Te veel mails
Hi Peter, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je zoveel mails hebt ontvangen, dit gaat naar verwachting over automatisch verstuurde e-mails. Hopelijk zijn de producten naar wens =) Mochten wij nog wat voor je kunnen betekenen horen wij dit graag. Groetjes Tessa
zeer goed
Bedankt voor je mooie cijfer, Daniel! =) Groetjes Tessa
Ik gebruik de onderkleding al enkele jaren en ben zeer tevreden, soms heel soms gaat er naadje los en vallen er kleine gaatjes in het stiksel, daar is uitstekend mee te leven. De onderkleding gaat lang mee!
Wauw, wat een mooie review! Jammer dat je af en toe last hebt van een losse naad en kleine gaatjes. Je mag ons hier altijd een berichtje over sturen, we kijken graag met je mee naar een passende oplossing! =) Groetjes Tessa
Het broekje voor onder m'n jurkjes is heerlijk zacht, sluit mooi hoog aan in je taille en rolt niet op. Een blijvertje :-)
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de broekjes =) Dit horen we graag! Ik wens je veel plezier van je bestelling. Groetjes Tessa
Ik vind het super fijn zitten. Ik raad het zeker aan
Wauw, wat een mooie review heb je achter gelaten Lianne! =) Bedankt hiervoor en ik wens je veel plezier van je bestelling. Groetjes Tessa
Met een bon van de ING punten €60 betalen en €100 besteden een leuke deal. Omdat ik al meerdere heb van deze Bella zwart gewoon lekker besteld. Thuis gestuurd gelijk gewassen. Maar na ze aan te hebben dacht ik wat zijn ze groot. Kruipen helemaal op. Vergeleken met de broekjes die ik al had scheelden dat best wel dat de nieuwe groter waren. Dus helaas tegenvallende ervaring met de maten L besteld Bella leek wel XL hele grote maat. Heren boxer L besteld normaal draagt mijn man een maat M ook zo raar deze waren veel te strak. Na wat heen en weer mail zou ik de waarde op dezelfde manier weer terug gestort krijgen via de ING bon/punten. Nu hopen dat ik via de ING en Bamboo mijn bon weer in geld kan omzetten. Want ik ben er eigelijk klaar mee. Wel goed geholpen door Bamboo klantenservice.
Hi Monica, Bedankt voor jouw eerlijke feedback. Wij vinden het vervelend dat je problemen ervaart met de onderbroeken en hopen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Voor nu wens ik je een fijne avond =) Groetjes Tessa
Broekspijp kruipt steeds omhoog niet prettig
Hi Florentine, Zojuist hebben we elkaar telefonisch gesproken en heb ik je de optie geboden om gebruik te maken van de voel-garantie of kosteloos een maat groter te ontvangen. Wij horen graag nog even van je terug welke optie je fijn vindt. Voor nu een fijne avond gewenst =) Groetjes Tessa
Goed product, vlotte levering.
Wauw, wat een mooie review Tom! Hier worden we blij van, bedankt =) Groetjes Tessa
Ondergoed is prima de bh zit ook perfect alleen zakken de bandjes af die ga ik inkorten had al een keer xl besteld teruggestuurd nu l maar zakt nog af dus de volgende keer maar m, heb van een gewone bh maat 90 b
Hi Aukje, Bedankt voor jouw eerlijke review. Ik heb je geprobeerd te bellen om te kijken naar een gepaste oplossing =) Helaas kreeg ik geen hoor. Ik zou je willen vragen om contact met ons op te nemen. Groetjes Tessa
Draag ze met plezier, voelt als .. nou je voelt eigenlijk niet dat je ze draagt.
Dat is ook zeker de bedoeling van onze producten =) Wat goed dat het met plezier gedragen wordt! Groetjes Tessa
Mijn echtgenoot is erg tevreden over de boxershorts van Bamboo Basics. Heel prettig draagcomfort en goede kwaliteit, hij draagt ze al jaren. Bij de laatste bestelling van een 3-pack ontdekte ik 1 exemplaar met een loszittend stiksel (fabricagefout). Er werd direct een nieuwe 3-pack toegestuurd, wat een service!
Hi Liesbeth, Wat fijn om te lezen dat je echtgenoot zo tevreden is over onze producten en fijn dat we het probleem met je hebben kunnen oplossen =) Bedankt voor je mooie review! Groetjes Tessa
Ondergoed en sokken heel prettig materiaal en zit mooi en erg fijn.
Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze mooie review, hier worden we blij van =) Groetjes Tessa
Bedankt voor je mooie feedback, fijn dat het ondergoed naar wens is =) Ik wens je veel plezier ervan! Groetjes Tessa
Alleen jammer dat he een retour gestuurd doosje krijgt eat met doorzichtig tape is dicht geplakt
Hi Janet, Bedankt voor je eerlijke feedback. Dit kan zeker niet de bedoeling zijn, onze excuses dat je het op die manier hebt ontvangen. Hopelijk heb je de producten wel netjes verpakt mogen ontvangen. Wij horen het heel graag wanneer je hier toch problemen mee ervaart. Groetjes Tessa
Ze zijn te soft, voor grote borsten geen sucses. Maatje e
Beste, Zojuist hebben wij telefonisch contact gehad wat betreft de bestelde BH's. Het is zo dat onze BH's voor grotere borsten minder ondersteuning bieden. Ik heb voorgesteld om je gebruik te laten maken van onze voel-garantie. Het bedrag van het goedkoopste artikel staat zo snel mogelijk terug op je rekening =) Groetjes Tessa
Zitten heel goed, zeker zo zonder naden. Ideaal voor in mijn werkschoenen. Veel minder last van zweetvoeten
Wat fijn om te lezen dat het product naar wens is en doet wat het moet doen =) Groetjes Tessa
Vlotte en correcte levering
Bedankt voor je mooie review, Ben =) Ik wens je veel plezier van de bestelling! Groetjes Tessa
Qua afhandeling enzo geen klachten. Ik had al eerder reguliere shirts van bamboo basics, die zijn op een normaal tempo gesleten. Nu heb ik voor de circular fabric shirts gekozen en die zijn van een ver ondermaatse kwaliteit . Ten eerste kan ik ze aan als jurkje (maat M, 187cm). Erger nog echter is dat ze eigenlijk gewoonweg oplossen. Na 1 of 2 keer wassen zaten er gewoon allemaal zwarte pluizen op mijn tas die ik droeg en die dus, zoals normaal gebruik, tegen het shirt schuurde (voor de duidelijkheid; dit heb ik niet met andere shirts uiteraard). Ik ben bang dat ze binnen 5 wasbeurten doorschijnend zijn. Kan niet, is niet duurzaam.
Hi Sander, Bedankt voor jouw eerlijke review. Wat vervelend om te horen dat je problemen ervaart met het, door jouw bestelde product. Dit kan uiteraard niet de bedoeling zijn en ik kijk dan ook graag met je mee naar een oplossing. Helaas kan ik je telefonisch niet bereiken. Ik zou je willen vragen om contact met ons op te nemen =) Groetjes Tessa
Veel draagcomfort, zit lekker voelt zacht. Kruipt helaas wel omhoog bij lopen en fietsen.
Zie boven
Wauw, wat een mooie review! Fijn dat de BH naar wens is =) Groetjes Tessa
Prima pasvorm. Zeker voor herhaling vatbaar.
Dankjewel Bastiaan voor jou review, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Groetjes Esmee
Super fijne Bamboo, wil nooit anders meer, geweldig goede service , snelle levering, vandaag besteld morgen in huis! Heeeeeel sympathiek bedrijf, denken echt met je mee.!!!!
Wauw Maria, dankjewel! Wat fijn dat je zo tevreden bent <3 Groetjes Esmee
Goed materiaal, goede service en goede en snelle levering
Bedankt Lia, ik wens je een fijne dag toe! Groetjes Esmee
Draag het met plezier. Zit heerlijk, je voelt miet dat je het aan hebt, heel comfotrtabel dus
Dankjewel voor jouw review Marjan, ik wil je een fijne dag wensen! Groetjes Esmee
Snel bezorgd, zit heerlijk! Lang op zoek geweest naar fijne shorts voor onder een jurk nu gevonden!
Bedankt dat je de tijd neemt om jouw ervaring te delen met anderen. Ik wil je veel plezier wensen met jouw bestelling! Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD