Snel bezorgd, zit heerlijk! Lang op zoek geweest naar fijne shorts voor onder een jurk nu gevonden!
Bedankt dat je de tijd neemt om jouw ervaring te delen met anderen. Ik wil je veel plezier wensen met jouw bestelling! Groetjes Esmee
Gaat na paar keer wassen wel anders zitten,jammer
Hi Carolien, bedankt voor jouw feedback. Wij adviseren om Bamboo kleding niet heter te wassen dan 40 graden en altijd aan de lucht te laten drogen. Zo heb je het langst plezier van jouw Bamboo producten <3 Groetjes Esmee
Dit was mijn eerste bestelling en niet de laatste. Goede pasvorm en fijne kwaliteit.
Dankjewel Erik! Groetjes Esmee
Makkelijk besteld snel geleverd
Wat fijn dat je zo tevreden bent Ilse! Groetjes Esmee
Vlot bestelproves...helaas wat DHL problemen bij levering. Product is erg prettig in gebruik
Dankjewel Karin voor jouw eerlijke review, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze product! Groetjes Esmee
Naar mijn contract met het bedrijf is het super netjes opgelost
Hi Karin, wat fijn dat we samen tot een oplossing zijn gekomen! <3 Groetjes Esmee
Revisión original
Ik gebruik inlegkruisje en die blijven niet plakken in de onder broek en ik moet voor terug zending betalen
Hi Karin, we hebben elkaar al even kort gesproken en afgesproken om deze week weer even contact te hebben. Wij lossen het graag voor je op! <3 Groetjes Esmee
Pasvorm van Bamboo Basics ondergoed is perfect en de stof voelt als wolkjes op je lichaam. Zo zacht en soepel.
Dankjewel Arend voor jouw hoge beoordeling. Hier worden wij blij van! Groetjes Esmee
Prima bevallen
Dankjewel Rachel, ik wens je veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Mooi ondergoed voor een goede prijs. De maattabel is goed. De webshop eenvoudig. Alleen leverancier DHL vind ik minder, ze doen niet wat je met ze afspreekt. Ze laten het pakket niet op de afgesproken plaats achter en bij nieuwe leverafspraak komen ze niet op het afgesproken tijdstip
Bedankt Jacobien, wat fijn dat je zo eerlijk bent. Ik hoop dat alles in orde is met je pakket, zo niet, hoor ik het graag <3 Groetjes Esmee
Fijne onderbroek. Maar volgende keer maatje kleiner r
Bedankt Johanna dat je jouw ervaring met anderen wil delen! Groetjes Esmee
Ondergoed voelt heerlijk zacht o de huid. Het bestellen ging eenvoudig en ook de betaling via ideal. Zeer snelle levering. Dus zeer tevreden
Dankjewel Gerda, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Groetjes Esmee
Super fijn ondergoed dat lekker zit en ook de hele dag door comfortabel blijft zitten. Blij mee!
Wauw, een echte Bamboo fan! =) Groetjes Esmee
Had nieuw ondergoed gekregen (set 3) waarvan eentje een gaatje vertoonde (zoom niet goed). Ontving binnen 48 uur een nieuwe set van 3 stuks! Klasse service! En ook direct antwoord gekregen via mail.
Wij denken graag met je mee, vooral in oplossingen <3 Groetjes Esmee
Eerste paar zit zo lekker en blijft mooi. Nog een paar extra besteld.
Wat fijn Angeline, ik wens je een mooie dag toe! <3 Groetjes Esmee
Dankjewel Trudi! Groetjes Esmee
Bij mijn bestelling ontbrak een artikel. Ik heb de klantenservice gebeld en er werd direct een nieuwe bestelling aangemaakt. Die had ik de volgende dag in huis.
Wat fijn Anja dat we je zo goed hebben mogen helpen <3 Groetjes Esmee
Levering goed , super blij met kwaliteit !
Dankjewel! Groetjes Esmee
Maar ze vallen wel groot qua maat, je moet wel opletten dat je een maat kleiner moet kopen.
Bedankt dat je jouw ervaring met anderen wil delen <3 Groetjes Esmee
Tweede keer dat ik bestel bij dit bedrijf. De producten zijn naast bovengenoemde redenen, netjes verpakt. Één model valt iets anders uit dan bleek op de website qua lengte en de sokken lijken wat dun. Als ze echter sterk zijn maakt dat niet uit natuurlijk en is het alleen maar fijn voor de zomer.
Bedankt Tanja, ik wens je een fijne dag toe! Groetjes Esmee
Zit heerlijk amper naden te zien. Voelt als een tweede huid.
Bedankt Jessica! <3 Groetjes Esmee
Mijn eerste bestelling was een bikerbroekje. Zit heerlijk, geen last meer van schurende boven benen. En met het warme weer zeker aan te raden het te proberen. Zal je niet tegen vallen. Bestellen voor 12 uur is de volgende dag binnen. Met één woord top!!
Dankjewel Feline voor jouw hoge beoordeling, hier worden wij blij van! Groetjes Esmee
Voelt zacht en comfortabel. Lijkt ook een lange levensduur te hebben. En waarschijnlijk iets minder milieubelasting dan katoen.
Dankjewel Frank! Ik wens je een mooie dag toe <3 Groetjes Esmee
Mooie kwaliteit onderbroeken. Bij 1 was al snel een naadje los. Bij melding kregen we meteen 2 nieuwe toegestuurd. Wat een goede service!
Wij denken graag in oplossingen <3 Groetjes Esmee
2 bikershorts besteld voor onder een rokje en jurk Zacht materiaal fijn voor de huid. Ik krijg snel rode plekken en schimmel bij warmte en nylon ondergoed Hiermee heb ik frisse lucht rondom benen en toch geen inkijk.
Bedankt voor de fijne review Li! Wat geweldig dat alles naar wens is en dat ze zo fijn zitten! Groetjes Tygo!
Perfecte pasvorm en snelle bezorging. Ben er heel blij mee
Wat fijn om te horen dat alles past en zo snel is geleverd! Bedankt voor de top review. Groetjes Tygo
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD