Mooi product, op tijd geleverd

tot nog toe prima

Bezorging was op de afgesproken datum. Artikel voldoet naar wens.

Nu ik maat m heb, ben ik zeer tevreden met de slip en de service!

De sokjes hebben na 1 keer gebruik al een gaatje in.

Het materiaal is fijn om te dragen, hemdjes, broekjes en sokjes. Helaas wel 1 sok binnen 4 uur al een gaatje in. En binnen 24 uur reactie en vergoeding door Bamboo, goede reactie op de enquette en meteen nieuwe sokjes gestuurd, een hele 3 pack zelfs. Waarschijnlijk fabricage foutje.

Goede pasvorm en voelt comfortabel

Aangenaam!

De stof is heerlijk zacht en stretch, maar niet slap. Niet te warm en niet te koud. Blijft goed zitten. Bovendien een goede klantenservice.

Zitten goed. Voelt lekker.

Uitstekende kwaliteit!

Goed kwaliteit. Snelle levering

...

Lekker snel bezorgd

Goed kwaliteit!

Zo moeder zo dochter

Ikzelf (de mama) en mijn echtgenoot waren al aangenaam verrast en overtuigd na onze eerdere bestellingen bij Bamboo Basics, vanaf nu is ook onze dochter fan.

Super snelle levering

Ik werd door radio reclame geïnteresseerd, In uw product. Ben tevreden.

Prettig

Zacht materiaal voelt prettig aan. Ben erg content mee.

Waarschijnlijk had ik niet goed opgelet en een verkeerde maat besteld. Werd direct opgelost! Goede service, vriendelijk.

De beste boxer shorts un de markt

Snelle service en perfect materiaal

Geweldig goede service

Na het plaatsen van onderstaande negatieve ervaring met het kapotte product, nam de klantenservice van Bamboe Basics contact op en vroeg me een foto van de broek met de losse naad te sturen. In reactie hierop kreeg ik het product direct vergoed middels een nieuwe zending. Dank voor deze geweldig goede service!

heb ondergoed en sokken van bamboe basic en ben er zeer tevreden over. voelt zacht aan en goede pasvorm.

Zeer snelle levering

Boxers zitten heerlijk en de maat is ook het moet zijn.

Zit heel lekker

Zit heerlijk. Lekker zacht en valt goed op de huid.

Snelle levering, prima producten

Producten staan duidelijk aangegeven, maat klopt. Kwaliteit goed

Fijne producten

Heb al meerdere keren verschillende producten besteld. Kleding zit lekker en redelijk lang mee. 1 keer kwam het voor de er maar 4 sokken werden geleverd ipv 6. Na een mailtje kreeg ik de volgende dag nog 3 paar sokken toegestuurd. Helemaal top!

Heerlijke kwaliteit en keurig netjes afgeleverd

Zeer positief

Zeker niet wat ik had verwacht.

De hemden niet lang genoeg en de xl onderbroeken veel te groot. Op de plaatjes zag het er beter uit. Na deze reactie van mij ben ik gebeld. Men vroeg naar mijn teleurstelling en bood aan het geld terug te storten op mijn rekening. Ook mag ik bij een eventuele volgende keer gerust eerst even bellen voor advies. Al met al verrassend vriendelijk dus!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD