Topspul!

Zit comfortabel

Geweldig!

De t shirts zijn van hele goede kwaliteit, prachtige zachte stof. Uitstekende pasvorm en qua prijs kwaliteit Top!!

Snelle levering, kwaliteitsvol product

Het product is in België op 2 dagen geleverd. Ik vind het eigenlijk onbegrijpelijk dat bamboekledij amper te vinden is in de winkel, voelt veel beter aan dan katoen.

Voor herhaling vatbaar!

Fijn zittend ondergoed. Heb alweer voor de tweede keer besteld.

Snel leveren van prima ondergoed

Heb voor de eerste keer dit ondergoed besteld. Als proef om te kijken of het bevalt. Ga nu zeker meer bestellen.

Duidelijke website, eenvoudige bestelling en snelle levering. Mijn eerste bestelling, producten zitten fantastisch. Geweldig draagcomfort. Ga zeer zeker nog een keer bestellen.

Prima kwaliteit en draagcomfort

Dikke duim

goed stof, snel geleverd kortom zeer tevreden

Snel geleverd en heel fijn materiaal!

Top kwaliteit, prijs en service

Top kwaliteit, prijs ok, service en levering top!

Fijne comfortabele basics met prima pasvorm.

Vlotte bezorging en het is mooi verpakt, echt een cadeautje! Ik wil nooit meer ander ondergoed en ga ook de T-shirts bestellen. Milieuvriendelijk materiaal wat heerlijk draagt en lang schoon blijft.

Goede pasvorm. Lekker zacht

Prachtig materiaal en op tijd geleverd

Binnen de 2 dagen geleverd en mooi en kwaliteitsvol materiaal

Comfortabel, goede pasvorm

Prima boxers, zitten lekker.

Makelijk te bestellen en snel geleverd Meteen alles goed past perfect. Denk er aan om nog twee te bestellen.

besteld en zo geleverd. Prettig zittend!

de onderbroeken passen zeer goed

Zacht op de huid, sluiten goed aan

Fijne webshop

Snelle levering en voldoende mails om de bestelling te volgen. De gekochte producten lijken goed van kwaliteit.

Vlotte afhandeling vlg afspraak

Snelle bezorging top onderbroeken

Snelle bezorging top onderbroeken

Mooi produkt, de boxershorts zitten heerlijk!!

Mooi product, de boxershorts zijn heerlijk!!!

prima ondergoed, beetje overdreven verpakt

Het ondergoed zit fijn, inderdaad zacht en comfortabel. Het was verpakt in doosjes van zwaar karton, en daarna weer in een doos. Dat vind ik niet zo best voor het milieu en niet nodig.

zeer tevreden

Heel erg fijn draagcomfort. De boxers zitten perfect.

Je voelt niet dar je ze draagt

Je voelt niet dat je de hipster en bra draagt. Ze zijn echt heel zacht, geen naden die kunnen schuren. Ik ga er nog meer bestellen.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD