Super kwaliteit, snel geleverd

Heb 2 t-shirts besteld op een avond. s 'Anderendaags was het geleverd. De shirts zijn super zacht, zitten als gegoten en ben er heel blij mee

Kapotte boxer in verpakking

Fijn ondergoed. Helaas was 1 van de boxers kapot bij levering, de naad was niet goed genaaid. Na contact met de klantenservice hebben we een nieuwe levering gekregen. Fijn en netjes te woord gestaan. Verder zit het ondergoed prettig, fijn materiaal, al meerdere keren besteld.

Heerlijk zacht, goed verpakt, niets van plastic, snel geleverd.

correct

goed en snel

Positief

Fijn ondergoed, babysokjes te klein.

Super fijne wandelsokken lopen op vleugels gedragen door de wind.!!!

Ik kreeg 2 broekjes van het type Iris gratis opgestuurd na mijn eerste reactie. Service!

Goeie service

Goeie kwaliteit!

Heeeerlijk zachte onderbroeken

Zeer tevreden!

Snel geleverd en keurig ingepakt!

Super comfortabel!!

Heerlijk ondergoed

Zacht en comfortabel

Zeer snelle levering. Goede ervaring met Bamboo Basics spullen .

Kwaliteit

Prima; senlee bezorging en hoge kwaliteit product

Prima pasvorm en kwaliteit

Producten snel geleverd en prima van pasvorm en kwaliteit

Tevreden

Tevreden. Er was iets mis gegaan met de bezorgde bestelling, verkeerde product geleverd. Contact met de klantenservice verliep goed en snel, probleem opgelost. Vriendelijk, servicegericht.

Ik wil niet meer wat anders

Past goed en voelt heel goed aan

Onderbroek is zacht, zit goed en ademt

Ik kocht de onderbroeken omdat ze ademend zijn, werkt perfect!

Goede kwaliteit prijs verhouding

T-shirts worden als zeer prettig ervaren in het dragen

Rompertjes prachtige kwaliteit

Fantastisch zit heerlijk

Zo heerlijk zacht ,precies wat ik wilde en zocht.

Fijne zachte onderbroek

Onderbroek voelt zacht aan en zit fijn. Vroeg me wel af waarom het geen brievenbuspost als het in zo'n klein doosje zit. Extra doos voelde als onnodige verpakking.

Comfortabel, maar kan beter

Het is gemaakt met een heel comfortabel stofje, dit bamboo bh'tje. Wat ik persoonlijk erg jammer vind zijn: - de pads zitten niet vast en na t wassen moet je ze altijd weer juist in de bh doen. - het is op geen enkele manier push up. Voor mij zou zoiets als dit perfect zijn in combinatie met het duurzame bamboe: https://www2.hm.com/nl_nl/productpage.1133778001.html

draagt heel fijn.

Snelle levering en goed product. Zit heel comfortabel.

Producten en levering top!

Het ondergoed is erg zacht en aangenaam om te dragen. Ik kreeg de bestelling al na 1 dag geleverd. Aan te bevelen.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD