Heerlijk materiaal, op tijd bezorgd, blijft goed in vorm

Ik ben erg blij met mijn bamboo ondergoed. Zacht, rekbaar, makkelijk te wassen. Inmiddels heb ik voldoende en ik hoop dat jullie mij voorlopig geen mails over aanbiedingen sturen. Tenzij het zo koud wordt, dat ik 4 broekjes over elkaar moet gaan dragen. Dat lijkt me echter sterk!

Snelle levering goede kwaliteit

1/3 goedkoper dan de concurrentie en de kwaliteit is vergelijkbaar. Is wel geen 100% bamboe dat zal het prijsverschil duidelijk maken maar een deel katoen maakt het wel weer makkelijk met wassen en drogen.

waardeloos kan net zo goed geen bh aan doen

drie keer niets zijn veel te slap banttjes zakken af meer last van dan als geen bh

De hemden haden niet de zelfde lengte jammer

De rest was een 10 waard

Top ondergoed

Ik ken deze kwaliteit bamboo heb deze al langer gedragen goede pasvorm enz

Voelt heerlijk zacht op je huid

Prettige stof die perfect aansluit op je huid. Draagt heerlijk.

prima !

zit heeerlijk en vlotte levering

Voelt fijn

Onze eerste “ Bamboos “ zitten goed Kelt fijn als tweede huid !

Onderbroeken 1 maal gedragen en naad komt los

Ik vindt de kwaliteit niet goed , 1 maal gedragen en gewassen en de naden komen los…

heerlijke bh

super snel bezorgt en heerlijke zachte stof

Ik heb de sokken in 2 maten besteld, groten en kleinere, maar hoe mooi , de groten hebben een rood randje en de kleine een wit randje aan de binnenkant, hoe mooi om ze uit elkaar te houden met de was, mijn eigen fout was om ze niet met een badstofzooltje te bestellen, dus als jullie die ook hebben, graag voor de volgende keer

Gewoon goed

Gewoon lekker ademend materiaal.

Fijn zacht ondergoed. Snelle levering.

Ondergoed past perfect en is lekker zacht. Levering was snel, zoals beloofd.

Heerlijk zachte stofjes

Overgehaald door de reclame. Niet gedacht zo tevreden te zijn. Heerlijk zachte stof, ook na wassen. Hopelijk wordt de collectie snel uitgebreid.

Snelle levering en fijne comfortabele shirts.

Op zondagavond bestelde ik shirts als verrassing voor mijn schoonzoon. Maandag ontving ik zijn enthousiaste reactie: ' heerlijk draagbare zachte shirts'.

Zit heel prettig.

Fijn om te dragen. Alleen jammer dat er geen katoenen kruisje in zit. Daardoor blijft een panty liner niet zitten.

Fijne pasvorm en fijn materiaal

Een minpuntje is, inlegkruisjes plakken niet stevig genoeg vast. Ze laten los.

Waren al mijn kledingstukken maar van dit materiaal gemaakt!

Ooit begonnen met de aanschaf van de shirts met lange mouwen, daarna het ondergoed van Bamboo en nu is mijn echtgenoot ook fan van de boxershorts en t-shirts. Het materiaal is heerlijk zacht en de kwaliteit en pasvorm blijven in tact ook na het uitwassen.

Fijn zittende onderbroeken

Eenvoudig te bestellen. Ze zitten prima.

Ben heel blij met jullie

Daar ik borst****** heb.en alle beha.s met sluiting en kantjes zeer doen En de Hema ze niet meer verkoop in bamboe. Ben ik blij dat ik jullie gevonden heb.

Goede pasvorm

Snelle levering, goede pasvorm

Ruime keuze

En wordt prettig benaderd als er iets mis gaat Wel kunnen jullie strengere controle doen bij het verzamelen van een bestelling! In plaats van wit kreeg ik zwart...helaas Maar het is na een telefoontje keurig opgelost dank daarvoor

Makkelijke website, eenvoudig bestellen, snelle levering

Zie boven

Precies zoals gehoopt.

De sokken bevallen me prima, ben er blij mee !!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD