Heb 2 t-shirts besteld op een avond. s 'Anderendaags was het geleverd. De shirts zijn super zacht, zitten als gegoten en ben er heel blij mee
Beste Petra, bedankt voor de hoge beoordeling. Fijn dat de producten bevallen en dat de levering razendsnel is geweest! Ik wens je een fijne dag toe! Groetjes, Chalisa
Fijn ondergoed. Helaas was 1 van de boxers kapot bij levering, de naad was niet goed genaaid. Na contact met de klantenservice hebben we een nieuwe levering gekregen. Fijn en netjes te woord gestaan. Verder zit het ondergoed prettig, fijn materiaal, al meerdere keren besteld.
Hi Marieke, wat vervelend om te lezen dat je problemen ervaart met een van onze artikelen. Ik heb contact met je opegenomen om samen tot een passende oplossing te komen. Graag zie ik de reactie tegemoet! Groetjes, Chalisa
Revisión original
Fijn ondergoed. Helaas was 1 van de boxers kapot bij levering, de naad is niet goed genaaid. Herhaaldelijk een klacht ingediend bij Bamboobasics.nl maar tot nu toe geen reactie. Verder zit het ondergoed prettig, fijn materiaal, al meerdere keren besteld.
Heerlijk zacht, goed verpakt, niets van plastic, snel geleverd.
Bedankt Emmy voor jouw review. Daar worden wij blij van! Groetjes Esmee
goed en snel
Hi Marco, bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat je tevreden bent met onze service! Ik wens je een fijne dag! Groetjes, Chalisa
Fijn ondergoed, babysokjes te klein.
Beste Wendy, bedankt voor de eerlijke review! Vervelend om te lezen dat de baby sokken te klein zijn. Ik heb je zojuist telefonisch proberen te bereiken maar ik kreeg je helaas niet te pakken. Ik kom graag in contact om tot een passende oplossing te komen! Groetjes, Chalisa
Super fijne wandelsokken lopen op vleugels gedragen door de wind.!!!
Beste Gerard, bedankt voor de mooie beoordeling. Goed om te horen dat de sokken bevallen! Groetjes, Chalisa
Ik kreeg 2 broekjes van het type Iris gratis opgestuurd na mijn eerste reactie. Service!
Beste Joke, bedankt voor de eerlijke review. Ik heb zojuist telefonsich contact met je opgenomen maar ik kreeg helaas geen gehoor. Wat vervelend dat je niet tevreden bent met het ondergoed. Verder wil ik je bedanken voor de feedback, ik heb dit intern doorgezet naar de desbetreffende afdeling. Graag kom ik in contact om samen tot een passende oplossing te komen! Groetjes, Chalisa
Revisión original
De dames broekjes zijn in het kruis niet alleen te smal gesneden, maar het kruisje zou ook een steviger/dikker materiaal moeten hebben.
Goeie kwaliteit!
Goedemorgen Anneke, bedankt voor de hoge beoordeling. Super om te lezen dat je tevreden bent met de service en de kwaliteit! Een fijne dag toegewenst! Groetjes, Chalisa
Zeer tevreden!
Hi Elvera, bedankt voor de mooie review. Ik wens je veel draagplezier! Groetjes, Chalisa
Super comfortabel!!
Beste Schirley, bedankt voor de mooie review. Fijn dat het comfortabel zit! Groetjes, Chalisa
Zacht en comfortabel
Bedankt voor je mooie complimenten, Hedda =) Groetjes Tessa
Zeer snelle levering. Goede ervaring met Bamboo Basics spullen .
Wauw, bedankt Johan voor je mooie review! =) Groetjes Tessa
Dankjewel Jos! Groetjes Esmee
Prima; senlee bezorging en hoge kwaliteit product
Wat fijn dat je zo tevreden bent Hans, ik wens je een mooie dag toe! Groetjes Esmee
Producten snel geleverd en prima van pasvorm en kwaliteit
Wat fijn Ellen! Ik wens je veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Tevreden. Er was iets mis gegaan met de bezorgde bestelling, verkeerde product geleverd. Contact met de klantenservice verliep goed en snel, probleem opgelost. Vriendelijk, servicegericht.
Hi Elisabeth, wat fijn dat we samen tot een oplossing zijn gekomen! Ik wens je een mooie dag toe. Groetjes Esmee
Past goed en voelt heel goed aan
Bedankt Tonnie! Ik wens je veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Ik kocht de onderbroeken omdat ze ademend zijn, werkt perfect!
Bedankt Wine, hier worden wij blij van! Groetjes Esmee
T-shirts worden als zeer prettig ervaren in het dragen
Beste Faes, bedankt voor de mooie review. Fijn dat de kwaliteit je bevalt en dat ze prettig zitten. Ik wens je veel draagplezier! Groetjes, Chalisa
Rompertjes prachtige kwaliteit
Hi Jeanette, goed om te horen dat je tevreden bent en bedankt voor de hoge beoordeling. Ik wens je veel plezier met de bestelling! Groetjes, Chalisa
Zo heerlijk zacht ,precies wat ik wilde en zocht.
Hi Rita, wat fijn dat het product aan de verwachtingen voldoet en bedankt voor de mooie review! Groetjes, Chalisa =)
Onderbroek voelt zacht aan en zit fijn. Vroeg me wel af waarom het geen brievenbuspost als het in zo'n klein doosje zit. Extra doos voelde als onnodige verpakking.
Beste Marloes, bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat het product zacht aanvoelt en fijn zit. Ook wil ik je bedanken voor de feedback, ik heb dit doorgezet naar de desbetreffende afdeling om dit in de toekomst te verbeteren! Groetjes, Chalisa =)
Het is gemaakt met een heel comfortabel stofje, dit bamboo bh'tje. Wat ik persoonlijk erg jammer vind zijn: - de pads zitten niet vast en na t wassen moet je ze altijd weer juist in de bh doen. - het is op geen enkele manier push up. Voor mij zou zoiets als dit perfect zijn in combinatie met het duurzame bamboe: https://www2.hm.com/nl_nl/productpage.1133778001.html
Beste Paulien, wat fijn om te lezen dat de BH comfortabel zit. Helaas hebben wij geen push-up bh's momenteel in de collectie en BH's waar de pads in zitten verwerkt. Ik heb dit voor je doorgezet naar mijn collega's van de productie om dit mee te nemen in de toekomst! =) Groetjes, Chalisa
Snelle levering en goed product. Zit heel comfortabel.
Hi Alja, super om te lezen dat het product fijn en comfortabel zit. Ik wens je een goede dag toe! Groetjes, Chalisa
Het ondergoed is erg zacht en aangenaam om te dragen. Ik kreeg de bestelling al na 1 dag geleverd. Aan te bevelen.
Beste Ula, bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de producten en de levering. Hier gaan we voor! Groetjes, Chalisa =)
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD