Mijn vrouw en ikzelf dragen nu een tijdje het bamboe ondergoed, en we willen nooit meer wat anders. Wat een sensatie op je huid, zo zacht het is net een tweede huid.
Bedankt Johan, twee nieuwe bamboo fans erbij! <3 Groetjes Esmee
Comfortabel en supersnelle levering
Dankjewel Astrid, ik wens je veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Zit heel fijn, valt ruim. Even afwachten hoe de pasvorm op de lange termijn is.
Dankjewel Ria! Groetjes Esmee
Shirts zijn snel geleverd, voelen zacht en prima maatvoering.
Bedankt Myriam, ik wens je een mooie avond toe <3 Groetjes Esmee
Heerlijk zacht aanvoelende en prina kwaliteit producten
Bedank Jeltsje, wat fijn dat je zo tevreden bent. Groetjes Esmee
Bamboo draagt heerlijk. Is zacht op je huid en lekker rekbaar.
Bedankt Yvonne voor jouw mooie woorden <3 Groetjes Esmee
Maat 35-40 is wel heel ruim en met mijn kleine voetje maat 36 dus veel te groot. Na bovenstaande recentie werd er contact met me opgenomen en is er een uitstekende oplossing aangeboden en geaccepteerd!
Hi Jacqueline, bedankt voor jouw review. Ik heb je net geprobeerd te bellen en heb ook direct even de voicemail ingesproken. Ik kom graag met je in contact! Groetjes Esmee
Revisión original
Maat 35-40 is wel heel ruim en met mijn kleine voetje maat 36 dus veel te groot
Dankjewel voor het hoge cijfer! Groetjes Esmee
De verpakking deed mijn hartje springen. De kleding gaf me de hele dag een zacht en goed gevoel. En de nasmaak bleef heerlijk lang nazinderen zelfs toen ik de mooie sokken niet meer aan had.
Bedankt voor jouw mooie woorden Manuela, je tovert een lach op ons gezicht <3 Groetjes Esmee
Prima elastische T-shirts voor een goede prijs
Dankjewel! <3 Groetjes Esmee
een vette 10
WAUW! Bedankt <3 Groetjes Esmee
Snel en netjes, klachten worden snel in behandeling genomen.
Wij denken graag in oplossingen! <3 Groetjes Esmee
Super fijne t-shirts
Dankjewel Vincent! Groetjes Esmee
Ik ben een man 183 lang 96kg Gekocht: - Rico 3 pack boxershort XL army - velo 2 pack V neck T-shirt XL army - 3 pack sneaker socks 41-46 navy/stripe/navy Gekregen: - 3 pack footies. 41-46 grey Oordeel: De shorts gebruik ik al jaren daar ben ik erg te vreden over ze zitten erg comfortabel en ik hou van die lengte. Ik vervang ze als ze versleten raken. Maar ze gaan lang mee! En behouden hun kleur! Nadeel vind ik dat de elastische band niet altijd glad is en soms dus verschompeld uit de was komen wat niet altijd glad te strijken valt.. tijdens het dragen heb je daar overigens geen last van. De T-shirts zijn nieuw voor mij. Ze zitten heel erg comfortabel en misstaan echt niet als je ze ook gewoon als t shirt gebruikt. Ik gebruik ze dus niet al ondergoed. Ze zitten echt lekker en zien er ook goed uit! Behoud zijn kleur!! De sneaker sokken gebruik ik ook al jaren . Heerlijke sokken die ik ook gewoon vervang als ze, (na maanden), beginnen te slijten!!! De sokken zi erg fijn om te dragen. De footies heb ik nog niet geprobeerd...
Bedankt Ed dat je de tijd neemt om deze review te schrijven. Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen. Een echte Bamboo fan <3 Groetjes Esmee
Het contact via de mail was goed en snel,ik kreeg ook antwoord op mijn vraag.Door de maattabel bestelde ik 2 verschillende maten van Sophie seamless hipster. Omdat ik altijd last heb van de schurende naden tussen de benen ging ik voor seamless onderbroeken. De kleinere maat was goed en de keuze van de maattabel was iets te groot maar nog wel te gebruiken. Toen ik de mooi verpakte onderbroeken uitpakte schrok ik wel even want ik dacht dat "seamless" naadloos betekende maar ik zag overal naden. Bij de pijpjes en voor en achterstukje, alleen niet bij de zijnaad. Maar de stof is wel heel erg zacht dus ik ben toch wel tevreden over de onderbroeken.
Hi Rianne, bedankt voor jouw eerlijke review. Bij ons houdt de Seamless collectie in dat de zijkant en bovenkanten van het ondergoed naadloos is. Helaas is het bij de stof bamboe niet mogelijk om de beennaden ook naadloos te maken, aangezien deze zonder zoom de stof zou rafelen. Ik wens je voor nu een fijne dag toe! Groetjes Esmee
Op tijd bezorgd, netjes verpakt. Het was mijn eerste bestelling. Volgende keer moet ik alleen een andere maat kiezen.
Bedankt Willem voor jouw eerlijke review <3 Groetjes Esmee
Snelle levering, kwaliteit is goed en ze zitten heerlijk.
Dankjewel Bastiaan! Ik wens je een fijne avond toe. Groetjes Esmee
Wat fijn om bamboe ondergoed te mogen dragen ik wil niet anders meer , geweldig!
Wauw Hillie, bedank <3 Groetjes Esmee
Over producten er tevreden Een aan rader dansen hem jes Bezorgen mag iets vroeger komen niet om 21.45 dat is wel er laat Maar lief rond tussen 18.00. 20.00 Top
Hi Marloe, bedankt voor jouw eerlijke review. Wij kunnen ons goed voorstellen dat dat aan de late kant is, wellicht had de bezorger wat vertraging opgelopen en wilde hij alsnog graag het pakketje bij je bezorgen <3 Groetjes Esmee
De levering was snel en goed. De boxer zit lekker en voelt goed. Dit is wel kwaliteit.
Bedankt <3 Groetjes Esmee
Nu nog aankijken hoe het zich houdt na een aantal wasbeurten.
Laat het ons vooral weten Hans! Groetjes Esmee
Topkwaliteit én heel fijne service aan de telefoon!
Dankjewel Jeanne! Groetjes Esmee
Het ondergoed is superzacht en voelt aangenaam op de huid. De levering was snel.
Wat fijn dat je zo tevreden bent Sarah <3 Groetjes Esmee
Er kan altijd wat mis gaan, dat maakt me niet zoveel uit. Hoe daarmee omgaan wordt wel! En ik kan uit ervaring zeggen dat niet alleen dat wat ik gekocht heb bij bamboobasics super fijn is, de service is dat zeer zeker ook!
Bedankt Chris voor jouw prachtige review, wat fijn dat je zo tevreden bent. Daar worden wij blij van <3 Groetjes Esmee
Snelle levering. Nalevering van actieproduct en evt. omruilen was geen probleem. Goed contact met de klantenservice en verder fijn en comfortabel ondergoed. Sokken zijn voor mij (maat 37) aan de ruime kant. Twee maatvoeringen van 35-37 en 38-40 i.p.v. 35-40 zou fijner zijn.
Dankjewel Inge dat je de tijd neemt om deze review te schrijven. Hier leren wij alleen maar van! <3 Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD