Snel en goed

Heerlijk zittend ondergoed en snelle levering.

Snelle levering en zit prima

Vlotte afhandeling

Bestellen zowel als de levering verliep zonder problemen, makkelijk en snel.

Fijne shirts

De pasvorm van de t-shirts is perfect. Ze zijn heerlijk zacht. Ben er heel blij mee.

Fijn zittende stoere toch sexy ondergoed.

Ondergoed zit fijn. Maat is goed, niet klein en niet groot. Gewoon eigen maat genomen. Voelt lekker zacht aan ik heb een wat gevoelige huid. Nu geen last van! Gedurende de dag voel je "bijna" niet dat je Ondergoed draagt.

Zeer comfortabele pasvorm ! Zit als gegoten , en eenmaal aan voelt t Alsof je “niks” aanhebt !

Erg fijne ondervoeding. Past geweldig.

Levering duurde wel erg lang. Na drie dagen gebeld. Mevrouw aan de telefoon vertelde mij dat een van de artikelen niet op voorraad was en kon mij niet vertellen wanneer er geleverd kon worden. Een dag later heb ik mijn bestelling ontvangen.

Goede kwaliteit!

Perfecte pasvorm en goed materiaal

Zit comfortabel. Zacht materiaal.

Fijne shirts en zeer snel geleverd

We hebben ze pas binnen, maar ze voelen erg fijn aan, lekker zacht ook. Ik denk dat er binnenkort meer besteld wordend.

Fijne shirts, erg zacht en goed model. Snel geleverd

Goede producten, snelle levering

Mooi product en snelle service!

Prima product!

+ Snelle levering - Grote verzenddoos met daarin 2 kleine doosjes. Kan dat niet anders?

Alles naar volledige tevredenheid!

Snelle levering en ondergoed zit heerlijk

Dat zit lekker!

Ik ben heel blij met mijn aankoop.

Snel geregeld/ goede kwaliteit

Zie titel

Snelle levering perfect product

Snelle levering perfect product

prima broekie

lekkere pasvorm, zit erg lekker.

Ik krijg geen contact met bamboo over een bestelling

Ik heb een vraag over een lopende bestelling. Ik probeer via het contactformulier, app en bellen contact op te nemen, maar zonder resultaat. Verder heb ik dus nog geen ervaring met het dragen van deze bamboo producten, dus kan daar dus niets over zeggen.

Prima materiaal, draagt heerlijk

Snel en draagt heel prettig

Hele fijne boxers. De enige die ook werkelijk zo is zoals gezegd wordt. Kruipt niet op, plakt niet een zit comfortabel.

Prima de luxe!

Heerlijk zacht, comfortabel, stretchie. Kortom een aab nrader. Ik beveel ze aan.

Prima pasvorm

Dit ondergoed zit perfect .Ik ben dik tevreden.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD