Snel bezorgd, zit heerlijk! Lang op zoek geweest naar fijne shorts voor onder een jurk nu gevonden!

Lekker “fietsbroek” onder jurk

Gaat na paar keer wassen wel anders zitten,jammer

Vlotte afhandeling, snelle levering.

Dit was mijn eerste bestelling en niet de laatste. Goede pasvorm en fijne kwaliteit.

Makkelijk besteld snel geleverd

Prima ondergoed, fijn draagcomfort

Vlot bestelproves...helaas wat DHL problemen bij levering. Product is erg prettig in gebruik

Naar mijn contact

Naar mijn contract met het bedrijf is het super netjes opgelost

Met ondergoed en sokken van Bamboo Basics, loop je op wolkjes.

Pasvorm van Bamboo Basics ondergoed is perfect en de stof voelt als wolkjes op je lichaam. Zo zacht en soepel.

Prima beha en prettige behandeling

Prima bevallen

Fijn ondergoed voor een goede prijs

Mooi ondergoed voor een goede prijs. De maattabel is goed. De webshop eenvoudig. Alleen leverancier DHL vind ik minder, ze doen niet wat je met ze afspreekt. Ze laten het pakket niet op de afgesproken plaats achter en bij nieuwe leverafspraak komen ze niet op het afgesproken tijdstip

Iets te groot

Fijne onderbroek. Maar volgende keer maatje kleiner r

Snelle service en prima kwaliteit

Ondergoed voelt heerlijk zacht o de huid. Het bestellen ging eenvoudig en ook de betaling via ideal. Zeer snelle levering. Dus zeer tevreden

Helemaal top

Super fijn ondergoed dat lekker zit en ook de hele dag door comfortabel blijft zitten. Blij mee!

Geweldige service!

Had nieuw ondergoed gekregen (set 3) waarvan eentje een gaatje vertoonde (zoom niet goed). Ontving binnen 48 uur een nieuwe set van 3 stuks! Klasse service! En ook direct antwoord gekregen via mail.

Heerlijk ondergoed.

Eerste paar zit zo lekker en blijft mooi. Nog een paar extra besteld.

Fout direct opgelost

Bij mijn bestelling ontbrak een artikel. Ik heb de klantenservice gebeld en er werd direct een nieuwe bestelling aangemaakt. Die had ik de volgende dag in huis.

Levering goed , super blij met kwaliteit !

Prima materiaal.

Maar ze vallen wel groot qua maat, je moet wel opletten dat je een maat kleiner moet kopen.

Mooie producten. Snelle levering

Tweede keer dat ik bestel bij dit bedrijf. De producten zijn naast bovengenoemde redenen, netjes verpakt. Één model valt iets anders uit dan bleek op de website qua lengte en de sokken lijken wat dun. Als ze echter sterk zijn maakt dat niet uit natuurlijk en is het alleen maar fijn voor de zomer.

Top ondergoed

Zit heerlijk amper naden te zien. Voelt als een tweede huid.

Het is top!!!!

Mijn eerste bestelling was een bikerbroekje. Zit heerlijk, geen last meer van schurende boven benen. En met het warme weer zeker aan te raden het te proberen. Zal je niet tegen vallen. Bestellen voor 12 uur is de volgende dag binnen. Met één woord top!!

Goed spul

Voelt zacht en comfortabel. Lijkt ook een lange levensduur te hebben. En waarschijnlijk iets minder milieubelasting dan katoen.

Hele goede service

Mooie kwaliteit onderbroeken. Bij 1 was al snel een naadje los. Bij melding kregen we meteen 2 nieuwe toegestuurd. Wat een goede service!

Bikershort

2 bikershorts besteld voor onder een rokje en jurk Zacht materiaal fijn voor de huid. Ik krijg snel rode plekken en schimmel bij warmte en nylon ondergoed Hiermee heb ik frisse lucht rondom benen en toch geen inkijk.

Perfecte

Perfecte pasvorm en snelle bezorging. Ben er heel blij mee

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD