Ik wilde eens bamboo proberen, en bestelde 2 zwarte t-shirts. Bleek een goede keus, ook na wassen. Draagt heerlijk en is behoorlijk kreukvrij. Nu 4 witte t-shirts besteld en die zijn van dezelfde kwaliteit ! Ik heb mijn nieuwe ondergoed ontdekt !
Wat fijn dat je zo tevreden bent Hein, ik wens je veel plezier met jouw bestelling! Groetjes Esmee
Weer een nieuwe set producten van Bamboo Basics gekocht. Producten voelen altijd fijn aan, en dragen prettig
Bedankt Jacques, ik wens je een fijne avond toe! Groetjes Esmee
Mijn gebruikelijke maat valt groot uit (M); afwerking van t-shirts laat te wensen over.
Hi! We hebben elkaar ondertussen gesproken en zijn samen tot een oplossing gekomen. Je hebt ons laten weten dat de producten je goed bevallen! =) Groetjes Esmee
Duidelijke site, goede verzending, mooie kwaliteitsproducten. Zou prettig zijn om ook 1 paar sokken/ 1 stuks ondergoed ed te kunnen bestellen om te testen qua pasvorm enzo. Voorkomt meer miskoop. Sokken "Beau" zijn langer/hoger dan verwacht.
Hi Yvonne, bedank voor jouw suggestie, wij stellen dat erg op prijs! Groetjes Esmee
het is nog wennen maar wel prettig ik ga meer bestellen. de sokken die ik ook besteld had heb ik nog niet aangehad maar ik heb wel eens eerder bamboo sokken aangehad en die zaten aangenaam vandaar dat ik er meer besteld heb bij de bh`s bestelling.
Bedankt voor het achterlaten van je review Sandra. Ik ga er vanuit dat je onze sokken met plezier zult dragen! =) Veel plezier van je bestelling! Groetjes Sabine
prima shop/info en goede levering. Mooie goed passende kleding; fijne dracht. DOEN!
Bedankt voor het compliment Henk! Veel plezier van de producten! =) Groetjes Sabine
Het materiaal vind ik heel prettig om te dragen. In de boxershort kan ik geen tenalady gebruiken omdat het niet blijft kleven aan het materiaal. Dat zal waarschijnlijk zo zijn met al het maandverband. Ik kan de shorts dus niet gebruiken Van de BH glijden de banden naar beneden die kunnen wel 5 cm. worden ingekort. Terwijl ik toch 1.75 ben en de maat nodig heb.
Hi Annemieke, we hebben elkaar ondertussen gesproken via de e-mail en zijn tot een oplossing gekomen. Ik wens je een fijn weekend toe voor nu! Groejes Esmee
Kwaliteit staat bovenaan
Kijk, dat is nog eens een compliment, Bedankt hiervoor Veerle! =) Groetjes Sabine
Je voeten brengen je overal heen . Des te meer om deze ledematen te bekleden met de sokken van deze kwaliteit.
Hi Els, fijn om te horen dat je tevreden bent. Dit zijn wij ook zeker met je eens! Veel draagplezier gewenst! Groetjes, Chalisa
Voelt goed
Hi Ine, bedankt voor de mooie review. Goed om te lezen dat het comfortabel zit. Groetjes, Chalisa
Snel geleverd.
Beste Jan, bedankt voor de mooie review. Een fijne dag gewenst! Groetjes, Chalisa
Ik kan mijn zoektocht stoppen,ik heb mijn ondergoed gevonden. Op aanraden van mijn dermatologe banboo ondergoed gekocht en gevonden Is goed om te dragen en minder uitslag
Hi Rita, wauw bedankt voor de ontzettend mooie review. Ik wens je veel draagplezier! Groetjes, Chalisa
Voelt erg zacht aan, is licht en heerlijk om te dragen
Wat fijn om te lezen! Bedankt voor de mooi review! Groetjes Tygo =)
is nog te kort. eerst eens wassen
Uiteraard gaan we er vanuit dat het na het wassen even comfortabel zit als ervoor! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Het zit heerlijk, fijne stof goede maatvoering. Vind het best prijzig maar is het wel waard.
Eenvoudige website, goede afhandeling en snelle levering. Vooral de onderhempjes voelen geweldig en licht aan. Nu heb ik ook sokken besteld, hopelijk net zo goed…
Dat gaat helemaal goed komen! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Bezorging goed geregeld. Heb nu zowel T-shirts als onderbroeken, voelt goed aan,. Ik kan niet tegen katoen (eczeem) dus is dit ideale oplossing
Wat geweldig om te horen dat het volledige Bamboo Basics outfit zo comfortabel zit. Geniet van je bestelling en bedankt voor je review! Groetjes Tygo
Mooie kleur stof, zit erg comfortabel en stof blijft op zijn plek zitten.
Wat fijn om te horen! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Het allerfijnste ondergoed. Heel erg zachte maar toch stevige stof en een prachtige pasvorm. Snelle verzending en overzichtelijke website. Ik ben fan!
Wat super om te horen! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Ik moet de broek binnenstebuiten dragen. De pijpjes zijn afgewerkt met een kriebelende draad. Er zit geen goed kruis in de broek, de naad die kiert daar al voor de eerste keer dragen, ziet er niet uit alsof het lang meegaat. De stof is wel fijn en zacht.
We hebben bamboo basics eerder per toeval gevonden. Bij de eerste bestelling was het even afwachten. Maar de levering kwam snel en de producten zijn prachtig. Alles voelt zacht aan, zit comfortabel. Maat bepalen volgens de maattabel gaf ons de juiste keuze. Dank voor de service.
Beste Luc, bedankt voor de mooie review! Hier worden we blij van. Ik wens je erg veel plezier met de producten! =) Groetjes, Chalisa
Zit erg comfortabel en de stof voel erg fijn aan.
Wauw, wat goed om te lezen dat je tevreden bent! Ik wens je veel plezier van je bestelling =) Groetjes Tessa
Snelle levering van mooi ondergoed! Ik heb een maat kleiner gekocht en het zit perfect. Bamboe draagt zeer comfortabel.
Bedankt voor je mooie review, fijn om te lezen dat het ondergoed naar wens is =) Groetjes Tessa
Mooi en heerlijk zacht
16 Fokkerstraat