Goed spul, snel bezorgd

Schoolvoorbeeld van een goeie website, bestelproces simpel, en de bezorging op de 3e dag, dus alles okay !

Snel in huis en super fijn stofje!

Op tijd geleverd en de boxers zitten perfect.

Ruilen is huilen

Retourneren of terug sturen moet je dan voor betalen, dat is jammer.

Zeer comfortabel.goede kwaliteit

De t-shirst zijnfijn om te dragen onder een truitje of blouse. Een nadeel voor mij :de shirts zijn te lang en de mouwen ook,

Fijn spul

Past goed, behoud pasvorm

Superfijn ondergoed

Snelle levering en superfijn zittend ondergoed

Heerlijke sokjes die eindelijk niet afzakken TOP!

Fijn zittende en niet afzakkende sokjes TOP.

Prima materiaal goede en snelle levering

Makkelijk besteld, snelle levering en het bevalt prima

Snelle service en goede kwaliteit

Probleemloos binnen 24 uur mijn online bestelde spullen ontvangen. Netjes verpakt en goede kwaliteit. Ik ga zeker bij bestellen. Ben zeer tevreden.

Prima ervaring

Gemakkelijk te bestellen en duidelijke maatvoering. Zit als gegoten. Goed op de hoogte gehouden in het bestelproces.

Prima kwaliteit voor een goede prijs!

Snelle levering, prima prijsstelling. Boxershorts zitten prima en zijn heerlijk zacht en comfortabel. Een aanrader!

Prima, en daar kan ik verder niets aan toevoegen

Bestelling kwam zoals belooft direct de volgende dag binnen. De kwaliteit is heel goed, man was aangenaam verrast over het comfort en de pasvorm.

Past en is gegoten voor mijn lijf.

Precies wat ik besteld heb. Ze zijn gemaakt van goede soepele stof en zitten heerlijk. Precies de goede maat. Prima!

prima sokken

fijne sokken, zakken niet af

zijdezacht draagcomfort, snel geleverd en ook nog duurzaam

het klopt dat de shirts zacht zijn, fijn materiaal. Zeer blij mee. Klein detail: De shirts met de lange mouwen mogen van mij nog iets meer getailleerd zijn. Verder zou een model met 3/4 mouwen ook nog fijn zijn.

Heel zacht en comfortabel ondergoed!

De strings die ik heb gekocht zitten heerlijk, heel licht, zacht en comfortabel. Je vergeet gewoon dat je het aan hebt. Als er ook nog een seamless variant komt ben ik daar zeker voor in!

snel geleverd, zeer fijn ondergoed!

Snel geleverd, keurig verpakt en prima kwaliteit!

Heerlijke broekjes..zijdezachte.. snelle levering. Dabk

Super fijn!

Fijn materiaal voor als je snel transpireert. Voelt ook zacht aan.

Prima service en snelle levering

Ik heb inmiddels 2x bij ze besteld, beide keren werd de bestelling snel geleverd (via Goparcel door DHL). Verpakking was prima en de producten zijn uitstekend!

Kwaliteit

Fijn product

Snelle service van goede producten

De ene dag besteld en de andere dag geleverd. En iedereen weet (of zou moeten weten) dat de kwaliteit vs prijs goed is

Fijne stof, goede kwaliteit

Fijne stof, goede kwaliteit, ook na vaak wassen

Na bestelling vlot geleverd!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD