Mooi materiaal

Sokken en onderbroeken mooie kwaliteit; handig dat alles in de droger mag. Jammer dat boxershort dames steeds uitverkocht is in mijn maat, maar goed teken!

Gewoon goed!

Zit lekker en blijven mooi. Gewoon goed spul!

Prima producten, zit Lekker en voelt goed.

Prima T shirts

(Fijne kwaliteit T shirts. Had er 4 besteld. helaas na het wassen merkte ik bij het opvouwen in 1 T shirt een klein weeffoutje en een klein gaatje. Had beter moeten controleren voor ik ze ging wassen.) Na het plaatsen van deze recensie werd ik door Bamboo Basics benadert en werden mij 2 nieuwe T shirts toegestuurd. Ik vind dit een geweldige service.

Goede kwaliteit en correcte snelle levering

Zie boven

Al jaren lang veel plezier van deze boxers

Zeer comfortabel

U doet wat u belooft! U verkoopt een mooi product. Verpakt het milieuvriendelijk, en communiceert goed.

Stond er een beetje raar tegenover bamboe.Maar het zit geweldig en het draag heerlijk

Snel geregeld

Kon het snel afhalen, netjes verpakt.

Fijne boxer shorts voor dames, maar…

Fijne boxershorts en fijn zacht materiaal, maar de achterkant is voor mij wat te laag. De tailleband achter mag van mij wat hoger ( om een bouwvakkersdécolleté :) te vermijden) .

Prima en snel

Snel bezorgd

Erg goed produkt

Fijne comfortabele slips

Fijne comfortabele slips. Zitten erg fijn. Een minpunt is dat de maat groot uitvalt. Ik zou 1 maat kleiner aanraden.

heerlijk materiaal

Prima materiaal en heerlijk draagcomfort en snel geleverd.

Doet wat het beloofde.

Ondanks veel zweten blijft het ondergoed heerlijk droog,ook zit het heel comfortabel .

Snel geleverd goede kwaliteit

Fijn stofje draag fijn. Minpunt de maat die aan gegeven wordt is te groot heb hem omgeruild voor een maat kleiner. Ging heel soepel prima service.

Perfecte service, vandaag besteld, morgen in huis klopt!

Heerlijk zacht en mooi aansluitend hemdje en broekje.

Prima sokken

Ik ben helemaal fan van de bamboe sokken. Nu moet ik nog het ondergoed proberen

Snelle afhandeling van bestelling

Bestelling gedaan en deze werd op afgesproken tijd bezorgd.

Zitten zoals altijd "als gegoten"

Mijn ervaring met dit product is al jaren super goed.

Hele fijne producten en snel verzonden

Hele fijne producten en ook snel ontvangen. Helaas zat er in 1 hemd een klein gaatje, dit zag ik helaas pas toen het al 1 dag gedragen was. Maar het is zonder problemen verholpen en we krijgen een nieuwe toegestuurd. Geweldige service.

Hoge kwaliteit, goede pasvorm en draagt grandioos lekker

Snelle service en mooie kwaliteit

Overzichtelijke site en altijd snelle levering van mooie producten.

Echt een aanrader

Bamboo Basics is echt SUPER!!!! Het fijne hiervan is dat kleding heerlijk draagt en vwb sokken heb je hier geen last meer van zweetvoeten, echt een aanrader!!

Snel geleverd, goede kwaliteit

Fijne duurzame stof. Mooie kwaliteit en pasvorm. Had al t-shirts en hipsters van bamboe. En nu ook strings en nog meer t-ahirts, blij mee!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD