Heel goed!

snel geleverd en mooie kwaliteit, shirt zit heerlijk, aanrader!

Super Service

Sinds dit jaar ben ik tot grote tevredenheid klant bij Bamboo Basics. Twee weken geleden heb ik dan ook een nieuwe bestelling geplaatst. Helaas was deze niet helemaal in orde. Ik heb daarom contact opgenomen met Bamboo Basics en deze hebben dit probleem in zeer korte tijd "Super" opgelost. Gewoon Service met een hoofdletter!!

Goede ervaring!

Goede product, snelle levering

Best snel binnen en erg comfortabel

Ik had een paar onderbroeken besteld om te kijken of het iets was en ik heb er nu uiteindelijk 10 gekocht omdat ze heel erg comfortabel waren dus ik raad ze voor iedereen aan.

keurig bezorgd fijne kwaliteit stof

1x gedragen, 1x gewassen (40 graden) en 1x in de droger (kastdroog)! Broek minimaal 1 maat gekrompen. Dat is wel erg lastig.

Bestellen, betalen, ontvangen.

Ik heb 2 zwarte t shirts besteld. De kwaliteit is prima. Snelle levering. Niets op aan te merken.

aangename onderbroekbeleving ;-)

Ja het blijven onderbroeken natuurlijk, maar ze zitten lekker, ze blijven idd ook na een lang dag werken fris en als ze uit de was komen is de pasvorm nog prima.

Alles was goed geregeld

Lekker vlot

Prima spullen. Sterk met draagcomfort

helemaal prima.

goed product met een goede levering

Zit perfect zowel hemd als broek

Voor de eerste keer geprobeerd, in vergelijking met Sloggi. Keuze gemaakt, voortaan Bamboo

Fijne boxers voor een mooie prijs

Snel geleverde comfortable boxers! Goed geprijst. De kwaliteit moet zich nog bewijzen, maar ik vermoed dat dat ook wel goed zit!

prima service

Makkelijk om te ruilen en er werd geen meerprijs gerekend

Klote

Na 1 keer wassen al flubberdingen Dan liever on that ass daar duurt het ff langer

Prima shirts

De gladde shirts met v-hals zitten voortreffelijk

Heel fijn ondergoed en mooie kwatiteit. Ik zal zeker nog vaker een bestelling plaatsen.

Past perfect

En broek en hemd en sokken zit allemaal perfect!

Zit als gegoten

Fijne stof, goede pasvorm, goede prijs, snelle levering

Super comfortabel

Mijn vriend en ik kochten beiden 3 basics en vinden ze allebei super comfortabel. Ze zitten echt goed, zijn zacht en aangenaam van stof. Ons nieuw favoriet merk!

Snelle levering en goede kwaliteit

prima kwaliteit en snelle levering en vriendelijke klantenservice

Na ontvangst van mijn eerste bestelling, heb ik een tweede bestelling geplaatst. De verpakking van deze bestelling was aan 1 zijde iets los, waardoor mijn bestelling niet geleverd werd, conform afspraak. Na mail verkeer met de klantenservice is dit naar volle tevredenheid snel opgelost. De kwaliteit van het ondergoed is super en de pasvorm top

Goed ondergoed

Zit lekker en comfortabel.

Perfecte service en product

Goede levering, muv dat het pakket al open gemaakt was?! Verder super fijn product, tegen een eerlijke prijs (als er een kortingsactie loopt). dat is bij de concurrenten wel anders....

Fijne boxershorts

Boxershorts Rico (3-pack) super snelle levering, maat klopt en zitten heel fijn