Het is gewoon fijn ondergoed
Dankjewel voor jouw hoge beoordeling, ik wens je een mooie avond toe <3 Groetjes Esmee
Mijn ervaring met bamboo basic is goed. De materialen voelen heel fijn aan op de huid.
Dankjewel Florence, ik wens je veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
fijn ondergoed, zit als gegoten. prima kwaliteit.
Bedankt Martha! Groetjes Esmee
1 punt maat is anders als bij andere merken ik heb bij andere merken altijd L echter bij jullie ook L besteld maar toch aan de strakke kant hopelijk worden ze nog iets wijder. verder zitten ze heerlijk qua gevoel.
Hi Frank, bedankt dat je de tijd neemt om deze review te schrijven. Hier leren wij van! Groetjes Esmee
Super goed product. 5
Bedankt Connie <3 Groetjes Esmee
Heerlijk zacht ondergoed
Dankjewel Gerda! Hier worden wij blij van. Groetjes Esmee
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Bedankt Jan! Ik wens je een mooie avond toe. Groetjes Esmee
Maat L besteld ,mijn normale maat...helaas wat valt dit ruim.zeg....dus ik heb er niets aan maar misschien me dochters dan wel en ik ga opnieuw bestellen maar dan maat M Verder is het materiaal heerlijk en luchtig echt fijn om te dragen.
Dankjewel Janette, wat fijn dat je over de kwaliteit zo tevreden bent. Wat jammer dat de maat iets te groot is, hier leren wij van! Groetjes Esmee
Snelle levering en goede kwaliteit.
Bedankt Frank! Groetjes Esmee
Mooie producten voor goede prijs en keurig verpakt en op tijd geleverd.
Dankjewel Ben! Ik wens je veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Zitten erg lekker, maar de naad is echt wel zichtbaar (omgestikte rand).
Hi Els, bedankt dat je de tijd neemt om deze review te schrijven. Bij ons houdt de Seamless collectie in dat de zijkant en bovenkanten van het ondergoed naadloos is. Helaas is het bij de stof bamboe niet mogelijk om de beennaden ook naadloos te maken, aangezien deze zonder zoom de stof zou rafelen. Ik vind het wel fijn om te lezen dat het zo lekker zit! =) Ik heb zojuist telefonisch contact met je opgenomen om een passende oplossing te bieden maar ik krijg je helaas niet te pakken! Groetjes Chalisa
opzoek naar een goede sok voor in mijn sneakers/loafers kwam ik deze tegen. snelle levering en een goed product !
Wat fijn om te horen dat je de ideale sok hebt gevonden! Bedankt voor de leuke review! Groetjes Tygo
Zit heerlijk, comfortabel en sluit mooi aan. Zeker aanrader!
Geweldig om te horen! Bedankt voor de leuke review! : ) Groetjes Tygo
Supersnel geleverd en heel fijn ondergoed.
Supersnel en zeer comfortabel, wat fijn om te horen! Bedankt voor de mooie review! Geniet van je bestelling. =) Groetjes Tygo
Zie boven
Wat prettig om te horen! Bedankt voor de mooie review, Carla! Geniet van je bestelling. =) Groetjes Tygo
Makkelijke website om te bestellen, vlotte bezorging. Ondergoed mooi en prettig draagbaar.
Wat fijn om te horen Titia! Bedankt voor de mooie review! Geniet van je bestelling. =) Groetjes Tygo
Ja gewoon goed
Hi Marc, bedankt voor de review. Goed om te lezen dat je tevreden bent. Een fijne dag gewenst! Groetjes, Chalisa
in het verleden wat mindere ervaringen met de pasvorm van bamboo ondergoed gehad, zowel lubberig als niet goed passend. Toch nog eens geprobeerd met de nieuwe modellen. Nu prima. Hopelijk blijft het in de was ook goed.
Hi Adriejanne, fijn om te horen dat de pasvorm bevalt en je tevreden bent met de aankoop. Daar worden we blij van! Ik wens je veel draagplezier en een fijne dag toe! Groetjes, Chalisa
Hele zachte sokken, ademen ook goed door. Er was iets mis met 2 paar sokken maar dat is vrijwel direct weer verholpen en wij kregen meteen nieuwe sokken opgestuurd. Dus geweldige klantenservice! Vooral de enkelsokken vindt mijn partner heel fijn zitten, zeker een aanrader.
Hi Minjon, Fijn dat we elkaar zojuist telefonisch gesproken hebben en samen tot een oplossing zijn gekomen. Het is uiteraard niet de bedoeling dat de sokken zo snel al kapot gaan. Ik heb je nieuwe sokken toegestuurd en wens jullie veel plezier van de bestelling =) Groetjes Tessa
Revisión original
Op zich voelen de sokken super zacht en fijn aan, maar de sokken (lange sokken) die ik voor mijn partner heb gekocht waren binnen 1 dag dragen al stuk. Het tweede paar was OOK al stuk na 1 dag dragen. De enkelsokken gaan niet stuk, ook niet na meerdere keren dragen.
Hi Minjon, Fijn dat we elkaar zojuist telefonisch gesproken hebben en samn tot een oplossing zijn gekomen. Het is uiteraard niet de bedoeling dat de sokken zo snel al kapot gaan. Ik heb je nieuwe sokken toegestuurd en wens jullie veel plezier van de bestelling =) Groetjes Tessa
Levering en product zoals verwacht, helemaal goed.
Wauw, wat een mooie complimenten Laura! Ik wens je veel plezier van je bestelling =) Groetjes Tessa
Alleen jammer dat 't shirts heren erg lang zijn.
Hi Ellie, bedankt voor je eerlijke feedback. Het klopt dat onze T-shirts over het algemeen wat langer vallen. Groetjes Tessa
De shirts zitten goed. Weinig op aan te merken.
Bedankt voor je mooie review, Ferry =) Veel draagplezier! Groetjes Tessa
De pijpjes van de boxershort krullen om. Dus de boxershort is niet geschikt voor mij. Maar de top en slip hebben een fijne pasvorm. Ik heb ze nog maar een keer gewassen, maar ze zijn niet gekrompen, pasvorm bleef en deoresten wasten er goed uit.
Hi Henny, Bedankt dat je de tijd neemt om een eerlijke review te schrijven. Fijn dat de top en slip goed bevallen. Jammer dat je de boxershort niet fijn vindt. Je mag hierover altijd contact met ons opnemen =) Groetjes Tessa
Zit perfect fijn materiaal
Wat fijn dat de bestelling naar wens is voor je =) Ik wens je veel plezier van je bestelling! Groetjes Tessa
Snelle levering in een nette verpakking. Product ben ik ook erg tevreden over.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de producten en de levering, dat horen wij graag =) Groetjes Tessa
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD