Goed product, en goede service

tevreden

Tevreden over het product en bezorging

Heerlijk zachte basics

Maatvoering is goed, zit fijn, voelt goed, na het wassen (tot nu toe een keer) ook nog goed

Goede kwaliteit en snelle levering

Draagt prettig en sluit mooi aan.

Super comfortabel en hele snelle levering

Het ondergoed is zacht, comfortabel en kan in de wasmachine en droger. De levering is erg snel.

Zeer snelle levering, top!

Snelle levering was top!

Goed product, snel in huis.

Spagettitops besteld bij Bamboo Basics, die ik al eerder kende. Snel in huis, fijne hemdjes.

Goede kwaliteit en prima bezorging

Goede kwaliteit en prima verzorgde zending. Zal zeker nogmaals bestellen als dat nodig is.

Goede ervaring prima product

Nooit meer anders dan bamboe

Ik heb eerst een setje van boxers en half sokken uitgeprobeerd, en meteen daarna opnieuw een bestelling geplaatst om mn gehele ondergoed te vervangen. De boxers zitten als gegoten en ademen uitstekend, net als de (half)sokken. Met deze sokken krijg ik geen last van zweet/stink voeten, zoals bij sokken met elastaan. Ik raad het iedereen aan.

Prima ondergoed, bizar snel bezorgd.

De seamless strings en gewone onderbroeken bevallen super goed! De boxers kruipen BIJ MIJ iets te veel op naar mijn smaak… kan BB niets aan doen. Echter: de geripte “full briefs” heb ik na een aantal maanden weg gedaan omdat ze slap werden en het elastiek ging uitsteken (alsof je schaamhaar door je onderbroek steekt… excuus voor deze omschrijving haha). Misschien is het mijn eigen schuld doordat ik ze in de droger doe? Ze zaten initieel wel heel erg fijn.

Snelle levering, fijne zachte kwalitei.

Heerlijke pasvorm, fijn materiaal.

Heerlijk te dragen materiaal van goede kwaliteit

Meer verpakking dan inhoud; minder bamboe dan verwacht

Wat mij zeer tegenviel, de verpakking is extreem dik en stevig, en de inhoud, met name de bamboe shirts zijn uitzonderlijk dun: een enorm contrast. De prijs/kwaliteit klopt daarom ook niet. Bovendien, het percentage bamboe komt je pas te weten, wanneer je de bestelling ontvangen hebt. Dit staat namelijk niet in de website vermeld, wat wel zo zou behoren te zijn. Een echte tegenvaller.

Prima pasvorm

Helemaal blij mee!

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit en snel geleverd

Niet goed

Heb een bestelling geplaatst en al lang niets meer over gehoord.

Heerlijke stof. Zit en voelt perfect. Snel geleverd

Heerlijk zacht

Jammer dat je niet kunt beginnen met 1 te bestellen om de maat uit te proberen want ze vallen echt heel groot. Nu heb ik dus meteen 3 broekjes die eigenlijk te groot zijn…. Materiaal is heerlijk zacht al zou ik een versteviging van het kruis wel prettig vinden. Kortom; voors en tegens. Wel zeer snelle levering.

zit prima

goed te gebruiken met incontinentiemateriaal

Fantastische bamboeonderbroek

Normaliter draag ik altijd katoenen ondergoed. Nu voor de eerste keer bamboe ondergoed. Het is heerlijk zacht, comfortabel met een goede pasvorm. Het draagt fantastisch. Alleen het elastiek bij de taille is een beetje (te) strak.

Super snelle levering

Als je dit merk draagt wil je niets anders meer.

Heel prettige stof

Ik vind het heel comfortabel. Vooral de bh knelt niet vooral met warme dagen is het heel prettig dragen.

super fijn ondergoed

Heel fijn ondergoed en een hele snelle levering

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD