Gelukkig

Goed product, snel geleverd

Service en product op 1 na prima

T-shirts geweldig en comfortabel, de doorkies en sneakersokken te groot en met name veel te hoog!

perfecte pasvorm van het ondergoed. Top

uitstekende kwaliteit,

Fantastisch!

Ik heb inmiddels een heel assortiment van Bamboo basics want het draagt zo heerlijk en wil niks anders meer! Naast dat de producten zo fijn zijn is de service super, snelle levering en snelle reactie via de mail mocht je vragen hebben.

t-shirt blijkt pyjama

Tshirt Ruben maat M, zit best strak, maar is elastisch, dus geen probleem. Alleen erg lang, mag 15 cm korter. Nu kan je hem dragen zonder boxer short.

Doet wat het beloofd.

Ik heb gebruik gemaakt van de voelgarantie. Niet omdat de stof niet goed voelde maar omdat de pasvorm niet goed was. Ik mocht de bestelling kosteloos houden. Daar tegenover staat dat retour zenden 5.25 kost.

Zit heerlijk

Zit heerlijk

gewoon goed

een opmerking de pakketjes kunnen ooit wat kleiner brievenbus formaat. mvg.

Heel fijn ondergoed, blijft ook na het wassen perfect aansluiten en zacht aanvoelen!

Derde bestelling

Deze onderbroek zitten heerlijk en blijven mooi!

Prima website, met kwaliteitsproducten

Ik heb de Seamless Full Briefs Belle (3-pack) besteld in zwart en huidkleur. Goede pasvorm, ziet er prima uit. Bij mijn bestelling kreeg ik gratis Footies Jamie (3-pack) - Wit - 35-40. Leuk gebaar vond ik. Snelle levering, goed verpakt, maar bij uitpakken bleek dat er totaal 5 sokjes in het pakket zaten. Ik heb een mail gestuurd met foto, en vroeg of ze nog 1 sokje konden sturen. Nog geen uur later kreeg ik al bericht, dat de zending moest kloppen. In plaats van 1 sokje, kreeg ik nog een 3-pack toegestuurd. Wat een service van Bamboo Basics, chapeau!!!

Ondergoed gemaakt van prettig dragende stof

De Julia-slips vind ik de prettigste: gemaakt van viscose/katoen en4% elastan. Draagt heerlijk. Wel jammer dat deze er niet in een huidskleur zoals roze of tan is (voor onder een witte broek). Ik heb gekozen voor de roze Nova bh. Ook gemaakt van viscose. Draagt heel fijn. BH’s van andere merken zijn over het algemeen van polyamide en dat draagt wat minder comfortabel.

Prima levering in korte tijd

Prettig bestellen en snel in huis hebben, helemaal tevreden…

Goede service. Goede afhandeling van een klacht

Goed, snel en fantastische kwaliteit.

Levering was vlot en de kwaliteit is als voorheen en dat is gewoon fantastisch.

T-shirts zitten weer erg lekker

Ik woon al ruim 2 jaar in een Zorgcentrum. Het dragen van de Bamboo T-shirts is voor mij een verademing. Ik draag de shirts overdag, maar ook in bed. En in de was hier, ik doe de was niet zelf, zijn de shirts binnen korte tijd gewassen en droog. Ik heb er veel plezier van en vind de shirts prettiger dan de katoenen.

Niets op aan te merken

Goede klantenservice, fijne artikelen en snel geleverd.

Ik heb de seamless padded bra Fleur in het zwart besteld .Zit heel erg lekker en fijne zachte stof .Een gewone bh met beugels zit nu echt niet meer lekker ;)Ik ga zeker nog meer bestellen.Ook een goede website ,makkelijk te vinden wat je zoekt en snel bezorgd !

Fijn ondergoed

Draagt fijn en luchtig

Comfortabel

Vaak de Bamboo Basics reclame voorbij horen komen, toch maar eens besteld. Mijn eerste ervaring is positief, de boxers zitten erg comfortabel.

Prima, ga nog een bestelling doen.

Goede kwaliteit. Draagt erg prettig.

Heel fijn ondergoed + sokken

Superblij mee!

Vlotte service en goede kwaliteit

Een nieuwe, maar hemelse ervaring!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD