De bestelde spullen zijn echt goed
Wow, wat een mooie review! Bedankt, Riet =) Groetjes Tessa
Goedemorgen kwaliteit. Zit heerlijk!
Wat fijn dat je tevreden bent, Pien! Bedankt voor je mooie review =) Groetjes Tessa
Bedankt voor je hoge cijfer, Thomas =) Ik wens je veel plezier van je bestelling! Groetjes Tessa
Ik heb ze van de week ontvangen, Gebruikt. Vodden, er zit weinig model in, snap niet waarom ze zo duur zijn. Heb veel betere gehad voor minder geld. Dacht voor een bijdrage aan een betere wereld mee te doen
Snelle levering. Was al lang op zoek naar zacht ondergoed en dit voldoet aan al mijn verwachtingen
Fijn dat het naar verwachting is =) Ons ondergoed is heerlijk zacht! Veel plezier ervan. Groetjes Tessa
deze zachte t-shirts zitten comfortabel en voelen zeer zacht aan
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent ove de T-shirts =) Ik wens je veel plezier ervan! Groetjes Tessa
Zit goed heel comfortabel
Wow, bedankt voor je hoge cijfer Herman! =) Ik wens je veel plezier van je bestelling. Groetjes Tessa
Perfecte service, mooi materiaal en perfect fit: top! Aanrader voor zowel heren als dames.
Wauw, wat een complimenten! Hier doen wij het voor =) Bedankt, Inge! Groetjes Tessa
Goede kwaliteit, uit ervaring weet ik dat ze lang meegaan.
Wat fijn om te lezen, Johannes! Bedankt voor je mooie review =) Groetjes Tessa
Ik heb Belle al jaren. Nu opnieuw besteld en de pasvorm lijkt anders en de stof ook. Ook de outdoorsokken besteld in de kleinste maat maar die zijn veel te groot terwijl ik zelf maat 39-40 heb. Daar heb ik over gebeld. Ik kan het retour sturen maar tegen verzendkosten. Mijn man met maat 45 gaat de sokken wel dragen. Voor Belle ga ik op zoek naar een alternatief Na jaren vaste klant te zijn geweest, valt dit tegen!
Super kwaliteit, beetje duur maar dan heb je ook wat.
Goedemiddag Billy, Bedankt voor je hoge beoordeling en fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen hiervoor. Ik wens je een fijn paasweekend! Groetjes, Chalisa
Heb de hipsters besteld en kwamen keurig de volgende dag. Comfortabele hipsters!
Bedankt voor deze mooie review! Heel veel plezier gewenst met de bestelling! <3 Groetjes, Chalisa
Heerlijk, ondergoed, zeker voor de zomer, en nacht. Snelle levering, mooie reclame, TOP.
Hi Henny, Wauw! Wat een fantastische beoordeling. Dit is waar we het voor doen, bedankt voor deze review. Alvast een fijn paasweekend gewenst! Groetjes, Chalisa
De bestelling is eenvoudig. Het pakketje ging door de brievenbus. De onderbroeken zitten lekker. Dus helemaal goed.
Hi Maarten, Ik wil je bedanken voor het schrijven van de review. Bedankt voor deze hoge beoordeling, hier worden we enorm blij van! Fijn om te lezen dat de onderbroeken lekker zitten, veel draagplezier gewenst! Groetjes, Chalisa
Mijn bestelling werd binnen de 24 uur geleverd en de producten zijn van degelijke kwaliteit.
Beste Kayleigh, Bedankt voor deze ontzettende hoge review en wat fijn om te lezen dat de bestelling zo snel is ontvangen! Hier streven wij naar :) Ik wens je veel plezier met de bestelling. Groetjes, Chalisa
zit soepel en de stof irriteert niet aan mijn huid, erg blij mee!
Hi Hanneke, Fantastisch dat je de tijd hebt genomen om deze mooie beoordeling te schrijven. Ik vind het fijn dat het product in de smaak valt en de huid niet irriteert. Alvast fijne paasdagen toegewenst! Groetjes, Chalisa
Altijd blij met bamboobasics. Helaas was er dit keer al snel een gaatje in een product, maar dr klantenservice was erg vriendelijk en verving het voor me. Top service!
Beste Sarah, Wat fijn om te lezen dat de artikelen én de service van BambooBasics goed zijn bevallen. We streven ernaar om altijd de beste service te leveren voor onze klanten, ontzettend fijn dat dit positief ontvangen wordt. Een fijn paasweekend gewenst alvast! Groetjes, Chalisa
Goed en comfortabel ondergoed
Hi Jolanda, Bedankt voor het schrijven van deze ontzettend hoge beoordeling, Fijn dat het ondergoed bevalt en comfortabel zit. Groetjes, Chalisa
Schnelle Lieferung und top Qualität. Ich bin vollkommen zufrieden.
Ik heb onderbroeken en sokken van Bamboo Basics en die bevallen erg goed.
Goedemorgen André, Wat fijn dat de artikelen goed zijn bevallen, dit vinden wij erg fijn om te lezen. Veel draagplezier gewenst en alvast een fijn paasweekend :) Groetjes, Chalisa
Jammer dat de elastische rand wat rafelt.
Hi Tino, Bedankt voor het schrijven van de review. We vinden het fijn om te lezen dat het item lekker zit en zijn vorm behoud. We nemen deze klacht graag in behandeling, ik heb je een mailtje gestuurd om samen tot een oplossing hiervoor te komen. Ik hoor graag van je! Groetjes, Chalisa
Heel fijn en zacht materiaal. En de service is ook goed.
Beste Simone, Goed om te horen dat je tevreden bent met de producten die je hebt besteld en fijn dat het de huid niet irriteert. We streven er naar om onze klanten te voorzien met goede service ten allen tijden, fijn dat je dit ook zo ervaart! Groetjes, Chalisa
Shirt besteld op beetje gedateerde, maar functionele website. Zeer snel geleverd. Duidelijke track&trace en mooi verpakt. Shirt vallen vrij klein (gelukkig de extra lange gekocht) en zijn vrij dun, maar heerlijk zacht! Hoop dat ze na het wassen ook mooi blijven.
Goedemorgen Michiel, Bedankt voor deze mooie review en goede feedback. Ik zal de feedback met betrekking tot de website intern doorgeven om de gehele shopervaring te verbeteren in de toekomst. Verder wil je aanraden om via de volgende link te bekijken hoe je de items het beste kan wassen: Onder het kopje 'Product en verzorging' https://bamboobasics.com/klantenservice/veelgestelde-vragen-bamboo-basics/#product Veel draagplezier gewenst en alvast fijne paasdagen toegewenst! Groetjes, Chalisa
Mooi produkt
Hi Debby, Wat een ontzettend hoge beoordeling, bedankt voor het schrijven van deze review. Ik wens je veel draagplezier! Groetjes, Chalisa
Ik ervaar de onderbroeken als iets aan de grote kant. Verder heerlijke onderbroeken.
Fijn dat de onderbroeken goed bevallen en bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Mocht je hulp nodig hebben met kiezen van de maat tijdens het bestellen kan je altijd contact met ons opnemen zodat we je hier verder mee kunnen helpen! Groetjes, Chalisa
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD