Lange levertijd.

De shorts die ik wilde bestellen waren meer dan een maand niet op voorraad. Eenmaal besteld en ontvangen zitten ze wel lekker. Fijne stof.

Erg comfortabel

Nog niet genoeg gedragen om een oordeel te geven,

Top shirtjes

De shirtjes hebben een mooi wat lager rond halsje zodat je ook nog een kort kettinkje kan dragen. Lekker zacht en prima lengte (ik ben 1.82)!

Mijn kids willen niet anders meer

Eerst een setje sokken besteld voor mijn dochter. Nu willen alle kids in huis deze sokken en ook het ondergoed. Erg comfortabel, blijven goed in de was. Het zou fijn zijn als er voor dames ook multipacks strings beschikbaar komen.

Fijne sokken

Heerlijke sokken alleen is de boord iets te nauw.

Snelle service en goede kwaliteit

prettig te dragen

Deze broeken zijn lekker soepel en voelen goed aan.

Fijne comfortabele kwaliteit

Fijne spoele kwaliteit die heel fijn zit en transpiratie goed absorbeert. En zeer snelle levering!

Geweldig materiaal, fantastische pasvorm. Nooit eerder zulk fijn ondergoed gehad.

Snelle service, goede kwaliteit

Snelle service, goede kwaliteit

Erg prettig

soepel

Zit perfect

Heerlijk, comfortabele boxers

Ik heb 6 zwarte boxers besteld. Ze zitten comfortabel. Heerlijke pasvorm. Met lange wandelingen kruipt de pijp van de boxer niet omhoog.

Top product

Top product erg tevreden jammer van PostNL ( appten dat ze kwamen maar kwamen een dag later)

Fijn zittende producten, en volgens mij duurzamen kledij

Fijn zittende producten, en volgens mij duurzamen kledij

correcte en vlotte levering

Fijne producten en vlotte levering

Snelle correcte service en levering

Snelle en correcte service en levering!

Heerlijke sokken en snel in huis!

Heerlijke sokken en snel in huis!

goede pasvorm.

goed product.

Tevreden

Mooi spullen voelt goed zit goed kwaliteiet kan ik nog niet beoordelen. De tijt zal het leren met dragen en wassen.

Heel klantvriendelijk

Na een verkeerde bestelling ontvangen te hebben, kreeg ik de juiste opgestuurd met n kleine attentie.ps ondergoed en sokken zijn top, prima kwaliteit

Zit als gegoten

Comfortabel boxers

mooi pasvorm en comfortabele stof

mooi pasvorm gecombineerd met een lekker zittende stof geeft een comfortabel gevoel

Prettige ervaring!

Makkelijk bestellen, snelle bezorging en fijne producten.

Super tevreden

Super tevreden met mijn T-Shirts Kate. Ik draag ze in de koude tijd als onderhemd onder een trui of jurk. Ze zijn zacht, niet te lang, niet te kort, niet te wijd, niet te strak, en stinken niet zo snel. Ik ga vandaag meer T-Shirts bestellen. Dus top!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD