Ziet er netjes uit en past goed
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review, Joland =) Groetjes Tessa
Leuk en zit lekker
Fijn dat je tevreden bent over je bestelling, Erwin! =) Groetjes Tessa
Snelle levering. Mooie verpakking.
Wauw, bedankt Michelle voor je mooie review! =) Groetjes Tessa
voor herhaling vatbaar
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen wij het voor =) Groetjes Tessa
Ik had het eerste paar voor mijn verjaardag gekregen maar heb er meteen een paar bij besteld.
Wat leuk om te lezen dat je na je cadeau zelf een bestelling hebt gedaan =) Ik wens je veel draagplezier! Groetjes Tessa
Nadat ik mijn bestelling had gedaan, werden de artikelen reeds de volgende dag al geleverd, dus supersnel." Bamboo basics heeft echt mooie kwaliteits kleding, heerlijk zacht materiaal, voor een goede prijs. Ik kan het iedereen aanraden, want als je dit eenmaal gewend bent dan wil je gewoon geen ander meer. Ben er erg blij mee.
Wauw, dat zijn nog eens mooie complimenten =) Bedankt voor het achterlaten van deze review! Groetjes Tessa
Ik heb de Anna singlets van Bamboo Basics al jaren geleden ontdekt. Heerlijk zachte hemden, een extra laagje als het buiten nog fris is.
Wat fijn om te lezen dat de Anna singlets zo goed bevallen, ik wens je nog veel draagplezier! =) Groetjes Tessa
Communicatie snel en goed. Producten zijn ook prima.
Wat een mooie complimenten, bedankt hiervoor =) Ik wens je veel plezier van de bestelling! Groetjes Tessa
Heb al veel van dit prettig zittende ondergoed
Wauw, bedankt voor je mooie cijfer! Wat fijn dat het bevalt =) Groetjes Tessa
Man en zoon heel erg blij met de nieuwe onderbroeken.
Wat fijn om te horen dat ze zo blij zijn met onze producten! Bedankt voor de mooie review =) Groetjes Tessa
Goed en snel geleverd
Hi Hans, bedankt voor de mooie review. Fijn weekend gewenst! groetjes, Chalisa
Het dragen van dit shirt voldoet aan al mijn verwachtingen! Zacht materiaal en zonder zweetgeuren ook als je intensief bezig bent geweest.
Bedankt voor jouw mooie beoordeling Gerda! Groetjes Esmee
Bestellen, betalen afleveren perfect. In de bamboo basics na een paar dagen al een gaatje in de stof. Direct na klacht, een een goede zending gestuurd. BRAVO.
Beste Elie, bedankt dat je de tijd neemt om deze review te schrijven. Wij hebben elkaar ondertussen gesproken en zijn samen tot een oplossing gekomen! Ik wens je een fijne dag toe. Groetjes Esmee
Revisión original
We hebben sokken, hemden en T-shirts besteld. Alles is vlot geleverd en we zijn er tevreden over het comfort van het materiaal.
Beste Mai, bedankt voor de mooie review. Ontzettend fijn dat je tevreden bent met onze artikelen. Ik wens je een fijne dag toe! groetjes, Chalisa
Het draagcomfort is prima. Soepel en zacht. Blijft goed na vele wassen
Goedemorgen Mieke, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met ons product. Dit is waar we naar streven. Bedankt voor de hoge beoordeling! groetjes, Chalisa
Mooie kwaliteit, past prima
Hi Maria, bedankt voor de mooie review! groetjes, Chalisa
Het zijn hele fijne broeken ,ze blijven mooi ook naar vele wasbeurten.
Goedemorgen Frans, bedankt voor deze hoge review. Nog heel veel draagplezier gewenst! groetjes, Chalisa
Goede pasvorm, na het het wassen is de kwaliteit voelbaar. Snelle levering
Beste Sandra, bedankt voor het schrijven van deze ontzettend goede review. Ik ben blij om te horen dat de je tevreden bent met de kwaliteit. Voor nu een fijne dag gewenst! groetjes, Chalisa
T-shirts gekocht voor mijn man. Hij is er blij mee.
Beste Nicky, bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat je man er blij mee is. Ik wens hem veel draagplezier =) groetjes, Chalisa
Fijne website ,overzichtelijk en goede service.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service =) Veel plezier van je bestelling! Groetjes Tessa
, heel fijn draag comfort
Wauw, wat een mooie review! Heel erg bedankt =) Groetjes Tessa
Behalve dat DHL een ruk firma is (bellen een keer aan na 2 seconden zijn ze weg) goed tevreden .. Ik woon in een doidlopende straat dus kon ik ze tegenhouden op de terug weg
Bedankt voor je eerlijke feedback, Cees! We nemen dit intern mee. Ik wens je veel plezier van je bestelling =) Groetjes Tessa
Blij met wat dunnere bamboe sokken voor de zomer. Ik heb maat 35-40 gekocht, maar mensen met maat 41 en 42 passen er ook nog wel in. Verder super snelle levering.
Wauw, bedankt voor je mooie en eerlijke review Marlise! Dit waarderen wij =) Groetjes Tessa
Goede site, snelle levering, top product!
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent, bedankt voor het schrijven van deze mooie review =) Groetjes Tessa
Kwaliteit prima
Wow, bedankt voor je mooie review! Ik wens je veel plezier van je bestelling =) Groetjes Tessa
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD