Matig

De slips zijn na 1 keer wassen al erg wijd geworden.

Zo comfortabel en zacht

Het zit als een tweede huid. Het ondergoed is heel erg comfortabel en ongelooflijk zacht. Het is ieder dag weer een feestje om het aan te doen.

Nadat ik een andere maat had besteld, beviel mij dat beter.

Voelt heerlijk zacht aan, en past goed, intussen bezit ik een hele verzameling, van zwart en wit korte en lange mouw.

Snelle levering, mooi product!

Duurzaam ondergoed is al snel ontzettend duur, bamboo basics heeft een mooie prijs! Erg fijne stof, enorm zacht, lekker rekbaar.

Fijne producten, snelle levering

Prettige stof, goede basics. Maat wat aan de krappe kant.

Alles goed geregeld en netjes geleverd

Topproduct en goede service

Na bestelling zeer vlot de producten in huis. Alles (tops en sokken) hoge kwaliteit en draagcomfort, ook na meerdere keren wassen.

Helaas zat er na 1 dag al een scheur in de 1e onderbroek. Ik was daardoor wel wat geïrriteerd. Gelukkig ging het met de rest wel goed. Voor de rest fijn ondergoed.

Goede kwaliteit

Mijn man heeft al jaren jullie onderbroeken. Voor mijn zelf de nieuwste boxers aan het testen.

Comfortabel

Fijn materiaal en heel confortabel.

Helemaal top

Hoge kwaliteit en zit super

Prima product

Snelle levering, uitstekend product

Snelle levering goede producten

Zoals de titel, snel binnen en goede producten

Snelle levering en ook het omruilen verliep probleemloos.

Volgens de maattabel zou ik een xxl als maat moeten hebben. Was dus veel te groot. Omgeruild voor L. Nu afwachten of dit ook na het wassen nog de juiste keuze is.

Zitten heerlijk

Jammer dat er geen inlegkruisje in blijft zitten. Plakt niet

Heerlijk zacht sluitend ondergoed

Goede kwaliteit boxers. Ook een zeer prettige klantenservice. Kleine productie fout in één van de boxers en ze hebben netjes voor een nieuwe gezorgd.

Snelle duidelijke levering

Super service

Goede producten voor een goede prijs

Goede website, fijne onderbroeken

Heerlijke sokken!

Wat een fijne zachte sokken! Goede kwaliteit ook. Geen pluisjes en ze blijven zacht na het wassen.

Snelle levering, fijne producten!

Zeer blij met m’n aangekochte producten, snelle levering en zeer goede klantenservice!

helemaal goed

besteld en heel netjes verpakt de volgende dag al bezorgd ondanks corona!

Heerlijke producten

Een plezier voor mijn huid om Bamboo kleding te dragen!!

Super kwaliteit!

De shirts voelen heerlijk aan bij het dragen!

Tevreden

Deze bestelling helaas iets mis gegaan , maar heb al meerdere malen een bestelling geplaatst en ben zeer tevreden daarover.

Koel in de zomer, warm in de winter.

Bamboe: zo zacht als zijde, koel in de zomer, warm in de winter. Bamboo Basics: snel in huis, zorgvuldig en duurzaam verpakt.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD