Wil niks anders meer

Zacht, vormvast, mooi. Ik heb intussen al mijn ondergoed/sokken/hemdjes/ondershirts verruild voor Bamboo Basics. Enige kleine puntje van kritiek is dat bij het damesshirt met lange mouwen genaamd Luna de stiksels al bij 1x wassen gingen rafelen. Verder zou ik graag zien dat al het ondergoed ook in andere kleuren dan zwart/wit/beige verkrijgbaar wordt, nu is dat nog maar bij een gedeelte zo.

Snelle levering van fijne producten

Mijn zoveelste bestelling dus zeer tevreden over de boxershorts. Alleen jammer dat er tegenwoordig een extra doos omheen gaat zodat t niet gewoon in de brievenbus past.

Fijne shirts, prima levering en klachtafhandeling

Ik heb 6 long fit shirts besteld (Velo), zitten voor mij erg goed. Eéntje had een fout in de hals, dit gemeld en binnen no-time kreeg ik een nieuw shirt opgestuurd.

Tevreden

Makkelijk te bestellen, snelle levering en product is naar wens

Altijd goed, snel bezorgd en fijne spullen.

Heerlijk om te dragen. Zacht, licht, en het voelt echt anders (zachter) als katoen. Dus ik zou het niet kopen want de volgende stap is dat je van al je katoenen ondergoed , sokken en shirts af wil... :-) Eén keer gehad dat er een "Trunk" een "los stickseltje had. Aangegeven en de volgende dag nieuwe in de bus. Gewoon zoals het hoort.

Ideaal koel ondergoed

De fietsonderbroek is heerlijk fris en koel. Nooit meer een plakkerig gevoel bij zelfs de meest warme en broeierige weersomstandigheden.

uitstekend

eindelijk goed ondergoed die goed past en ook passend blijft.Zeer tevreden.

Zacht & koel in de zomer

Heerlijke zachte stof, die in de zomer niet nat wordt van het zweet zoals andere hemdjes die ik heb gedragen. De stof blijft koel aanvoelen.

Dit had ik jaren eerder moeten ontdekken !

Wat een verademing zeg , dit ondergoed! Voor het eerst in mijn leven ( 47 jaar ) heb ik ondergoed gevonden dat zacht, cosy en comfortabel zit Voor mij niks anders meer .

Zit super goed

Vlotte afhandeling van de bestelling

Nadat ik het product had besteld werd het netjes verpakt aangeleverd.

Top Service

Mensen van Word

Goede service prima kwaliteit

Snel geleverd. Super kwaliteit prima pasvorm

prima ondergoed

je voelt het niet zitten wat ik heel prettig vind. blijven mooi in de was.

Zeer fijne ondergoed

Bamboo basics zitten echt heerlijk en gaan lang mee

Absolute aanrader!

Heerlijke zachte biker short, zit geweldig.

Het zit zeer comfortabel.

De stof is zacht en zeer aangenaam..

Voorlopig niet tevreden

Ik heb iets retour gestuurd en niets meer gehoord. Dus voorlopig ben ik niet tevreden.

Heerlijk zachte kwaliteit

T-shirts en hemdjes zijn van heerlijke zachte kwaliteit. Jammer dat mijn voorkeur kleur niet voorradig was. Bestelling werd ook snel geleverd.

Goede service en afhandeling van bestelling

Fijne biker die niet warm is en zweterig is...na klacht (ladder in broekje) hele goede service!

Giede levering en kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit

helemaal goed

fijn materiaal en ziet er mooi uit

Prima producten en soepele levering

Bestelling en levering gingen soepel. Duidelijke communicatie over het bestelproces en netjes verpakt. Niets te klagen.

Goed service en een top product

Ik heb nu meerde malen t-shirts besteld. De service is goed en de kwaliteit is fijn. Ik raad bamboe basics zeker aan.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD