Fijne ondergoed

Fijne stof Zit comfortabel

Zacht, comfortabel en perfecte gevoelstemperatuur op warme dagen.

Super draagcomfort

Heerlijk wandelen. Stroopt niet op wordt niet vochtig. Gewoon super

Super spul

Niet gedacht dat het zo'n goede kwaliteit zou zijn

Snel en goede levering/verzorging

Goed en korrekt en snel,

Op zich goed.

De slips zijn zacht en comfortabel. Maar bij 1 slip laat de boord los. Er vallen gaten in. Is te strak genaaid.

Prima boxers

Jammer genoeg laat er bij een een naadje los bij de pijp

Goede kwaliteit, snelle levering

Binnen een dag had ik mijn bestelling binnen, tevreden met de kwaliteit en zachtheid

Professioneel , accuraat en service gericht

Topproducten de volgende dag bezorgd

De collectie van heerlijk passende lichtgewicht boxers nog even uitgebreid zo vlak voor de vakantie. En weer binnen een dag geleverd. Toppers!

Snelle levering, boxershorts zitten prima

Ïn heb een grote maat maar de boxershorts hebben prima pasvorm

Heren ondergoed top, echter...

De heren boxers zijn echt top. Zitten mooi en voelen fijn. Echter, de dames string raad ik niet aan. Ik draag confectiemaat 40/42 en de broekjes in XL zijn veel te klein.

Top producten

Ben heel blij met mijn bamboe ondergoed!

Prima producten, zitten lekker.

Prettig ondergoed

Prettig ondergoed om te dragen Wel een minpuntje is dat de elastieken band/ boord erg strak zit, dit gaat na een paar uur dragen irriteren

het product is uitstekend. ik heb de shorts overigens gratis gekregen via een prachtig gebaar van Bamigo. het zou plezierig zijn een moment van verzending te krijgen. vandaar 4 sterren i.p.v. 5

perfect

snelle en goede levering

Had er meer van verwacht

Had verwacht dat het meer zou ventileren, maar daar merk ik niks van. Pasvorm is wel oké

Bevalt mij prima

Zitten fijn en ademen beter dan katoenen boxershorts

Prima onderbroeken

Overzichtelijke site en snel geleverd. Draagcomfort goed ben benieuwd hoe ze zich houden na het wassen.

Goed en lekker zittende boxershorts

Zeer tevreden over de Bamboo Basics boxershorts. Zitten goed en comfortabel. Ook tevreden over het proces van bestellen, betalen en aflevering. Nooit problemen gehad.

Goed zittende boxershort

Mooie boxershort voor een schappelijke prijs. Diverse keren in de wasmachine gestopt en pasvorm blijft goed. Aanrader.

De pas vorm is prima ,en de levering is snel

Ben nog zoekende naar de maat heb nou maat M gepakt maar twijfel of ik niet naar maatje L moet gaan.Maar zit fijn om het lichaam.

zit lekker, niet altijd juiste kwaliteit

Verbeterpunten: Hier en daar steeds draadjes los, één keer een verkeerde maat geleverd. Wel een tevreden klant.

Snel

Ene dag besteld en andere dag bezorgd. Goede kwaliteit.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD