Uitstekend!

Gewoon uitstekend! Product en service helemaal goed.

heel goed

goeie kwaliteit en vlugge en goede service .

Heerlijk ondergoed!

Hele goede kwaliteit en goede service. Een aanrader!

Heel tevreden

Prima geregeld

Prima kwaliteit voor een redelijke prijs

Duidelijke website

De bestelling ging goed. Ik heb de mondkapjes ook gekregen en die zijn heel fijn alleen ben ik wat minder fan van het vastmaken van deze kapjes. Misschien ligt het aan mij en doe ik het niet goed. Maar Ik heb er een knoopje in gemaakt maar dat knoopje verschuift steeds en hangt de kap onder mijn kin. Dat is best een grappig gezicht alleen de boa’s kunnen er niet om lachen.

Fantastisch!

Pakketje was er binnen 24 uur tijdens BF, dus dat was fijn. Nog positiever ben ik over de artikelen. De sokken voelen zeer prettig aan. Blijven mooi in de was. Zijn mooi hoog. Longsleeve is perfect. Sluit mooi aan, voelt zacht en geeft warmte en ziet er ook stijlvol uit. Ik zou willen dat ze ze ook hebben met verschillende soorten halsen. Zodat ik het echt onder alles kan dragen. Mooi product.

Goede kwaliteit prijs verhouding

Goede snelle bezorging, de maat is precies goed zoals verwacht. Blijft mooi, zit goed.

Gewoon goed!

Idem

Goede producten en snelle levering

Goede website, snel gevonden wat ik zocht!

Snel geleverd, goed product

Snel geleverd, goed product

combinatie tussen katenen ondergoed en technisch sport ondergoed

Prettig Wil no proberen hoe het draagcomfort is tijdens het sporten (fitness en hardlopen)

Precies wat je verwacht.

Door de redelijk hoge prijs zijn de verwachtingen hoog. Hieraan wordt dan ook voldaan. Zit goed, geen oneffenheden om aan te storen, zoals het label. Daarnaast zijn de onderbroeken milieubewust geproduceerd, wat ook een pluspunt is.

Snel bezorgd, prima kwaliteit

De spullen waren snel in huis. Pasvorm is prima, zit goed!

Snel en accuraat!

Snelle levering ondanks de drukke tijd. En goede kwaliteit producten.

Goed product!

Product: rico zwart 3-pack Zitten heerlijk en voldoen zover aan alles wat er belooft is!

Over het algemeen prima

Het laatste mailtje suggereerde jullie dat er voordeel te halen was bij het kopen van producten en daarbij bestellen van mondkapjes , maar het bleek een sigaar uit eigen doos de aangeboden onderbroeken die een paar dagen daarvoor 3 voor 29,95 waren, waren nu 2 voor 29,95 dat is wel een beetje flauw vindt ik . Verder prima service en goede kwaliteit .

Producten worden snel geleverd en zijn erg comfortabel om te dragen

Snelle levering en goede producten

Zacht materiaal

Ziet er heel goed uit. Mooie pasvorm. Zacht materiaal. Keurig bezorgd.

Goed ondergoed, fijn om te dragen. Snelle levering.

Perfect!

Fijne website, snelle levering (brievenbus post) en zeer zachte en fijne stof. Blij mee en ga zeker vaker bestellen

Prima kwaliteit voor een redelijke prijs

Bamboo basics is kwalitatief vergelijkbaar met de andere merken, maar een stuk beter geprijsd

perfecte onderkleding

Ik ben bijzonder verblijd met deze standaart onderkleding. Het pas perfect en geeft een juiste aandacht aan de juiste plaatsen.

Bestelling niet geleverd geld nog niet terug

Bestelling is bij het PostNL punt geweigerd en retour gestuurd. Tot heden geld niet retour ontvangen. Pas na mijn 2e telefonisch verzoek werd door Bamboo uitgezocht wat er gebeurt is. Tot heden 29/11 geld niet retour

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD