Voelt superzacht aan, zonder allergische reacties

Ik krijg pijnlijke ontstoken hotspots van allerlei stoffen. Katoenen ondergoed is ok, maar dan zitten er weer allergenen in de stiksels of boordjes. Met dit ondergoed heb ik helemaal geen last. Tot nu toe, hopelijk blijft dit zo. De wastemperatuur van 30° is een klein minpuntje, maar dat neem ik er graag bij.

Fijn aanvoelen ondergoed met voldoende steun.

Ivm liesbreuk was ik op zoek naar zacht aanvoelen ondergoed welke ook steun geeft bij de dagelijkse activiteiten. Ook na het wassen blijft de pas vorm goed en voelt de zachtheid fijn aan. Heb ook de t-shirts ook deze bevallen er goed in gebruik.

Pasvorm niet juist en hoge retourkosten

Als je grotere maten verkoopt is het wel fijn as de pasvorm dan ook klopt

Heerlijk om dragen

Zacht materiaal. Zit als gegoten. Hopelijk gaat het lang mee. De singlets rollen wel makkelijk op.

zit lekker en heerlijk zacht

Geweldige slips met pijpjes

Ze blijven goed zitten en gaan niet lubberen.

Gewoon perfect passend ondergoed!

Zeer snel geleverd tegen een marktconforme prijs!

Tweede keer dat ik iets bij BB heb besteld. Snelle levering. Zeer tevreden over materiaal en comfort.

Snelle reactie, snelle levering. Helemaal blij!!

De band van de shorts is aan de strakke kant

Komen goed uit de wasmachine, goede kwaliteit.

Topkwaliteit

De onderbroeken zijn van aangename stof en mooi aansluitend.

Ik draag al jaren de boxershorts van Bamboo basics en ben erg te spreken over het draagcomfort. De boxers zakken niet af en blijven goed van kleur.

Goed ondergoed

Goed zittend ondergoed. Alle 4 de mannen in huis gebruiken het inmiddels

Fijn ondergoed

Mooie stof zakt ook niet af en rollen niet naar beneden vindt alleen jammer dat ze wat aan de prijzige kant zijn

Heel mooi product.

Prettig zacht draagcomfort.

Kan niet beter

Snelle klantenservice en meer dan goede oplossing

ze doen zich voor als leverancier van gezond bamboe ondergoed maar het is niet 100% bamboe

Ik had echt het idee dat ik ondergoed van bamboe had gekocht. Dat had ik ook verwacht. Helaas bleek er 17 procent sybthetisch materiaal te zijn verwerkt ondergoed van mijn keuze. Dat maakt het niet fijn en zeker niet gezond

Bamboo basics zijn geweldig

De levering was binnen één dag. De boxershorts van Bamboo Basics heb ik al jaren. Gaan lang mee, maatvoering/ pasvorm/ comfort altijd gelijk en comfortabel. Ik zou niets meer anders willen (heb ook t shirt van BB).

Top!!

Bestellen gaat gemakkelijk, komt netjes verpakt binnen. Ziet er goed uit en zit heerlijk!!

Fijne stof, zitten lekker

Ik heb ze nu ca. 3 jaar, maar zie wel dat dat ze slijten. Er ontstaan wat gaten bij de naden. Ze blijven wel heerlijk zacht.

Hele fijne kleding!

Fijne kleding en zit super comfortabel.

Super zachte t-shirts

De soort zijn heerlijk zacht én lekker lang.

perfecte fit

Zeer snel geleverd, kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering tegen betaalbare prijs

Hele fijne rompertjes voor mijn baby! Snelle levering!

Rompertjes van bamboe zijn echt een aanrader. Pasvorm is goed, makkelijk aan te trekken, zachte stof. Beste ooit!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD