Pluspunten
Snelle levering van het goede artikel.
VerbeterpuntenEDIT: ik heb later alsnog reactie van de klantenservice gekregen en ze hebben uit coulance omdat ik net een dag te vroeg was voor de korting alsnog de korting verrekend! Weer een tevreden klant erbij dus, en ik heb meteen weer een nieuwe bestelling geplaatst! Ik bestelde op zondag 3 februari. Op maandag 4 februari ging een kortingsactie in met 20% korting waar ik tijdens mijn bestelling natuurlijk nog niks van wist. Ik heb gemaild met de vraag of ik die korting alsnog kan krijgen, of verrekenen met een nieuwe bestelling die ik nog wilde gaan doen. Maar helaas geen enkele reactie op mogen krijgen. Ik kreeg wel een verzoek om deze beoordeling in te vullen.
Bedankt voor je review! Wat jammer om te horen dat je de korting bent misgelopen. De klantenservice heeft je hier zojuist een bericht over gestuurd. Omdat je net een dag ervoor hebt besteld zullen wij de korting alsnog verrekenen!
Pluspunten
Goede kwaliteit ondergoed en bamboe is een hele fijne stof. Wil niet anders meer.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke communicatie.
Pluspunten
Gewoon goed !
VerbeterpuntenGa vooral zo door
Pluspunten
VerbeterpuntenEerste indruk is dat de kwaliteit goed is.
Pluspunten
Prima prijs vergeleken met bijvoorbeeld Bamigo
VerbeterpuntenDe zwarte boxershort schijnt door. Dit vind ik slecht.
Bedankt voor je review! Vervelend om te horen dat het product niet naar verwachtingen voldoet. Wij nemen de feedback mee in het verbeterproces.
Pluspunten
Goede kwaliteit kleding en een snelle levering
VerbeterpuntenIk zou het nog fijner vinden als het katoen dat gebruikt is biologisch zou zijn
Bedankt voor je review! Wij zijn inderdaad aan het kijken naar de mogelijkheden om te werken met biologisch katoen. Je hebt hiervoor diverse labels o.a. GOTS of OCS en willen daar nog een keuze in maken.
Pluspunten
Snelle levering, alles netjes verpakt (hygiënisch)
VerbeterpuntenDe elastieken rand begint snel te rafelen en te vervormen van de onderbroeken
Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat het product niet naar verwachtingen voldoet. Wij nemen de feedback mee, dit is uiteraard niet de bedoeling! Onze klantenservice neemt hierover contact met je op om tot een passende oplossing te komen.
Pluspunten
Zeer prettig materiaal
Pluspunten
Heel erg tevreden over de kwaliteit van het product en de service!
VerbeterpuntenLeuke cadeauverpakking aanbieden bij bestellen
Pluspunten
Goede kwaliteit en erg klantvriendelijk.
VerbeterpuntenSpaar programma maken voor trouwe klanten.
Pluspunten
VerbeterpuntenReageren op vragen en opmerkingen wordt niet of maanden later pas gedaan. de zwarte shirts gaven witte zweetplekken
Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat er niet of nauwelijks op je vraag is gereageerd, dit is uiteraard niet de bedoeling! Wat betreft de klacht over de shirts, onze klantenservice neemt hierover contact met je op om tot een passende oplossing te komen.
Pluspunten
levering is prima verlopen product is heerlijk zacht
VerbeterpuntenPasvorm valt tegen, bovenband is te slap waardoor het omklapt en onprettig zit. Product kan niet in de droger Prijs/kwaliteitverhouding is daarom naar mijn idee niet goed.
Bedankt voor je review! Jammer genoeg valt je de pasvorm tegen, wij zullen deze feedback meenemen in het verbeterproces.
Pluspunten
Snelle levering. Kwaliteit goed.
VerbeterpuntenProducten zijn wel prijzig.
Pluspunten
Snelle levering, prima product tot nu toe.
VerbeterpuntenEigenlijk geen
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en goedkoper dan de concurrent.
Pluspunten
Goede kwaliteit tegen redelijke prijs, mede omdat er geen onzinnige reclame-campagnes met tijgers in onderbroek worden gefinancierd!
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.