Bamboe ondergoed kocht ik eerst bij de Hema, maar die kwaliteit holde achteruit. Nu deze broekjes ontdekt en blij toe. Zitten heerlijk!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons ondergoed, Liselot! :) Bedankt voor je mooie review! Groetjes Tessa
Zie boven.
Bedankt voor jouw hoge beoordeling! =) Groetjes Esmee
Super fijne lekkerzittende kleding en snelle levering.
Daar doen wij het voor Laura, ik wens je veel plezier met jouw bestelling! Groetjes Esmee
Zeer juiste pasvorm en uit sterkend materiaal.
Bedankt Jaco! Ik wens je voor nu een mooie dag toe. Groetjes Esmee
Der Versand war schnell. Bei der Rücksendung aus Deutschland gab es ein Problem beim Etiketten erstellen. Nach Rücksprache mit dem Support wurden mir die Versandkosten erstattet. Die Ware wurde noch nicht erstattet aber das wird denke ich kein Problem sein. Der Kontakt war sehr nett.
Vielen Dank für Ihre gute Bewertung und schön, dass wir Ihnen so gut helfen konnten. Wir wissen das wirklich zu schätzen! Grüße Esmee
aangenaam materiaal en goed verzorgd.
Hi Bob, bedankt voor het schrijven van deze review en voor de hoge beoordeling. Hier worden we blij van! Veel plezier gewenst met je bestelling :) Groetjes, Chalisa
Snelle handeling van de bestelling , goede pasvorm.
Bedankt voor de complimenten Jaap! :) Groetjes Sabine
Geweldige onderbroeken . Snelle levering
Bedankt voor je review Sjaak! Veel plezier van je bestelling. :) Groetjes Sabine
wordt vormeloos en wijd
Beste Jeanne, Bedankt voor de review. Fijn dat we elkaar net telefonisch gesproken hebben en samen tot een passende oplossing zijn gekomen. Ik wens je een fijne dag verder! :) Groetjes, Chalisa
Aangenaam om te dragen
Fijn te lezen dat je de producten fijn vindt! Veel plezier ervan. <3 Groetjes Sabine
Alles is prima. Snel bezorgd en ondergoed is fijn
Bedankt voor je review Laura. Fijn te lezen dat alles naar tevredenheid is! Groetjes Sabine
Fijn te lezen Herman. Veel plezier met je Bamboo product(en)! Groetjes Sabine
De bovenrand krult om en blijft niet glad. Dit irriteert. Groetjes
Beste Bert, Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met het artikel wat je hebt besteld. Ik heb je zojuist telefonisch proberen te bereiken om samen tot een oplossing te komen, ik trof helaas de voicemail. Ik zal het later nogmaals proberen! Groetjes, Chalisa
Website werkte goed, bestelling was eenvoudig te plaatsen. Werd vlot geleverd.
Wat fijn om te horen Elly! Geniet van de bestelling! Groetjes Tygo
Mooie producten. Hele mooie zachte stoffen.
Bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat de stof bevalt. Groetjes Tygo
Ondergoed besteld zeer tevreden tot nu toe
Wat goed om te horen! Bedankt voor de mooie goede review. Groetjes Tygo
Ik had al eerder bamboe producten geprobeerd,en nu ook mouwloze shirts. Zeer tevreden over de kwaliteit en het gevoel op de huid van bamboe, Top service inbegrepen. :)
Bedankt voor de uitstekende review. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is! Groetjes Tygo
Ik heb deze t-shirts nu 2 keer gewassen op 40 graden en je ziet toch al een klein gaatje in de T-shirt voor de boxershorts beginnen de touwtjes van de elastiek er al door te komen. Gezien de prijs lijkt me dit toch wel onvoldoende.
Levering binnen 1 dag en keuze om te laten bezorgen bij pakket punt
Wat goed dat het zo snel is gearriveerd. Bedankt voor de mooie review.
De stof voelt fijn aan en het zit echt super fijn!
Wat fijn om te horen Ayla, bedankt voor de super review :). Groetjes Tygo
Heerlijk zittende ondergoed
Wat fijn om te lezen. Bedankt voor de review. Groetjes Tygo
Ik ga jullie bamboo basics producten uittesten in Asia. Ik reis naar een aantal Aziatische landen de komende maanden en zal een terugkoppeling geven of naast een thermische werking het ondergoed ook een ventilerende & verfrissende werking heeft, ok?
Wat fijn om te horen, laat ons zeker weten hoe alles bevalt! Groetjes Tygo
ben zeer tevreden over bamboo basics ondergoed en voor herhaling vatbaar geef het al door aan vrienden en fam om het ook te proberen ook knelt het niet af en super zacht in draag comfort
Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent en dit aan vrienden en familie gaat delen. Bedankt voor de leuke review. Groetjes Tygo
Prijs kwaliteit prima
Goed om te horen! Bedankt voor de mooie review. Groetjes Tygo
goede levering ,,keurig verpakt,, past goed en draagt plezierig.
Wat fijn dat alles helemaal naar wens is. Bedankt voor de uitstekende review. Groetjes Tygo :)
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD