling, snelle levering en ook het nadien informeren of alles goed was, dik compliment.

mooie pasvorm

prima kwaliteit

ik kom terug!

Heel vlotte levering; goede kwaliteit en pasvorm! zeer tevreden van mijn aankoop.

Fijne kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Zit goed en snel geleverd

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD