Fijne pasvorm

Goede en mooi verpakte levering

Goeie pasvorm,mooi materiaal

Deze keer is de kwaliteit veel minder, dan voorheen.

Ik was voorheen een enthousiaste gebruiker van Bamboo ondergoed. De laatste keer viel de kwaliteit erg tegen. De "stof" is veel dunner en daardoor slobberig. Bovenstaand mijn review van mijn bestelling bij Bamboo Basics. Er werd meteen contact met mij opgenomen en er werd gevraagd wat precies mijn "klacht" was. Hierop werd meteen gezegd, dat ze het betreurde dat ik niet tevreden was en ze wilden kostenloos, dezelfde bestelling alsnog sturen en de oude houden. De volgende dag was deze al in mijn bezit. Dát noem ik nog eens service! Daar mogen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Voor mij een reden om dit met iedereen te delen. Ik blijf klant, nu 5 sterren voor Bamboo.

Vlotte levering, mooie materialen!

Boxers. Bikershorts en helmpjes

Boxers & bikers zijn top en de helmpjes ook. Fijn materiaal en maat klopt. Voor m’n schoonmoeder ook besteld.

Snelle levering! Zeer tevreden, de producten voelen heerlijk zacht aan en pasvorm is prima !

Super goede onderbroeken

Snel geleverd en goede nee super goede kwaliteit

Plezierig in gebruik.

Plezierig in ge. Bruik

Mooi product snel geleverd

Mooie kwaliteit en pasvorm ook na een paar keer wassen blijven kleur en vorm goed. Fijn natuurlijk ondergoed wat mooi afkleed en lekker zit.

Heerlijk zittend ondergoed

De maat van de damesslip is wel aan de grote kant. De volgende keer neem ik toch een maat kleiner, ook al klopten mijn maten wel met de maattabel,

prettig draagcomfort

Spijtig dat inlegkruisjes niet blijven zitten/plakken.

Heerlijk zacht ondergoed

Heerlijk zacht comfortabel ondergoed.

Prima kwaliteit

Makkelijk bestel proces en op afspraak bezorgd. Ondergoed van prima kwaliteit en goede pasvorm.

Netjes

Levering netjes geleverd. De shirts zijn goed uit de was gekomen, niet gekrompen. Ze zijn zacht op de huid. Voor mijn man, lengte 1,74m en 75 jaar zijn ze wat aan de lange kant. we dat inmiddels gewend daar de mannen van nu gemiddeld langer zijn..

Ontevreden

Na de eerste wasbeurt zijn de slipjes een maat groter geworden

Heel zacht en aangenaam dragen

Zacht en aangenaam. Passen goed, valt wel groot

Lekker comfortabel ondergoed

Als ik lekker zacht ondergoed wens denk ik altijd aan Bamboo Basics. Het is even zoeken naar de juiste maat want voor mij mag het niet te strak zitten. Het bamboo ondergoed en sokken die ik nu heb bevallen prima en de prijs is niet te hoog.

erg fijne onderkleding

Voelt fijn aan, pasvorm top, mooie uitstraling

Alles perfect verlopen.

zowel het bestellen van het artikel als de verzending naar mij is uitstekend verlopen.

Fijn om te dragen.

Heel tevreden

Heerlijke stof en goede pasvorm

Ik heb shirts en onderbroeken van Bamboo Basics. Ben er erg tevreden over. Ze zitten goed, heerlijk zachte stof.

Baby/peuter panda sokjes te smal

De baby/peuter panda sokjes in maat 18-24 maanden zijn helaas erg smal en hebben niet genoeg elastiek om comfortabel om de voetjes en enkeltjes te passen. Na een tijdje knellen de sokjes behoorlijk en heb ik ze toch maar uitgedaan. Mijn dochter is 18 maanden en heeft een gemiddelde kledingmaat (86), dus ze zouden niet nu al te klein moeten zijn. Jammer, want ze wil ze wel graag aan vanwege de leuke panda opdruk en is de stof zelf lekker zacht. Alleen kan ze deze sokjes helaas niet meer aan. Toevoeging: Na contact met de klantenservice van Bamboo Basics is het geld voor de sokjes netjes terugbetaald. Ik had ook nog even nagevraagd of de pasvorm van de andere typen baby sokjes misschien ruimer/anders vielen, dan had ik die nog willen proberen, alleen vallen die hetzelfde als de panda sokjes. Misschien dus als tip voor mensen met dezelfde ervaring als mij om teleurstelling te voorkomen, alle soorten babysokjes hebben dezelfde pasvorm.

Heerlijk draagcomfort

Snelle levering voor prettig draagcomfort

Duurzaam ondergoed met een perfecte pasvorm

In het verleden kocht altijd en overal ondergoed, maar sinds ik ben overgestapt op Bamboo Basics hoef ik de deur niet meer uit. Eenvoudig besteld en aan de deur afgeleverd. Doorslaggevend is evenwel het draagcomfort en de duurzaamheid van het product. Zelfs na jarenlang gebruik zit het nog steeds goed en comfortabel.

Perfecte kwaliteit van het product .Tijdige aflevering.100% tevredenBreda

Zie boven