Zit prima lekker zacht

Heb ze voor het eerst tot nu toe prima

lekker aansluitend boxershorts

zit prettig geen opkruipende pijpen

Bij de inkoop op de mode beurs in Amsterdam afgelopen voorjaar zomer dit merk leren kennen een free sample toen meegekregen heel goed toen bevallen dus nu zo nu en dan koop ik Bambo Basic ik ben hier zeer tevreden over een top kwaliteit ook na vele wasbeurten ik raad het iedereen aan een keer te proberen, next time bestel ik ook een setje voor mij vrouw wellicht is dit ook prettig voor haar kort om top!

Heerlijke materiaal

Heerlijk zacht stofje. Persoonlijk vind ik de pijpjes net een beetje te kort en te los. Hierdoor heb ik het gevoel dat hij dan niet op zijn plaats blijft. Zal wel met mijn leeftijd te maken hebben (59), maar ze zitten wel lekker.

Fantastisch!!

Ontzettend fijn ondergoed. Lekker zacht, zweet niet en de pasvorm is ook prima.

Prima keuze en snel geleverd!

Prima keuze en snel geleverd! Binnen 24 uur!

Erg comfortabele en prettige boxer. Heerlijk zacht!

Erg comfortabele en prettige boxer. Heerlijk zacht! Snelle levering.

Superstof en doet wat het zegt.

Ik zou alleen de tailleband zo graag wat zachter of smaller willen. Als 40+ wordt je huid zachter en dan deukt t elastiek zo in je taille. Dat kan beter (40+ en ouder) voor die doelgroep, zie ik nog n goede commerciele kans mwt dit topprodukt!!

HEERLIJK product met een goede levering.

Zeer prettig.

Zitcomfort is uitstekend

Stof is zacht en zit daardoor comfortabel. Prijs kwaliteit staat in verhouding

Comfort

Heerlikke pasvorm, snelle, correcte levering. Top!

ze zijn te groot

zit daardoor niet lekker

Goede oplossing voor gevoelige huid

Deze onderbroeken besteld vanwege een gevoelige huid. Gelijk de eerste dag met dragen merkte ik dat ze heel comfortabel en zacht zijn. Heb er gelijk meer gekocht.

Fijne zachte en ademende shirts!

Lekkere stof, maar......

De short is van een lekkere stof. Maar helaas vind in de band wel stug. De band mag ook wel van een zachtere stof en misschien wat smaller....

Goede pasvorm

Boxershorts zitten goed, comfortabel, maar is ook goed. Materiaal voelt lekker aan en makkelijk te wassen. Helaas is er 1 bij waarvan de garen in de elastiekband los laat.

Zitten perfect

Zitten perfect en er zit geen label in die irriteren. Ga er zeker meer bestellen

Mooi onderbroek

Fijne onderbroeken zitten lekker

Ondergoed zit goed

Ik had verschillende merken uit geprobeerd maar dat ging allemaal te los zitten naar een paar uur

Zit fijn, doorstaat 60graden was

Sinds enkele dagen de Yara Slips in huis. Zitten erg fijn, geen nare stiksels ect. en hebben de eerste keer 60graden was en droogtrommel netjes doorstaan. Nu nog hopen dat dit naar verloop van tijd zo blijft (was advies is 40graden)

Fijn om te dragen, wel wat puntjes kritiek

Het hemdje (singlet) zit heerlijk. Jammer van naad op schouder. Afwerking is slordig en te zien bij wijde nek. De stof, niet de elastische band, wordt tijdens dragen wat wijder.

Heerlijk luchtig

Zit perfect en voelt lekker zacht aan. Tevens veel beter ventileren dan wat ik ooit aan het heb gehad.

Zit comfortabel! Jammer wel van het grote logo

De slips zitten erg comfortabel. Zacht materiaal en harde naden en zomen hebben ze achterwege gelaten gelukkig! Enige nadeel vind ik dat er ook tekst op staat. Als ze dat nou nog subtieler zouden maken, ben ik vaste afnemer :)

Helemaal goed

Bestellen verloopt gemakkelijk, levering duurde bij ons 2 werkdagen, ondergoed zit lekker. Hopelijk blijven ze ook lang heel.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD