Mijn ervaring is positieve.

Mijn bestelling werd snel geleverd en een prima product. Mijn man is heel blij met zijn nieuwe sokken.

Mooie kwaliteit en snelle service!

Bamboo is zo heerlijk om te dragen! De kwaliteit is super goed en mooi. Had de bestelling de volgende dag al in huis en kreeg dezelfde dag al antwoord op mijn mail met een vraagje, snelle service dus!

Super snelle levering, goede kwaliteit

Iedere keer zoals beloofd levering dag nadien ontvangen. De producten zitten ook zalig, ik gebruik het om te gaan wandelen!

Comfortabel

Snel en goede paavorm

Snelle en goede service!

Snelle en uitstekende service. Nadat ik het verkeerde artikel had ontvangen, heeft de klantenservice het snel opgepakt en voor een uitstekende oplossing gezorgd.

Ik ben verkocht

Zo langzaam maar zeker ligt er in mijn ondergoed la alleen nog maar bamboo basics. Fijne pasvorm en draagt heerlijk.

Prima pasvorm en lengte en heerlijke stof

Snel in huis, mooie kleuren en heerlijk zittende shirts. De pasvorm is uitstekend en de niet extra lange shirts zijn ook al prima van lengte.

Maakt alle beloftes waar in de ervaring van het dragen

Souplesse, ademend, anti-luchtjes

Jij?

Verkeerde maat in pakje, verder snel geleverd

Ik zou uiterlijk 14 dagen later mijn geld terugkrijgen, om dan nog een andere bestelling te plaatsen; nu bijna drie weken later is.er nog steeds geen geld teruggestort.... Ik heb dus nog geen andere bestelling geplaatst

Geweldig ondergoed, zit heerlijk !

Zeer correcte wijze van afhandeling, en zeer goed en kwalitatief ondergoed maar dat had ik al eerder ondervonden.

Goede kwaliteit

Fijn ondergoed

als gegoten

Zit comfortabel en ook na het wassen blijft het goed in model.

Heerlijk

Het zit heerlijk ,ik heb een gevoelige huid en daardoor snel irritatie maar met de bamboo basics heb ik nergens last van en daar ben ik heel blij mee

Goede kwaliteit

De onderbroeken zitten fijn. Soepele stof.

Snelle levering . Ik heb de "fietsbroekjes nog niet gedragen, alleen gepast. Zit lekker, weet dus nog niet hoe het is als je deze broekjes een dag draagt. De amandelkleur valt iets ruimer dan het zwarte broekje. Om de billen zit het ruim zat maar de randjes van de pijpjes bij de bovenbenen zitten wel strakker. Dat had voor mij wel andersom gemogen.

fijn product en snelle levering

snelle levering en fijn product

Keurig geleverd als ik iets nodig heb besteld ik weer

Fijn materiaal. Huidvriendelijk

Fijn materiaal . Natuurlijk en huidvriendelijk

Fijn ondergoed

Gewoon fijn ondergoed

Altijd goed, jullie producten

Prima afhandeling van de bestelling. Goede pasvorm. Fijn shirt.

Comfortabel

Voelt fijn op mijn huid.

Comfort

Ik probeerde de t shirts en ik heb ze gelijk aangehouden zo lekker zitten ze ik bestel er zeker meer

Snelle levering en mooi verpakt

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD