Mooie kwaliteit, zit erg comfortabel
Beste Mine, bedankt voor je hoge beoordeling. Super om te horen dat je blij bent met de kwaliteit en dat het item comfortabel zit. Groetjes, Chalisa
Het product is zoals beschreven, en niet zo duur als andere duurzame producten. De stof is zacht en stretchy, en alles super comfortabel.
Hi Tessa, bedankt voor het schrijven van deze ontzettend hoge review. Dit is waar wij voor staan en naar streven. We zijn blij dat je er blij mee bent en ik wens je veel draagplezier! groetjes, Chalisa
Voor de prijs die je betaalt voor de onderboeken zou je goede kwaliteit verwachten. Echter, binnen 3 maanden lieten mijn onderbroeken stiksels los en vielen ze letterlijk uit elkaar. Contact opgenomen en gratis een nieuw setje ondergoed gekregen. Helaas valt dit nieuwe setje na enkele maanden ook al uit elkaar. Ik had wel wat beters verwacht voor deze prijs en ben zeer teleurgesteld. De stof is lekker zacht en zit confortabel, maar de kwaliteit laat te wensen over..
Beste Luuk, bedankt voor de review. Wat ontzettend vervelend dat de stiksel wederom loslaten, dit is niet wat je van ons mag verwachten. Ik heb je contact met je opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen voor dit probleem. Ik hoor graag van je! groetjes, Chalisa
Inmiddels heb ik 2 soorten onderbroeken /briefs, deze zijn echt super fijn! Hele zachte comfortabele stof. De strings zitten daarentegen iets minder comfortabel. En de sokjes van 6-12 maanden, zijn voor mijn dochter van net 10 maanden helaas te klein.
Beste Eef, bedankt voor de mooie review. Ik heb je een mail gestuurd om je verder op weg te helpen met dit probleem =) Groetjes, Chalisa
Het was niet duidelijk waar de levering toegekomen was. Mijn huisadres stond als leverplek in de bevestigingsmail, maar pakje werd geleverd in afhaalpunt en dat stond niet in de mail die na het leveren verstuurd werd.
Beste Anne-Mie, Bedankt voor de mooie review. Wat vervelend om te horen dat er onduidelijkheid was over de levering. Ik zal de feedback intern doorzetten naar de juiste afdeling. Veel plezier gewenst met de bestelling! Groetjes, Chalisa
Ben heel tevreden met de seamless bh's - heerlijk zacht en blijven prima in de was.
Hi Els, Bedankt voor het schrijven van de review. Onzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de bh's. Ik wens je veel draagplezier! =) Groetjes, Chalisa
Ik ben zeer tevreden over het naadloze ondergoed en de sokken van Bamboo Basics. Het is even een investering maar daarintegen past de maat goed en het draagt het heerlijk!
Bedankt Martine voor jouw positieve review, daar worden wij blij van! Groetjes Esmee
Eerste kennismaking met ondergoed van Bamboo. Heel zacht en het blijft na wassen ook mooi. Pasvorm prima. Knelt niet. Een heel fijn produkt
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Ik wens je een fijne dag toe. Groetjes Esmee
Heel fijn ondergoed, en snel geleverd.
Bedankt Iris! Ik wens je veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Bedankt! Ik wens je een mooie dag toe. Groetjes Esmee
Uiterst tevreden over de kwaliteit van de artikelen, leveringstijd en klantenservice.
Wat fijn dat je zo tevreden bent Karolien, wij zijn ook fan! <3 Groetjes Esmee
Super kwaliteit echte aanraders.
Bedankt voor jouw positieve beoordeling, dat stellen wij erg op prijs! Groetjes Esmee
Ik had mijn pakje op paasmaandag besteld, desondanks was het er al op dinsdag. Super passend en comfortabel ondergoed en mooi verpakt. Ben er heel blij mee.
Daar doen wij het voor Alexandra! Groetjes Esmee
Fijne producten, goede levering.
Bedankt voor jouw positieve review, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Groetjes Esmee
Geweldig!
Bedankt! <3 Groetjes Esmee
Goede service, snelle levering, prima kwaliteit, al verschillende keren besteld, steeds alles in orde.
Wauw Nella, wat een compliment, bedankt! Groetjes Esmee
Snelle levering, mooie kwaliteit
Bedankt Jorijna! Ik wens een fijne dag toe. Groetjes Esmee
Zit als gegoten
Veel plezier met jouw bestelling Hans <3 Groetjes Esmee
De outdoorsokken zijn superzacht, maar slijten heel snel onder de bal van je voet. Dat geldt ook voor de normale bamboe sokken. Gezien de hoge prijs is dat heel jammer. Ik koop ze toch, omdat ze heel zacht zijn en comfortabel zitten, maar de prijs is gezien de slijtage mijns inziens te hoog. De outdoorsokken vind ik daarom eigenlijk ook niet geschikt voor intensief of outdoorgebruik. Maar ze zijn idd comfortabel en fris, daarom koop ik ze toch. Een zachtere prijs zou wel leuk zijn.
Hi Frans, we hebben elkaar ondertussen gesproken en we zijn samen tot een oplossing gekomen! Nogmaals bedankt voor jouw eerlijkheid en jouw tijd. Ik wens je een mooie dag toe! =) Groetjes Esmee
De onderbroeken zijn lekker zacht, zonder zoom en snel geleverd. Ik ga er nog een paar bestellen.
Bedankt voor het compliment Geerte! Groetjes Esmee
Ik had witte tshirts en zwarte lange tshirts besteld, de zwarte lange tshirts zitten goed. Maar wat baal ik ervan dat de witte tshirts nogal doorzichtig zijn. Erg jammer
Beste Puck, wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met het artikel. We hebben meermaals contact met je opgenomen maar krijgen je helaas niet te pakken, ik verneem het graag als we nog iets voor je kunnen betekenen! =) Groetjes, Chalisa
Sokken gekocht voor mijn man, heerlijk zacht, goede kwaliteit.
Bedankt Ronald, wat fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes Esmee
Na 1x dragen zitten er direct gaten in de sokken. Erg slechte kwaliteit. De t-shirts en boxers zijn overigens wel goede kwaliteit. Na een email wel direct nieuwe sokken toegestuurd gekregen. Goede service.
Hi Isaac, bedankt voor jouw eerlijke review. We hebben elkaar ondertussen gesproken en we zijn samen tot een oplossing gekomen! Ik wens je een mooie dag toe. Groetjes Esmee
Revisión original
Twee tshirts en twee hipster besteld. Heerlijk zacht en stretchy. Je voelt bijna niet dat je wat aan hebt ☺️
Bedankt Mandy, ik wens je veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
De shirts zitten super goed
Wat fijn Carolien! Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat