Zeer fijne t-shirts gekocht, zacht, mooie kleur en mooie pasvorm. Ook een dikke 10 voor de klantenservice!!
Wauw, wat een mooie complimenten Selina =) Hier doen wij het voor, bedankt en veel plezier van je bestelling! Groetjes Tessa
Geweldig materiaal. Uitstekende communicatie.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Robert! Bedankt voor je mooie review =) Groetjes Tessa
Het voelt zo zacht heel prettig om te dragen
Hi Jean Louis, bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te horen dat het bevalt en prettig is om te dragen. Groetjes, Chalisa
Julia slips besteld. Deze zitten heel fijn. Stof is aangenaam. Nu ook strings besteld. Normaal vind ik dat niet zo prettig zitten maar deze (Liz) zitten super! Wel eens ergens anders bamboe ondergoed gehaald maar ben zo blij met bamboe basics dat ik het hierbij laat. Het moet niet maar een beetje meer kleurvariatie zou ik mooi vinden Levering is snel.
Wauw! Bedankt voor de mooie review. Tof dat je zo tevreden bent met onze producten en bedankt voor de feedback. Ik heb dit intern doorgezet naar de juiste afdeling, dan kunnen zij dit meenemen voor in de toekomst! Groetjes, Chalisa
Dat staat al hierboven achterlijke programmeur!
Hi, bedankt voor de mooie review. Super om te horen dat je blij bent met het product. Groetjes, Chalisa
Duidelijke website, snelle service, goed product!
Beste Ad, bedankt voor de review. Een fijne dag gewenst! Groetjes, Chalisa
Prima materiaal past goed en zit lekker
Goedemiddag, bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent! Groetjes, Chalisa
Elastieke band is na 1x dragen al vervormt. Dat is veel te snel. Ben benieuwd hoe het blijft na een paar keer wassen.
Hi, wat vervelend om te lezen dat de elastieke band na 1x dragen al vervormd is. Mocht dit probleem zich blijven voordoen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ik kijk graag mee naar een passende oplossing! Groetjes, Chalisa
Servicegericht en vriendelijk
Wat fijn dat je zo tevreden bent Marijke, bedankt! Groetjes Esmee
T-shirt prima kwaliteit, blijven mooi. Pasvorm is prima. Levering al de volgende dag, mooi verpakt.
Daar doen wij het voor Hanneke! =) Groetjes Esmee
Ik droeg al ondergoed van bamboo basics, dit beviel zo goed dat ik nu ook een paar t-shirts heb. Ze zitten zo lekker zacht dat ik alleen nog maar deze aanheb. Nu ook rompertjes besteld voor onze kleine vriend :)
Wat fijn dat je zo tevreden bent Leonie, ik hoop dat de rompertjes je net zo goed bevallen! Groetjes Esmee
Ik dacht dat het bh’s van bamboe betrof, blijkt dat er ook polyester in zit. Elastan snap ik voor de stretch, maar Ik vind de naam misleidend. Vlgs klantenservice staat het vermeld maar ik kan het nog steeds nergens vinden.
Hi Annemieke, bedankt dat je de tijd neemt om deze review te schrijven. Wij hebben elkaar ondertussen gesproken via de e-mail. De compositie kan je altijd onder ieder product op onze website vinden, je vindt dit onderaan de pagina. We voegen biologisch katoen toe aan onze producten om het materiaal steviger te maken. We hebben je aangeboden de producten te retourneren maar je hebt aangegeven dat dit niet hoeft. Ik wens je voor nu een fijne dag toe en als wij nog iets voor je kunnen betekenen, hoor ik het graag! =) Groetjes Esmee
Ik kocht voorheen t-shirts van een ander merk, dat ook bekend staat om zijn extra lange t-shirts. Ook goed maar deze t-shirts van Bamboe overtreffen alles. Heerlijk zacht en nog witter! Een aanrader dus!
Bedankt voor jouw review Ruud, wij zijn ook fan! =) Groetjes Esmee
Super fijn draagcomfort! Heel goede pasvorm. Ik ben fan. Een aanrader voor iedereen!
Bedankt Caroline, ik wens je een mooie dag toe! Groetjes Esmee
Lekker zacht. En lekker lang. Top product.
Bedankt Tania! Groetjes Esmee
Vanwege een vergissing (verkeerd adres) moeten wachten op bestelling maar na telefonisch contact onmiddellijk gecorrigeerd. Dus geen probleem met vergissing vanwege snelle reactie nadien . Mooi netjes en snel opgelost !
Daar doen wij het voor Herman, wij denken graag in oplossingen! Groetjes Esmee
Kwaliteit is goed, Snelle levering. Helemaal tevreden
Bedankt! Ik wens je veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Perfecte pasvorm
Daar doen wij het voor! Groetjes Esmee
Fijn natuurlijk materiaal. Voelt lekker en natuurlijk
Bedankt Regine! <3 Groetjes Esmee
Mijn man vind ze heerlijk zitten. Mijn slips zijn wat aan de hoge kant. Het waslabel is na 1x op 30 gr wassen al niet goed meer zichtbaar. kan niet meer zien op hoeveel graden het ondergoed gewassen mag worden. Dat vind ik niet handig.
Hi Kitty, bedankt voor jouw review. Je kan onze wasvoorschriften altijd terugvinden op onze website, vanwege duurzaamheid stoppen wij geen briefje in de verpakking. Was de producten niet heter dan 40 graden en laat de producten vooral aan de lucht drogen! =) Groetjes Esmee
Prima kwaliteit, snelle levering.
Wat fijn dat je zo tevreden bent Michael, ik wens je een fijne dag toe! Groetjes Esmee
Zo blij mee, ik vind alles knellen en kan nooit wachten om hem uit te doen. Dit draagt als een kort help je maar plet niet en vergeet dat ik hem draag. De sokken zijn weer de beste in het sokkenland.
Wauw Linda wat fijn dat je zo tevreden bent, we love Bamboo! Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat