Zitten Prima goede pasvorm en zijde zacht !!!!!

Leuke stijl die goed zit

De beschrijving klopt. Het ondergoed zit goed, is lekker zacht en droogt heel snel. Ook eindelijk eens een bedrijf met leuke boxers, lekker inclusief. Het enige minpuntje is dat er geen leuke / stoere kleuren en motieven zijn. Maar wie weet in toekomst?

Zitten erg lekker

Fijne pasvorm en de stof voelt lekker aan.

Zit héérlijk!

Zit héérlijk

Zacht en comfortabel

Het ondergoed van Bamboo draagt comfortabel, de stof voelt heerlijk zacht aan. Heb nu al een paar keer besteld en ben zeer tevreden.

Mooie producten, prima levering

Bestelling gedaan, mooie producten ontvangen, snelle levering, keurig verpakt.

Snelle levering en goede kwaliteit

Artikelen komen niet overeen met de foto’s

Artikelen snel en netjes verzonden. Materiaal voelt fijn aan. Helaas beide retour op eigen kosten. Het Ruben t-shirt was te lang, viel ver over de heupen ( 1,78). De tai slip kwam tot over de taille, op foto ruim onder de navel (1,74).

Draagt heerlijk jammer dat het kruisje in de boxer niet van katoen is

Fijn materiaal

Hemdjes gekocht om te proberen, maar ga de collectie zeker uitbreiden!

Super materiaal

Ik heb een poosje geleden de sokken gekocht. Geen koude voeten ook niet met paard rijden. Ik heb nu ook de seamless boxershorts en de rode hemdjes gekocht. Ik heb normaal maat 42 en heb de boxers maat L gekocht. Het zat in 1e instantie een beetje strak, maar als je hem even aan hebt zit het heerlijk. De service van Bamboo Basics is super.

Snelle levering en super shirts!

Snel geleverd en op de juiste plek en de shirts zijn goed lang , ze zitten perfect.

Fijne kwaliteit

Producten van goede kwaliteit. Dragen ontzettend fijn.

Snelle levering; goede kwaliteit

De bestelde artikelen voldoen aan mijn verwachtingen.

Snelle levering mooie producten

Draag met veel plezier de t-shirts.

Zit lEkker, maar ziet er niet uit

De hoogte van de onderbroek gaat over de navel. Echt te degelijk en a sexy. Ze zijn heel warm, voor in de winter fijn, maar in de zomer niet schat ik in.

Product voldoet aan verwachtingen

Product voldoet aan de verwachtingen, snel en goed geleverd

Razendsnelle levering Super kwaliteit Ideale pasvorm

Comfortabel zittend, mooie kwaliteit

Snelle levering, keurig verpakt. Kleuren volgens voorbeeld. Zacht materiaal waardoor prettig draagcomfort. Schouderbandjes zouden iets strakker mogen.

Kwaliteit is slechter niet passend bij de prijs

Ik ben gewend dat de spullen van Bamboo goed zijn. De shirts die ik gekregen heb zijn echt veel te dun, je kunt er zo wat doorheen kijken. Zeker voor deze prijs. Ik had de shirt nodig op de dag dat het aankwam anders had ik ze echt terug gestuurd!

Zeer goede pasvorm, natuurlijk product, service OK

Zo fijn! bestel er meteen een paar bij

Ik ben er uitstekend over tevreden

Prima materiaal.

Dik tevreden met mijn aankoop.

Comfort!

Sinds ik 2jaar geleden de Bamboo Basics boxers heb ontdekt draag ik geen andere meer! Sinds enkele weken draad ik ook Bamboo Basics sokken waar ik wederom zeer tevreden van ben :-) Doe zo verder!

Zitten fantastisch

Zeer goede kwaliteit, heb je jaren plezier van.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD