Lekker zacht

Wat een top service

Vandaag besteld morgen in huis , Wat een goede kwaliteit Echt top

Zit comfortabel en is lekker zacht

Ik gebruik ze al een lange tijd en ze bevallen me nog steeds

Prima service en uitstekende producten

Ik was onbekend met de producten en ben verrast door de kwaliteit en de goede service. De ronkende aanbevelingen worden in de praktijk waarheid.

Heerlijk zittende ondergoed

Mijn leven is echt veranderd na de ontdekking van Bamboo Basics, wat een geweldige producten hebben zij. Het ondergoed zit heerlijk, lekker zacht en comfortabel. Gewoon je eigen kleding maat nemen.

Top levering en Zeer goede kwaliteit

Ik heb de sokken aangehad voor een bruiloft feest en deze zaten perfect . Amper zweten ( 30 ° C ) en comfortabel tot en met in klassieke schoenen .

Fijne producten

Het hele gezin heeft producten van Bambobasics. Fijne sof, Fijne kwaliteit, Fijne pasvormen!

Goed product zoals beschreven fijne stof

Zoals altijd, prefect

Al jaren draag ik het ondergoed van Bamboo Basics en ik wil niets anders meer. Super comfortabel en gaat lang mee. Bestellen is ook gemakkelijk, snel en met goede communicatie.

Mooie kwaliteit

Heerlijk zachte stof. Goede pasvorm, zit heerlijk. Snelle levering

Uitstekend goed ondergoed

Besteld voor vaderdag, ze zitten prima(volgens hem toch).

Helemaal top

Geen enkel minpuntje. Telefonisch contact ook super. De telefoon wordt direct opgenomen en de persoon aan de lijn is zeer vriendelijk

Goede kwaliteit en een goede service!

's Avonds twee zwarte bamboo singlets gekocht en de volgende dag in huis! Erg goede kwaliteit. Ben er zeer tevreden mee!

Prima ondergoed

Snelle levering, keurig in een kartonnen doosje. Heerlijk zittende onderbroeken. Zacht materiaal

Super ondergoed

Mijn man en ik zijn heel tevreden over jullie ondergoed , zit lekker zacht , plakt niet , blijft mooi in de was , het duurt alleen wat langer voor het droog is maar dat is geen bezwaar ! Kan het iedereen aanraden !!!

Overzichtelijk en snel bestellen

Prijs kwaliteit verhouding erg goed. Assortiment is niet te groot wat her overzichtelijk maakt. Prima site snelle levering!

Zachte T-shirts, maar maat L voor Maat 40 toch nog steak

Vlotte levering, blij met bamboe shirts

Een verrijking

Deze hete zomer is dit een uitkomst geen beugels en irritatie heerlijk zacht zit als een tweede huid heerlijk voor in huis

Ze gaan prat op comfort, ik merkte daar niets van terug.

Zie bovenstaande

Op aanraden van een kennis kocht ik bikershort Suze. Deze had ik supersnel in huis en ik ben er heel blij mee, zulk mooi zacht materiaal. Fijne webshop!

Top materiaal!

Ik ontdekte bamboo katoen enkele jaren geleden en wil niets anders meer. Het materiaal is zijde zacht en wast gemakkelijk. Service is ook goed, snelle levering.

Goede service en perfecte klantvriendelijkheid

Ik had het over het hoofd gezien dat je gebruik kunt maken van de voel garantie en had mijn retourlabel al aangemaakt. Mailtje gestuurd en vriendelijke reactie terug gekregen. Nu gebruik kunnen maken vd voel garantie en binnen een paar uur was alles al netjes verwerkt.

Zeer goede service

Zeer goede service, klantvriendelijk bij een mooi en goed product.

Prima product

16 Fokkerstraat