Maten kloppen niet

Ik heb recent boxershort besteld in M terwijl maatadvies van jullie K was. M gaat net maar ik had beter L kunnen bestellen. Ik heb recent T-shirts bij jullie gekocht en gezien de vorige ervaring maat L gekozen. Deze blijkt nu weer (veel) te groot te zijn. Kunnen jullie dit verbeteren?

geweldig

Wat een fijn materiaal

Uiterst tevreden

Materiaal voelt zeer zacht en comfortabel aan in vergelijking met klassiek ondergoed.

Fijn materiaal en oplossingsgericht

De bestelling kwam snel binnen. Het materiaal voelt erg fijn aan. Helaas ging één ondergoed na een halve dag dragen al kapot. De klantenservice heeft dit prima opgelost. Ben nu wel benieuwd hoe lang de rest goed blijft.

Besteld, de volgende dag geleverd. Duidelijke informatie en opvolging. Pasvorm zit perfect. Zeer tevreden

bestelling is goed verlopen en het ondergoed is goed bevonden.

Ik kon de bestelling makkelijk plaatsen en het bestelde werd vlot en netjes afgeleverd

Prima kwaliteit, zacht en soepel materiaal.

Werd snel en zeer correct verpakt geleverd, Site is uitstekend, met goede maattabellen.

Slechte kwaliteit

Na 1x dragen en wassen slip lubbert elastiek van de pijpjes. Elastiek laat zichtbaar los. De hemdjes en t shirts tot nu toe goede kwaliteit.

Snelle service en mooie kwaliteit, heel blij met mijn nieuwe ondergoed , ga zeker nog meer bestellen

Zie bovenstaande zin

Jhfh

Bh

Prima producten voor goede prijs

Snelle levering. Goede producten. Heerlijk zacht op mijn huid.

Fijn product

Fijn product eerlijke stof. Is precies wat ze beloven. Vind alleen jammer dat het niet in een kleinere verpakking verstuurd wordt. Zodat het gewoon in de brievenbus geleverd kan worden

Mooi zacht ondergoed.

Mooi zacht ondergoed. Irriteert niet op de naden in het kruis en draagt zeer comfortabel. Helaas de 1e keer net een te grote maat genomen. Ik was uitgegaan van de tailleomtrek. De heupomtrek was voor mij iets te ruim. Doordat de stof mee rekt is het aan te raden voor de kleinere maat te gaan.

Het bestellen gaat soepel. Snelle levering. Keurig verpakking. Fijn product.

Gebeld door klantenservice en prima geholpen

Mijn bestelling was niet bezorgd maar door de klantenservice prima geholpen de de volgende dag is de bestelling alsnog bezorgd. Fijn.

Goede kwaliteit en draagt fijn

Ik heb meerdere producten van bamboo basics. Het is altijd van een goede kwaliteit en prettig te dragen.

Eerst dacht ik dit is veel te duur voor mij met al die commercials van BB, maar dat bleek echt reuze mee te vallen! Goede prijs / kwaliteit verhouding. Nu voor de tweede keer een bestelling gedaan, top geregeld. En het zit & draagt gewoon fantastisch, eigenlijk wil ik niets anders meer.

Ik ben ambassadeur geworden van Bamboo Basics

Geweldige pasvorm, blijft mooi na het wassen. Alle andere onderbroeken weggedaan. Mijn vrouw ziet het verschil. Ik voel mij daardoor beter. Kortom daarom ben ik ambassadeur van Bamboo Basics.

Snelle levering,fijne sokken

Fijne compressiekousen, werken goed en blijven goed zitten

Zitten lekker

Fijn materiaal, voelen lekker aan en vlot geleverd

Snel, verzorgd en goede kwaliteit

Snel, verzorgd en goede kwaliteit.

Prima quality

Snel afgeleverd en prima spullen

Ontzettend snelle service en kwaliteitsvolle producten.

Uitstekende ervaring van bestellen, afleveren tot en met de kwaliteit van de goederen

Mooi aanbod, ruime keuze, geweldige kwaliteit, alles was makkelijk te bestellen en werd op tijd geleverd

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD