Heel fijn

Deze rompers zijn zo zacht... wat een fijn materiaal. Ze hebben mooie kleuren en blijven goed in model, sluiten goed aan. Ook ideaal dat ze verstelbaar zijn, je kan er wat langer mee doen, dus duurzaam in gebruik. Echt een aanrader, voor wie comfort voor je kind belangrijk vindt !!

Goede producten goede kwaliteit snelle levering

stof voelt lekker en rekt mee waar het hoort

Zag er goed

Het is heel goed ben van plan om binnenkort weer wat te bestellen .zitten heel lekker

Heel zacht maar te weinig ondersteunend

Ik heb laat smal . De bh past maar geeft te weinig ondersteuning. De bandjes zijn te los of te groot

Zit prima

Zacht en zeer comfortabel zijn de bh’s. Geen last meer van pijnlijke plekjes bij warm weer. Wat een opluchting!! Een aanrader

Super zacht

Maten vallen extreem groot uit.

Voelt erg prettig

Voelt erg prettig

Zit wel goed maar bovenlijf is voor wat corpulente personen te lang

Vormvastheid is goed; de pijpen zijn goed maar het lijf gedeelte is voor een man met enige corpulentie te lang en rolt dan dus op. Dat zit dan niet lekker en daarom is deze niet mijn voorkeur.

Mooi product, snel verzonden

Mooi product, snel verzonden

Keurig verpakt én de juiste artikelen die ik besteld heb! Snel geleverd, alles op tijd zoals we konden volgen via track en trace. Reeds twee keer een bestelling geplaatst, we zijn dik tevreden.

Top materiaal

Fijne pasvorm, blijft lang mooi

Keurig verpakt en snel geleverd!

Zie boven....

Bestelling prima uitgevoerd en bezorgd

Fijn materiaal zacht en soepel.

Doordat het zo zacht, soepel en elastisch is had ik waarschijnlijk wel een maat kleiner kunnen nemen. Overigens een perfecte pasvorm.

Prima kwaliteit, lekker zacht voor mijn baby

De kwaliteit is echt super! Rompertjes gaan erg lang mee, stretchen mee en zijn daarnaast heerlijk zacht voor mijn baby. Ik wil geen andere soort rompers meer!

Het past geweldig en voelt superzacht

Ik had al een andere bamboe geprobeerd,maar dit product voldoet veel beter.

Fantastische kwaliteit,super goede pasvorm en mega snelle levering

Ik heb al meerdere keren bij Bamboo Basics besteld en altijd even tevreden. Het is heel aangename kwaliteit en blijft ook mooi na vele keren dragen en wassen en de pasvorm blijft fantastisch!

Goed produkt en snelle levering

Niet geschikt voor ouderen qua model. Te hoog opgesneden.

- pijpen zeer hoog opgesneden - valt groot - niet geschikt voor inlegkruisjes - heel smal in het kruis Klantvriendelijkheid en empathie van medewerker Bamboo Basics na deze klacht scoort een 10.

Dik tevreden.

Snelle levering en prima onderbroeken. Zitten goed en blijven goed in de was.

Te groot

Verkeerde modellen om te laten zien hoe de onderbroeken vallen. Ik heb altijd L maar het zijn net tenten. Zitten tm mijn navel. Stof heel fijn, zacht, maar model minder

Zeer goed en snel geleverd en goede kwaliteit

Fijn materiaal

Het shirt past perfect. Het materiaal voelt heerlijk soepel.

Goed product, en goede service

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD