Fijne zachte T shirts

Zachte stof, goede stretch, lekker lang, en ook nog (grotendeels) van bamboo. Perfect. Alleen bio(katoen) was nog beter geweest

Prima bamboe heren shorts

Goede kwaliteit bamboe shorts en snelle correcte levering

Heerlijke T-shirts

Snelle levering en goede kwaliteit. Kunnen zelfs in de droger en blijven een mooie ronde kraag houden door de afwerking.

Zit goed

Mooie hipsters

Mooi ondergoed, soepel aanvoelend. Of de pasvorm goed blijft zal in de toekomst blijken.

Vlotte bezorging van prettig zittende boxershorts!

In de toekomst ga ik hier vaker bestellen.

goed product

fijne sokken en ben blij dat ik ze sinds lange tijd weer heb!!!

Koel en luchtig

Lang gezocht naar een lekker zittend ondershirt. Waarbij ik na een fietstocht naar het werk (en dan niet op een racefiets maar) niet gelijk de behoefte heb om een ander shirt aan te trekken.

Voelt goed en zit lekker

Tevreden met ondergoed. Goed materiaal en pasvorm.

Prachtig product en perfecte pasvorm

Klantvriendelijk, mooie producten en perfecte pasvorm. Kortom je krijgt wat je ziet!

Gewoon zoals het hoort:goed

Niets op aan te merken

Perfect zittend

Zit heerlijk

zacht als zijde en perfect fit

Perfect fit

Goede kwaliteit

Keurige levering van goede spullen

GOEDE SNELLE LEVERING. BOXERS ZITTEN PRIMA

GOEDE VLOTTE LEVERING ZELFS PAAR SOKKEN KADO. BOXERS ZITTEN PRIMA. BEN BENIEUWD NAAR DE LEVENSDUUR. NIET DEZELFDE KWALITEIT ALS BAMIGO, MAAR KOSTEN OOK DE HELFT.

Goede ervaring, snel geleverd.

Goede ervaring, snel geleverd.

Super fijn

Eerste ervaring is geweldig

Uitstekende shirts!

De shirts en singlet zitten perfect en sneldrogend. De bij Geleverde sokken zitten heerlijk. Raad het iedereen aan.

De bamboe basics zijn veel dunner dan de andere bamigo’s.

Ik had dezelfde kwaliteit verwacht als de originele bamigo’s, maar dat was niet zo. Had veel duidelijker aangegeven moeten worden!

Bezorging corect en goede kwaliteit.

Ondergoed besteld, Werd keurig op het doorgegeven tijdstip en netjes verpakt, bezorgd. Zat als attentie nog een extra paar sokken bij :-). Alles past goed en zit lekker. Prima dus!

fijne onderbroek!

De twee onderbroeken die ik heb gekocht zitten best comfortabel! Wat ik persoonlijk mis, iets breder en dikkere band! Als je iets gezetter bent zoals ik krult deze veel te snel op en gaat irriteren! De broek op zich zit heerlijk ligt.

het product voldoet aan mijn verwachtingen

prettig, warm en comfortabele kleding

Fijne shirts!

Ontzettend fijne shirts om mee te slapen. Ze zijn lekker zacht, maar ook ademend waardoor je niet snel zweet. Ga er zeker meer van bestellen.

Super bezorging, super kwaliteit shirts

Goede kwaliteit shirts, lekker lang, mooie hals

Heerlijk zacht

Heerlijk zacht stofje. Vind het hempje (maat M ik ben 1.72 en 62 kg) wel iets omhoog kruipen, misschien een maatje groter.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD