Goede communicatie; goed verpakt; heerlijk om te dragen!

Een snelle en prettige afhandeling van de bestelling. Het is heerlijk om te dragen. Je voelt niet, dat je wat aan hebt.

Onzichtbaar en comfortabel

Ik draag al jaren onderbroeken van Bamboo Basics. Ze zitten comfortabel en het naadloze ondergoed zie je niet door je bovenkleding heen. Ook blijven de onderbroeken mooi van kleur, goed in model en lekker zacht. Wel jammer dat de nieuwe maat S wat wijder zit, waardoor mijn (beginnende) buikje niet meer plat wordt gedrukt. Op de website wordt (bij sommige modellen) wel aangegeven dat je bij twijfel tussen twee maten voor de kleinste maat moet kiezen, maar dit heb ik niet gedaan omdat ik al jaren maat S droeg en bovendien ietsje dikker was geworden.

Tevreden dat ik eindelijk o dergoed gevonden den dar uv bestendig is

Correcte verz ding en topkwaliteit

Erg tevreden

Snel verzonden, met plezier gedragen

De bestelling was snel verzonden. De volgende dag kreeg ik het al binnen. De producten zelf zijn van goede kwaliteit en draag ik met veel plezier. De stof is erg zacht. Ga zeker nog een keer bestellen.

Goede klantenservice en snelle levering.

Heel tevreden over de kwaliteit van de Bamboo basics ondergoed en sokken. Kortgeleden tot 2 keer toe een foutieve bestelling gehad. Heel ruimhartig dit probleem opgelost, ik blijf klant!

T-shirt Kyra beetje te dun van stof

Ik heb al diverse T-shirts (ander merk) met lange mouwen bij Bamboo Basics besteld, die voldeden altijd wel: soepel materiaal, 2e huid, fijn om te dragen. Deze keer T-shirts Kyra met korte mouwen besteld, maar deze vind ik qua dikte van stof tegenvallen. Ze zijn veel doorschijnender dan de T-shirts met lange mouwen. Zelfs het "Bamboo Basics" logo schijnt door aan de achterkant. Voor mij betekent dat, dat ik ze alleen ergens onder kan dragen. Beetje jammer. Ook vind ik de prijs dan aan de hoge kant. Verder wel soepel materiaal en voelt als een 2e huid. Levering altijd prima.

mooie kwaliteit

draagt lekker, blijft mooi in de was

Fijn goed zittend ondergoed

Fijne ervaring

Erg tevreden

Keurige afhandeling ook nadat ik per abuis de verkeerde maat had besteld. Binnen 2 dagen gefixt.

Ambivalente ervaring

Ik heb 2 onderbroeken en 1 bh hesje gekocht. De onderbroeken zitten lekker. Ze zijn wel van dikker materiaal dan mijn katoenen onderbroeken maar op zich draagt het goed. Het BH hesje heb ik op de juiste maat gekocht, de eerste keer zat het heerlijk. Ik heb het nu ongeveer 9 dagen en draag em niet de hele dag. Hij is nu al uitgelubberd, de bandjes zakken af! Hij draagt verder wel lekker, dat wel. Voor iemand die een hekel aan bhs heeft. In deze review template moest ik alleen uit ja of nee kiezen of ik jullie zou aanbevelen. Sorry, maar geen herhaling voor mij... UPDATE: inmiddels heb ik een nieuwe ontvangen die beter zit. De bandjes blijven gevoelig voor afzakken maar voelen wel iets beter. Mij werd verzocht de review aan te passen en terecht; aan hun service ligt het zeker niet! Bedankt. De vraag of ik Bamboo zou aanbevelen blijft nee puur omdat ik alleen keus heb tussen ja of nee en het geen volmondig ja is.... Mijn advies is om dit voor het blok zetten aan te passen...

Zit perfect

Zit perfect, blijft mooi in de was . Was snel bezorgd. Goede track en trace wat wil je nog meer. Ooo ja korting.

Nooit gedacht dat zo goed zou zijn

Als proef heb ik een setje van 3 boxershorts besteld. Ik ben zeer aangenaam verrast over de zachtheid van de stof. Dat de pijpen iets langer zijn dan bij een gewone boxershort vind ik erg fijn. Hierdoor blijven de pijpen net even een beetje beter zitten en kruipen dus minder omhoog tijdens het dragen.

zitten heerlijk

,,....

Prima en snelle levering en comfortabel draagcomfort.

Prima en snelle levering en comfortabel draagcomfort. Alleen nog al prijzig, met de korting nog enigszins draagbaar.

Superfijne en zachte pasvorm

Bamboe basics zit heerlijk , zonder naadjes of randjes. Je voelt niet dat je ondergoed draagt. Ik merk alleen dat de witte sneakersokjes snel slijten, met de andere kleuren of sokken heb ik dit niet. Groetjes Femke

Gewoonweg fantastisch!

Ik ben voor de rib collectie gegaan. Zeer tevreden over de zachtheid van de stof! Ook de biker short is een aanrader. Had ik dit maar eerder ontdekt :-)

Zitten goed

Fijne comfortabele broekjes

Heerlijk zacht

Ik heb een zeer gevoelige huid vanwege zenuwpijn. Deze bamboe stof is heerlijk zacht. Voor mij ook heel belangrijk dat het milieuvriendelijk gemaakt is.

Heerlijk

Een tweed huid.

De bestelling wordt keurig verzorgd. Snel verzonden en de dag erna ontvangen. De artikelen zijn erg goed. Zeker een aanrader!!

Is goed

Jammer niet alles op voorraad

Zit geweldig, gaat lang mee.

Draag bamboo basics sinds een paar jaar en de kwaliteit is dermate hoog dat ik nu pas weer nieuwe besteld heb, waar ik bij ander ondergoed al veel eerder slijtage had.

geweldige kwaliteit

ik vind het dragen van het ondergoed zeer comfortabel

Mooi en heerlijk materiaal om te dragen

Mooi duurzaam en heerlijk materiaal om te dragen

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD