Had er goede hoop op dat ze goed waren maar het valt heel veel tegen. de openingen waar je benen door moeten de pijpen zogezegd zijn veel te groot en te wijd.Half mn buik aan beide kanten is bloot. en daat vind ik niks aan. Helaas had ik er ook nog 6 tegelijk besteld maar zal ze niet veel dragen denk ik. Sorry maar u vroeg of ze naar wens waren NEE dus.
Hi Jannie, Bedankt voor jouw eerlijke review. Ik heb je geprobeerd te bellen om samen naar een passende oplossing te kijken. Helaas trof ik de VM. Ik zou je willen vragen contact met ons op te nemen. Groetjes Tessa
Precies zoals je het wilt hebben. Alleen zijn er artikelen langer uitverkocht. Dat is minder prettig.
Dankjewel Ton, ik wil je een fijne dag wensen! Groetjes Esmee
Fijne shirts voor mijn man. Veel draagcomfort. Enige tip hals iets wijder maken zit nu wat krap.
Bedankt Yvonne voor jouw feedback! Ik heb het intern voor je doorgezet naar ons ontwikkelingsteam. =) Groetjes Esmee
De bestelling is snel en correct afgehandeld
Dankjewel Inge, hier worden wij blij van! Groetjes Esmee
Het ondergoed zit perfect. Je voelt het niet als je het draagt en heeft een goede kwaliteit
Wauw Sandra, bedankt voor het compliment! Groetjes Esmee
Heerlijk zacht en aangenaam ondergoed, zit comfortabel en fijn, een groot verschil met de hemdjes van Hema
Bedankt voor jouw hoge beoordeling Yvonne <3 Groetjes Esmee
blij verrast heerlijke pasvorm je voelt de bamboo niet
Bedankt Henk, ik wens je veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Goede kwaliteit. Draagt comfortabel.
Bedankt Henriëtte, ik wens je een fijne dag toe! Groetjes Esmee
Goed op afgesproken tijd bezorgd! En Bamboo zit en voelt heerlijk. Ik vind het een aanrader
Wat fijn dat je zo tevreden bent Annemarieke <3 Groetjes Esmee
Perfecte pasvorm.
Dankjewel Lammy, ik wil je een mooie dag wensen! Groetjes Esmee
Alles naar wens. Snelle levering en goede kwaliteit.
Bedankt Joella, ik wens je veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Snelle levering en de ontbrekende items werden meteen nageleverd na contact via mail Top gedaan
Dankjewel Marietha, wat fijn dat we het zo snel voor je hebben kunnen oplossen! Groetjes Esmee
Fijn en zacht materiaal!
Dankjewel Anja, ik wil je een fijne dag wensen! Groetjes Esmee
Zeer snelle levering en kwaliteit is top.
Bedankt Kitty, wat fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes Esmee
Helaas was een artikel niet goed geproduceerd maar werd direct netjes opgelost en vervangend artikel werd nagezonden zelfs extra. Chapeau!!!
Dankjewel voor jouw hoge beoordeling! Ik wil je een fijne dag wensen. Groetjes Esmee
Zeer tevreden.ik heb wel gemerkt dat de maten groot zijn.ik neem nu altijd een maatje kleiner
Bedankt Rita, wat fijn dat je jouw ervaring wil delen met anderen. Groetjes Esmee
Dit ondergoed zit perfect, krult niet op en zit als gegoten. Ook qua levering prima, vandaag besteld morgen in huis.
Bedankt voor jouw hoge beoordeling Edwin! Groetjes Esmee
Jammer dat de bezorger zoveel haast had. Voordat we bij de deur waren was ie al vertrokken. Konden we het pakket 3 dorpen verder ophalen.
Bedankt Pam voor jouw eerlijke review. Wat vervelend dat de bezorger niet even de moeite heeft genomen het pakket netjes bij je te bezorgen. Dat is inderdaad niet de bedoeling! Groetjes Esmee
Goed product en goeie service
Bedankt Mieke, veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
De stof voelt heel fijn aan , alleen wat minder is , is dat de ondergoed ,niet mooi blijft zitten, het kruipt en het voelt als of het dan te groot is . Ik heb maat M en die heb ook besteld, jammer !
Hi Astrid, bedankt voor jouw bericht. Wat jammer dat het ondergoed omhoog kruipt. Dat is niet de bedoeling! Je mag ons altijd even een mail sturen zodat wij met je mee kunnen kijken naar een oplossing <3 Groetjes Esmee
zit lekker
Bedankt Jos! Groetjes Esmee
Was mooi snel, en goeie kwaliteit
Dankjewel Justin, wat fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes Esmee
Wat een heerlijke zachte stof.b
Dankjewel Karin <3 Groetjes Esmee
Mooie, stretchy, ademende rompers. Ik heb allemaal overslagjes gekozen, veel makkelijker. Ik heb mijn man al medegedeeld dat we voortaan alleen dezes nog kopen als de kleine man uit de huidige maat is gegroeid.
Bedankt Laura, wat een complimenten <3 Groetjes Esmee
Bamboo ondergoed zitten gewoon perfect
Dankjewel Monique, ik wens je een fijne dag toe! Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat