Super product!

Van bestelling tot en met levering liep alles perfect. En topkwaliteit!

Snel en soepel

Snelle levering van soepele producten. Komen afspraken na en producten van kwaliteit die je verwacht.

goed product

goed produkt ontvangen snel en goede kwaliteit

Zit goed

Goede pasvorm

Voelt heel zacht aan en goede pasvorm

Mooie boxershorts die prettig zitten

Mijn man is helemaal happy met de boxershorts. Hij vindt ze heerlijk zitten. Ze sluiten mooi aan en voelen prettig aan.

Lekker draag comfort .

Lekker draag comfort. Pijpen rollen wel wat op maar is logisch door de wat langere pijpen

Heel te vrede

Wel eens gekeken bij een andere bekende site van tv die bamboe ondergoed verkoopt. Daar waren de prijzen hoger en hebben ze niets voor dames. Snelle levering en de maten die op de site staan kloppen ook voor Nederland. Daarom geven wij een 9 .

Hele fijne underwear!

Ik zocht al even naar de juiste underwear. Zo kwam ik hier terecht en ik vind het erg goed zitten! Mooie pasvorm. Ook nog eens milieu bewust, beter kan niet toch?

snelle levering, prima kwaliteit

Het voelt heel fijn en super zacht om het ondergoed te dragen. Echt helemaal top!

prima kwaliteit,snelle levering

eerste prettige ervaring,hoog draagcomfort,mooie kleuren.

Zéér kritisch maar buitengewoon tevreden

Heel prettige afhandeling, ook verzending o.k. en snel, kwaliteit uitstekend.

Super zacht

Goede snelle levering voor een uitstekend product

Kwaliteit is top!

Zacht materiaal en goede pasvorm. Prijs valt mee. Aanrader!

Snelle levering, prima produkt

Heerlijke stof om op het lichaam te dragen!

Prima artikel

Goeie kwaliteit, zal zeker nog een keer iets bestellen

Mooie kwaliteit ondergoed! Goede pasvorm! Puntje van aandacht: duurzaam ondergoed maar dan doen jullie een grote plastic zak om het kleine doosje. Dat is echt jammer! Als jullie daar ook een duurzaam alternatief voor kunnen bedenken, zou helemaal super zijn!

Snelle levering en goede kwaliteit

Soepele stof en goede pasvorm.

Heerlijk zachte en soepel vallende stof

Bestelling was snel binnen. Prima kwaliteit, mooi afgewerkt. Heerlijk zachte en soepel vallende stof.

Zit heerlijk

Stof zit heerlijk en is niet belachelijk duur. Het materiaal voelt high end aan.

Zit comfortabel en heeft een mooie pasvorm

De onderbroeken van Bamboo Basic zitten zacht en ademen beter dan andere katoenen boxers. Daarnaast is de pasvorm zoals je verwacht, namelijk zoals de concurrent CK.

Geweldig!

Kende Bamboo niet. Per toeval tegengekomen. Dit had ik eerder moeten weten. Echt super snelle service en je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Ook ben ik tot nu toe heel tevreden of het product en hoop dat dit na het verschillende keren wassen ook zo blijft😊😊

Heel goed.

Snel geleverd. Mooie kwaliteit, zit heel lekker!

Makkelijk goed en snel

Super snelle levering. Zelfs het omruilen is ook super snel af gehandeld En weer geleverd.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD