Zeer goed en snel geleverd
Dankjewel Danny, ik wens je een mooie dag toe! Groetjes Esmee
Zeer prettig zakken ook niet af prima sokken
Goedemorgen Jacquelina, goed om te lezen dat je tevreden bent met de sokken. Bedankt voor het achterlaten van een review en een fijn weekend toegewenst! Groetjes, Chalisa
Ik wilde iets retourneren! Dat was snel geregeld! Ze reageren snel en persoonlijk op je mail!
Hi Eveline, bedankt voor de mooie review! Fijn dat je goed geholpen bent door onze medewerkers en dat dit snel in orde was. Ik wens je een fijn weekend! Groetjes, Chalisa
De onderbroeken zijn heerlijk zacht en soepel. Maar ik vond de modellen niet fijn voor mezelf. Ik ben iets degelijker gewend.
Hi Marijke, bedankt voor je eerlijke review! Het kan natuurlijk voorkomen dat een model niet voor je is weggelegd. Fijn om te horen dat de onderbroeken qua stof wel bevallen! Een fijne dag gewenst! Groetjes, Chalisa
Als blije gebruiker van de witte T-shirts nu wat andere spullen gekocht: sneakersokken draag je vooral bij lage schoenen/sneakers en meestal bij wat warmer weer. Het is dan prettig als ze goed ademend, koel en toch comfortabel zijn. Deze Bamboo Basics voldoen daar niet aan. Van de Footies is de éénmaatsvoering van bijvoorbeeld 41-46 zo ruim dat ze rond 41/42 en 45/46 net iets te ruim dan wel te krap zitten. Het ware beter als er meer tussenmaten aangeboden zouden worden.. Na het indienen van deze recensie prompt hierop een reactie en toezegging van Bamboo Basics om met de aangedragen kritiekpunten iets te gaan doen: keurig en verrassend. Bovendien van de 4 gekochte items bij deze bestelling wordt de goedkoopste vergoed: ook heel netjes.
Beste Frederik, bedankt voor de eerlijke feedback. Ik heb de feedback intern voor je doorgezet naar de desbetreffende afdeling om soortgelijke klachten in de toekomst te voorkomen. Zojuist hebben we telefonisch contact om samen tot een passende oplossing te komen. Ik wens je een fijn weekend tegemoet! Groetjes, Chalisa
Revisión original
Sneakersokken draag je vooral bij lage schoenen/sneakers en meestal bij wat warmer weer. Het is dan prettig als ze goed ademend, koel en toch comfortabel zijn. Deze Bamboo Basics voldoen daar niet aan. Van de Footies is de éénmaatsvoering van bijvoorbeeld 41-46 zo ruim dat ze rond 41/42 en 45/46 net iets te ruim dan wel te krap zitten. Het ware beter als er meer tussenmaten aangeboden zouden worden..
Bij warme dagen is het zeer aan te bevelen. Luchtig en goed ventilerend. Hopelijk is het materiaal ook slijtvast!
Hi Theo, bedankt voor het achterlaten van een review. Bamboo is erg verkoelend tijdens de warme dagen en isolerend tijdens de koudere dagen! Ik wens je veel draagplezier! Groetjes, Chalisa
Lekker zittend en vriendelijk geprijsd ondergoed. Snelle levering.
Hi Marc, bedankt voor de hoge beoordeling! Goed om te lezen dat je tevreden bent met het ondergoed en dat je tevreden bent met onze service! Groetjes, Chalisa
Goede kwaliteit ondergoed Prima passing zit.lekker Snelle levering Aanbevolen om te kopen
Beste Geert, fijn dat je tevreden bent met ons product en de service! Daar worden we blij van. Ik wens je een fijne dag toe! Groetjes, Chalisa
Het zit heel fijn ,blijft mooi van kwaliteit
Hi Jolanda, bedankt voor de mooie review! Nog veel draagplezier gewenst! Groetjes, Chalisa
Zit lekker blijft mooi in de was. er mogen nog wel wat leuke kleuren komen bv rood,blauw enz bij de bamboe basic belle
Goedemorgen Bianca, bedankt voor de mooie review. Fijn dat het artikel je bevalt. Ik zal de feedback intern doorgeven en wie weet zullen er in de toekomstige collecties meer kleuren bij zitten! Een fijn weekend gewenst! Groetjes, Chalisa
Ik zat al heel lang te ontdekken welke string ik lekker vond zitten. Toen heb ik deze gezien via Facebook en gekocht het zit heel lekker je voelt hem helemaal niet zitten echt een aanrader!!
Hi Jo-Anne, onzettend bedankt voor de hoge beoordeling! Fijn dat je een string hebt gevonden die je lekker vind zitten! Ik wens je veel plezier met de bestelling en alvast een goed weekend tegemoet! Groetjes, Chalisa
Super snelle levering. ´s Avonds besteld, de volgende dag geleverd. Super zachte sokken en T-shirts.
Hi Nele, bedankt voor de hoge beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de sokken en de T-shirts. Ik wil je een fijn weekend wensen! Groetjes, Chalisa
Bamboo basics heeft echt goede bamboe sokken, van een zwaardere kwaliteit dan ik elders had gevonden tot nu toe. Mooie prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering, heel fijn.
Hi Marieke, bedankt voor de mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze sokken. Ik wens je veel draagplezier! Groetjes, Chalisa
Lekker zacht. Sluit goed aan, zitten als gegoten.
Hi Ruud, bedankt voor het achterlaten van een review. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met het ondergoed! Ik wens je een prettige dag! Groetjes, Chalisa
Dit had ik jaren eerder moeten doen! Mijn investering in gezonde (basis) kleding is begonnen met het fijne bamboo ondergoed en ook de bh's zijn heel erg fijn. In alle opzichten goed voor je lichaam!
Hi Suzanne, bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat je bamboo ondergoed heeft ontdekt en dat je er zo tevreden over bent. Ik wens je veel draagplezier! Groetjes, Chalisa
Makkelijk en lekker aan de voet.
Goedemiddag, bedankt voor de hoge beoordeling. Super om te lezen dat je veel draagcomfort ervaart met de sokken. Ik wens je een fijne dag toe! Groetjes, Chalisa
Ik ben zeer tevreden van de kwaliteit van de producten die ik reeds bestelde (ondergoed heren , t-shirts en sokken). De klantenservice is zeer behulpzaam.
Beste Nadine, bedankt voor jouw hoge beoordeling en wat fijn dat we sa,men tot een oplossing zijn gekomen <3 Groetjes Esmee
Revisión original
Op 31/5 stuurde ik een email om te melden dat ik mijn bestelling nog niet ontving. vriendelijk antwoord ontvangen van jullie klantenservice dag er een o verzoek gestart wordt. Tot op heden nog geen antwoord ontvangen. De bestelling werd betaald via creditcard (bedrag 29,95 euro) met vriendelijke groeten Nadine De Knock
Beste Nadine, bedankt voor de eerlijke review. Wat vervelend om te horen dat je de bestelling niet hebt ontvangen en tevens ook niks gehoord hebt vanuit ons. Ik heb contact met je opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen. Ik zie je reactie graag tegemoet! Groetjes, Chalisa
Tot hier toe het fijnste ondergoed qua draagcomfort. moet even wachten hoe het zich na wasbeurten houdt.
Hi Cor, bedankt voor het achterlaten van een review. Goed om te lezen dat dit je fijnste ondergoed tot nu toe is, hier maak je ons enorm blij mee. Ik wens je een prettige zonnige dag toe! Groetjes, Chalisa
Heel erg fijne stof, ondergoed en sokken zitten heerlijk en blijft erg mooi, ook na veelvuldig wassen.
Goedemiddag Pauline, bedankt voor de complimenten. Fijn dat de sokken en het ondergoed je zo goed bevalt. Ik wens je veel draagplezier! Groetjes, Chalisa
Reeds meerdere malen een bestelling gedaan. Altijd snel en probleemloos. Zeer tevreden over de kwaliteit van de producten.
Hi Cees, bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en producten. Ik wens je een prettige dag! Groetjes, Chalisa
Product is prima. De teleurstelling kwam later toen bleek dat er op het pakket géén portokosten waren betaald! PostNL bracht mij euro 7.07 in rekening.
Hi John, bedankt voor de hoge beoordeling. Wat vervelend dat je portokosten in rekening zijn gebracht bij je. Ik heb contact met je opgenomen voor opheldering van deze kwestie. Ik hoor graag snel van je! Groetjes, Chalisa
Had alleen gehoopt dat de hemdjes ook naadloos waren?????
Bedankt voor je eerlijke review, Sjanie! =) Onze tops bevatten inderdaad wel naden en zijn helaas niet naadloos te krijgen. Groetjes Tessa
Mooi en kwaliteitsondergoed. Helaas wordt het roze in de loop vd tijd wat vaal maar gaat ook veel in de wasmachine.
Bedankt voor je hoge cijfer, Joke =) Wij raden aan om het ondergoed op een zo laag mogelijke temperatuur te wassen, maximaal 40 graden. Groetjes Tessa
Het zit lekker. Voelt lekker zacht.
Bedankt voor je mooie review! Fijn dat de bestelling naar wens is =) Groetjes Tessa
Wij hadden het pakket niet ontvangen. Toen is er een nieuwe order gemaakt en alsnog pakket gekregen. Correcte afhandeling.
Wat fijn om te lezen dat we samen tot een oplossing zijn gekomen en je het pakket hebt mogen ontvangen, ik wens je dan ook veel plezier van de bestelling =) Groetjes Tessa
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD