Meerdere (5) merken boxershorts over een langere periode uitgeprobeerd (maand of 3). Uiteindelijk is Bamboo Basics er als beste uitgekomen. Nu een aantal besteld om al m'n oude onderbroeken te vervangen.
Bedankt voor jouw hoge beoordeling Raymond! Wat fijn dat de boxershorts jou zo goed bevallen! Groetjes Esmee
Verpakking is open geweest. Retour artikel?, artikel maar eerst gewassen.
Hi Frans, bedankt dat je de tijd neemt om deze review te schrijven. Wij hebben elkaar ondertussen gesproken via de e-mail. Zoals je misschien weet, staat Bamboo Basics voor duurzaamheid en indien mogelijk kiezen wij ervoor om verpakkingen te hergebruiken. Dit betekent echter niet dat de kleding al gedragen is. Wij vinden het vervelend om te lezen dat dit voor verwarring heeft gezorgd, want de sticker moet te allen tijde goed zijn. Voor de zekerheid nemen wij deze situatie ook op met onze bezorgdienst om uit te sluiten dat er tijdens het transport iets mee is gebeurd. Mocht je het vermoeden hebben dat er iets niet klopt met jouw bestelling, laat het ons dan alsjeblieft zo snel mogelijk weten. We kijken dan natuurlijk mee naar een goede oplossing. Groetjes Esmee
Zo zacht, zo aangenaam om te dragen, en al de derde keer dat ik bestel bij Bamboo Basics - en ondertussen kan ik zeggen dat de kwaliteit top is én blijft!
Bedankt Hannelore voor jouw positieve review, ik wens je een mooie dag toe! Groetjes Esmee
Doosje zat in grote doos verpakt. Dat vond ik niet zo duurzaam.
Hi Karin, dankjewel dat je de tijd neemt om een review te schrijven. Wij proberen onze bestellingen altijd zo duurzaam mogelijk te verpakken. Wij vinden het jammer om te lezen dat dat bij jouw bestelling niet is gebeurd. Wij gaan hier intern een melding van maken! Groetjes Esmee
Hele fijne zachte rompers waarin ze mee kunnen groeien, ga er zeker nog meer bestellen.
Wat fijn dat de rompers bevallen, veel draagplezier gewenst voor je kleintje =) Zo kan hij/zij er extra lang van genieten! Groetjes Tessa
De producten zitten fijn en gaan lang mee
Wauw, bedankt voor je mooie review Ingrid =) Groetjes Tessa
Pakje werd vliegensvlug geleverd en ben erg blij met de biker shorts, zo zacht! Voor herhaling vatbaar.
Wat fijn om te horen dat de bestelling snel binnen was en naar wens is =) Ik wens je veel plezier van je bestelling! Groetjes Tessa
Fijne sokken en ondergoed. Wel jammer dat de sokken soms veranderen, wij wilde juist dezelfde sokken zodat uitzoeken niet meer nodig is.
Bedankt voor je mooie review! Je mag ons altijd een berichtje sturen over de collectie zodat we met je mee kunnen kijken =) Groetjes Tessa
Het ondergoed is zeer goed bevallen, een aanrader
Wauw, wat een mooie review! Heel erg bedankt =) Ik wens je veel plezier ervan. Groetjes Tessa
Model zat heel slecht en bleef niet zitten ondanks dat het wel de juiste maat is. Na één keer was zijn de randen al geribbeld in plaats van glad. Mijn flora was er ook niet van gediend. Ik ga terug naar katoen. Positief punt; geld terug gekregen.
Hi Eline, Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over het product. Fijn dat we samen tot een oplossing zijn gekomen =) Groetjes Tessa
Zit en draagt lekker.
Dat is fijn om te horen, bedankt voor je review! =) Groetjes Tessa
alles liep soepeltjes
Fijn om te lezen dat je tevreden bent, bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! =) Groetjes Tessa
Het produkt voldoet niet aan mijn verwachting
Hi Andrea, Fijn dat we inmiddels contact hebben gelegd en samen tot een oplossing zijn gekomen. Mocht je in de toekomst nog ergens tegen aanlopen of vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Groetjes, Chalisa
Zit als gegoten, geen schurende benen meer en veel minder last van zweten.
Wow, wat fijn om te lezen dat de producten zo goed bevallen! Ik wens je veel plezier ervan =) Groetjes Tessa
Hele zachte stof. Voelt lekker koel en fris aan.
Wat fijn dat het naar wens is voor je =) Hier doen wij het voor, bedankt! Groetjes Tessa
De slips zijn naadloos en zacht. Heel prettig om te dragen.
Wauw, bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je tevreden bent over onze producten =) Groetjes Tessa
Snelle levering en alles van goede kwaliteit.
Fijn dat je tevreden bent, Kelly! Bedankt voor je review =) Groetjes Tessa
Goede kwaliteit en snel geleverd
Er was iets mis gegaan en na telefonisch overleg was dit de volgende dag opgelost. Echt heel fijn contact!
Wat fijn om te horen dat we samen tot een oplossing zijn gekomen, Eveline =) Ik wens je veel plezier van je bestelling! Groetjes Tessa
Goede kwaliteit, zit heerlijk
Wauw, bedankt voor je mooie review! Ik wens je veel plezier van je bestelling =) Groetjes Tessa
Het voelt heerlijk als een tweede huid 2 minpuntjes, de band op de buik krult om, en er hecht geen plakstrip in het kruisje
Bedankt voor je eerlijke review! Wanneer je niet tevreden bent over de band mag je hier altijd contact met ons over opnemen. Het klopt dat het door de zachte stof niet blijft plakken, naar onze ervaring gaat dit beter na een paar keer wassen =) Groetjes Tessa
Het zit heerlijk maar er zit wel degelijk één naad aan de binnenzijde. Of dat op de fiets fijn zit betwijfel ik.
Hi Pat, Bedankt voor je eerlijke review! Het klopt inderdaad dat het niet mogelijk is het helemaal naadloos te maken in verband met lubberen. Hopelijk is het niet hinderlijk voor je =) Groetjes Tessa
Zit heerlijk en is duurzaam
Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze producten, Martijn! Bedankt voor je mooie cijfer =) Groetjes Tessa
Snelle levering. Goed ondergoed. Slijtvast en hoog draagcomfort
Wauw, bedankt voor je mooie positieve review! =) Dit waarderen we enorm. Ik wens je veel plezier van je bestelling! Groetjes Tessa
Top en slip zijn beide veel groter dan ik dacht. Eerdere ervaringen met bamboe ondergoed: de producten waren steviger. Dus nu valt me tegen dat er weinig ondersteuning is. Het ziet er verder mooi uit en voelt lekker zacht aan, maar voor mijn doel: toch een beetje vormgeven aan borst en buik ben ik niet tevreden.
Hi Annemieke, Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over onze producten. Ik kijk graag met je mee naar een oplossing. Helaas is het telefoonnummer uit je bestelling niet in gebruik vandaar dat ik je een e-mail heb gestuurd. Zou je zo vriendelijk willen zijn hier op te reageren zodat we tot een oplossing kunnen komen =) Voor nu wens ik je een mooie dag! Groetjes Tessa
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD