Super fijne sneaker sokken

Mijn dochter en ik hebben snel last van zweetvoeten. Met deze sokken niet meer. Op hele warme dagen misschien een keer wisselen in de middag, maar echt een uitkomst!

prima producten.

prima ondergoed. redelijke prijs. snelle levering.

Zeer Goed

Fijne onderbroek om te dragen en gaat niet dubbel zitten op warmere dagen en slijtage is ook vele malen minder!

Zeer aangenaam dragen

Goede kwaliteit, goede pasvorm

eerste ervaring: goed

Mijn eerste ervaring is veel belovend. De pasvorm is goed. Nu afwachten hoe het behoud van het product uitpakt.

exquisit

great quality, quick delivery

redelijk goed

het materiaal ben ik zeer tevreden over en zou ook niet anders willen. Maar i,v,m, incontinentie materiaal is dit geen houdbaar materiaal. het verband plakt niet aan t broekje vast en daardoor verschuiving van het materiaal. Jammer!!!!! In aanbeveling: Ja en Neen.!!!!!!

Aanbevelingswaardig

De T-shirts hebben prima draagcomfort en voelen zacht en zijde-achtig aan. De stof is dun en prettig op de huid.

Heerlijk om te dragen

Snelle levering (België), zacht en comfortabel ondergoed. Heel aangenaam om te dragen! Blij met mijn duurzaam geproduceerde, sociaal verantwoorde en vegan ondergoed!

Kleurafwijking

De kwaliteit is goed maar de kleur is roestbruin en geen rood zoals op de website staat. Na contact met bamboo service is mij uitgelegd dat zij geen fel rood gebruiken maar een meer bordeauxrode kleur. Hier kan ik wel mee omgaan. Misschien passen ze dit op de site wel aan en dan is het ook prima.

Fijn zacht en toch steun

Heerlijk fijn zacht msteriaal wat goed het zweet onder de norsten opvangt. Bovendien geeft de vorm van bamboe behahemd een mooie buste onder een shirt

Goede ervaring

Snelle levering, nette verpakking. Omschrijving klopt, fijn product

Geen service

Geen goede organisatie

Ziet er allemaal goed uit

Mooie aanvulling op mijn bamboe sokken garderobe.

Goede ervaring

Bestelde sokken werden snel geleverd en zijn heel comfortabel.

Heb een super ervaring met bamboe basics

Heerlijk en goedzittende boxershort. Super zittende sneakersokjes!

Mooie spullen slechte bezorging

Ik houd van basic en dat biedt Bamboo basic met een mooi assortiment met materiaal dat goed aanvoelt, gewoon op 40 graden gewassen kan worden en lang mee gaat. De bezorging vía DHL was helaas uitermate slecht zowel qua communicatie als ook de persoon die vervolgens bij je aan de deur staat.

Bamboo basics echt een aanrader!

Bestelling keurig ingepakt en snel geleverd. Inmiddels t-shirts, slips en sokken in gebruik en ze dragen heerlijk. Dat het een duurzame keuze is voelt ook fijn. Ik vertel het verder .........

Mooi ondergoed & snel geleverd

Mooi ondergoed, snelle levering & leuke kortingsacties

Geen last van allergie

Blij met bamboo ervaring

Snelle levering, mooi product.

Snelle levering van een mooi product. Ik had wel gedacht dat de verpakking kleiner zou zijn zodat deze in mijn brievenbus kon. Gelukkig waren de buren thuis om het pakje tijdelijk te bewaren.

prima kwaliteit

dit draagt als zijde, het zit supercomfortabel.

Zacht en galant

Men voelt bijna niet dat men ondergoed aan hebt.

Alles conform afspraak

Ziet er netjes uit en past goed

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD