Wel heel jammer dat ik niet winnaar was van de geld terug actie. Ik heb hier toch geen goede indruk van gekregen en ga ook nooit meer meedoen.

Geweldig comfortabel product (sokken)

Super snel geleverd Sokken zijn erg comfortabel Vanwege een actie kreeg ik ook nog het aankoopbedrag terug Hartstikke bedankt daarvoor

Snel geleverd goede pasvorm

Voor het eerst Boxer shorts bij Bamboo Basics besteld. Mooi verpakt, goede pasvorm en snel geleverd. En de prijs was ook heel leuk in een aanbieding. Nu kijken hoe de shorts zich houden na vele wasbeurten. Hopelijk beter dan andere merken.

Prima alleen zwarte bh niet

Ik had gelukkig eerst de rode bh uitgepakt.Zit bij mijn pijnlijke rug precies zacht op sluiting. Oude bh's pijn lijk.Dus prima tevreden.Voelt goed. Onderbroeken ook rood ook 1 gedragen zit lekker. Tweede bh zwart.Volgens mij had ik om rood gevraagd. Maar ik heb een goede bui ,dus doen we het maar met de zwarte. Het versturen was snel.Netjes verpakt.Ik ga er van geniet en.Bedankt

Zit lekker

Vlotte service en fijne lange hemdjes die dan niet zorgen Voor een blote rug of buik!

Heerlijk zacht

Ik heb het loungewear set gekocht: joggingbroek et sweater. Ik zat al langer daarna te kijken, en nu dat er voor het set een voordeelprijs is, was de tijd gekomen, om het te bestellen. Een dag later was het er al. Past perfekt. En het is oh zo zacht! Vlug gewassen, vandaag de eerste keer aan - simpelweg heerlijk!

Wat je ziet is wat je krijgt.

De website geeft duidelijke omschrijvingen van wat je kan verwachten. Zodra je gekozen hebt en betaald wordt er snel geleverd.

Super comfortabel

Super comfortabel en vandaag besteld morgen in huis

Mooie kwaliteit, snelle levering

Heerlijk zachte stof. De levering lekker snel en zonder plastic verpakkingsmateriaal.

Super snel geleverd

Ik ben blij met mijn onderbroeken van bamboe basic.

Goed en niet goed

Goed omdat ik op 19 januari mijn aankoop terugbetaald heb gekregen, niet goed omdat ik mijn bestelling nog altijd niet heb ontvangen. Een kat en muis spelletje met post.nl. Wordt vandaag bezorgd en later de dag, sorry bezorgmoment niet gehaald. Dit al een week lang!!

Zacht, aangenaam om te dragen

Ondergoed dat zacht aanvoelt. Warm in de winter en koel in de zomer. Ben blij dat ik dit leren kennen heb.

Heerlijke T shirts en voelt warm en zacht aan.Ik wil niet anders meer

Hele fijne shirts warm en zacht en ook fijn om te dragen wil niets anders meer .

Draagt echt heel comfortabel

Mijn man super blij mee

Geweldig mijn man is erg blij mee!!

Prima snelle levering

Nette snelle levering

Snelle levering mooie producten

Heerlijk zacht

Wat heerlijk zacht en wat comfortabel in bed, en.... geen irritatie door vervelende labels of merkjes in de hals gestikt!!!

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Over het algemeen zijn de producten erg fijn, en is de service uitstekend. Heb wel eens producten ontvangen met een weeffoutje, en dan krijg je na melding hierover gelijk een nieuw product opgestuurd. Zoals vandaag Iris voor mij gedaan heeft.

Helemaal prima

Snelle levering, goed verpakt. Helemaal top. Prettige pasvorm, lekker zacht.

Hervorragender Stoff und sehr schöner Schnitt

Die T-Shirts haben eine hervorragende Qualität. Der Stoff ich leicht, weich und tatsächlich super bei starkem Schwitzen. Auch der Schnitt ist sehr schön. Ich bin mit den Shirts sehr zufrieden und habe sie noch in einer anderen Farbe bestellt.

heerlijk zacht met een goede fit

Het materiaal van het ondergoed is heerlijk. Het ademt prettig en het is zacht. De pasvorm is heel prettig. Aan te raden voor wie eens wat anders wil dan strakke onderbroekjes waarvan de pijpjes in je lies kruipen...

Goede prijs kwaliteit

Fijne kleding om te dragen.

Goed, comfortabel

Goed en comfortabel